- 12 Ocak 2015
- 76
- 104
- 293
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.641
37ye kadar çalışabilirseniz bir kısmını daha doğum sonrasına aktarabilirsiniz belki. Evet çok zor bir süreç ama ben de şimdilik bunu düşünmüyorum en kötü ihtimalle ücretsiz izne çıkarız yapacak bişey yok :)Dogumdan sonra iki ay yani her türlü yine okul zamanına denk geliyor iznin bitişi. Raporu da öyle kolay kolay vermiyorlar sanırım off çok ters bir zamana denk geldi :)) simdiden bunun sıkıntısını çekiyorum
Birinci donem karnelerini verirsem yani o zamana kadar dayanabilirsem gerisi kolay Allah'ın izniyle planlarım o yönde tabi süreç nasıl ilerler hiç bilmiyorum37ye kadar çalışabilirseniz bir kısmını daha doğum sonrasına aktarabilirsiniz belki. Evet çok zor bir süreç ama ben de şimdilik bunu düşünmüyorum en kötü ihtimalle ücretsiz izne çıkarız yapacak bişey yok :)
Bem de çok istiyorum normal doğum..çatı muayenesindd anlasılır herhdle yapıp yapamayacagımGayet normal bence. Üç ay az bir süre değil bence. Ama çok çok zor olmasina rağmen en iyisi normal doğum. Ben şahsen sezaryenden çok korkuyorum
Bir ara bir doktordan dinlemiştim tam hatirlamiyorum ama. Çatı muayenesi diye birsey yok normalde normal doğum kişinin çatı yapısına bağlı değil diye birşey demişti ama dediğim gibi doktorun cumlelerini tam olarak hatırlamıyorum.Bem de çok istiyorum normal doğum..çatı muayenesindd anlasılır herhdle yapıp yapamayacagım
İkinci dönem 30 ocakta başlıyor. O gün izine çıksak 1 ay yani Haziran boşlukta kalıyor. Onu da rapor alabiliriz diye düşünüyorum.Tam izin doğum sonrası olursa toplam 4 ay oluyor. Bende öyle düşünüyorum. Dayanabilirsem karneleri verip ara tatil bittikten hemen sonra izni başlatmak istiyorum. Rapor en fazla kaç günlüğüne veriliyor acaba
Bazen böyle şeyler oluyormuş. Birçok konuda okudum. Yeniden kan verenler var. Olumsuz bir sonuç çıkmaması güzel bence.
Sadece yeterli dna tespit edilemediği için bazı sonuçlar çıkmayabiliyor deniyor.
Hangi firmada yaptırmıştınız testi?
Teşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edinCanım benim hayırlı olsun küçük prensesin sağlıkla gelsinhiç üzülme belki dna yetersiz geldi annenin kanına bebek kanı az karışırsa sonuçların kesinliği dahada düşüyor, belki hata payı var o kadar çok hatalı sonuç alıp sonra temiz çıkan durumlar okudum ki, sakın canını sıkma Allahım tertemiz haber almayı duyursun sonrasında, nereye yaptırmıştın
Allah hayırlı tertemiz haberler duymayı nasip etsin hep dua edicem, muayeneden sonra bizide haberdar et canımTeşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edin
Netera yaptırdık
Korkmayın olabilen durumlar bunlar olumsuz bir değer olmamış sonuç olarak. Ben de böyleyim hep başta üzüyorum kendimi. Sonra korktuğum olmuyor, boşuna kendimi üzdüğümle kalıyorum :) içiniz rahat etsin tabi gidin rahat edin. Kaç haftalık yaptırdınız bazen erken oluyormuş boy ve kilo da etkiliyormuşTeşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edin
Netera yaptırdık
Güzel sonuclar çıksın inşallahTeşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edin
Netera yaptırdık
Canım ben de heyecanla bekliyorumHeyecanla sizin sonuçlarınızı da bekliyorum H HilalfcMrs Dalloway
Günaydın bütün tatlı anneler çok güzel hayırlı haberler aldığımız gün olsun
olumsuz hıcbır sey olmayacak hıssedıyorum güzel haberlerler alacaksınız ınsallahTeşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edin
Netera yaptırdık
Kuşum mutlaka sor sonucunu ben sordum sorduğumda gün içinde dönelim dediler onlardan beklemeden sordum çıkmış meğerCanım ben de heyecanla bekliyorumHemen haber vereceğim
Canım Selam,Kızlar üç ayın üzerine ilişkiye girdik. İnanılmaz acıdı evliliğin ilk ayı gibi oldu. Bir de vajinismus geçmişim var benim o günlere gittim.benim gibi olan var mı grupta acaba. Normal doğum istiyordum ama emin değilim artık kendime güvenim azaldı. Geçer mi bu durum hamilelikten midir
güzel haberlerle gel canım, kokrma içini ferah tut bişey çıkmayacak Allahın izni ileTeşekkür ederim çok korkuyorum bugün perinatolojiye gideceğiz dua edin
Netera yaptırdık
Ayy çekmeyen bilmez canım evet 3 ay ilişki olmayınca bildigin ilk zamana döndüm. Tabi o zamanlae çok daha kötüydü düşünmek bile istemiyorumCanım Selam,
bana doktorum ilk gebeliği öğrendiğimde seyrek ilişkiye girebilirsin demişti ama bende korktuğum için 1,5 aylıkken bi arada denemek istedim yaptık sıkıntı olmadı.
benimde vajinusmus geçmişim varo sebeple arada girip kendimi eski zamanlara döndürmek istemiyorum.
ben ayda bir yapıcam sanırım. sırf o korkumdan yani açıkçası
sende doktoruna sor ona göre ilişkiye gir derim ben kuzum. Eğer vajinusmus geçmişim olmasaydı 9 ay yapmazdım ama malesef tetiklemesin diye arada yapacağım ben.
Çok güzelEki Görüntüle 3630212
Ben birkaç parça bişey aldım iki cinsiyete de olabilecek şekilde. Özellikle peluş tulumlara bayılıyordum kış bebeği olduğu için direk onu aldım
Çok güzellerHemen paylaşıyorum
Allah hayırlı tertemiz haberler duymayı nasip etsin hep dua edicem, muayeneden sonra bizide haberdar et canım
Korkmayın olabilen durumlar bunlar olumsuz bir değer olmamış sonuç olarak. Ben de böyleyim hep başta üzüyorum kendimi. Sonra korktuğum olmuyor, boşuna kendimi üzdüğümle kalıyorum :) içiniz rahat etsin tabi gidin rahat edin. Kaç haftalık yaptırdınız bazen erken oluyormuş boy ve kilo da etkiliyormuş
Güzel sonuclar çıksın inşallah
olumsuz hıcbır sey olmayacak hıssedıyorum güzel haberlerler alacaksınız ınsallah
Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabahtan beri hastanedeyiz doktor tekrardan fetal yaptırmaya karar verdi ama bu sefer devlet yapacak başka tahliller de verdik ultrasona da girdim ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor tahlillerde üç hafta sonra çıkacakmış ikili yaptırsaydım böyle bir sorunla karşılaşmayacaktım her şey temiz görünecekti ama fetal’de detaylı bakıldığı için böyle şeyler(sonuç alınamadı bilgisi)olabiliyormuş kafamı karıştırdı ikili yapsaydım daha mı güvenliydi yani boşuna mı başınımı ağrıttım önemli olsaydı ikili taramada da bu testi istemezler miydigüzel haberlerle gel canım, kokrma içini ferah tut bişey çıkmayacak Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?