- 12 Ocak 2015
- 76
- 104
- 293
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.621
BenKızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi
Bende iyi diyelimIyim çok şükür diyelim bu halimize
Sen nasılsın ?
Ben de ikinciyim:) doğru dürüst bebeklik fotoğrafım bile yok. O yüzden büyüdüğünde ona hatıra kalacak şeylere çok kıymet veriyorumBoğa burcu :) resim yapmayı falan da seviyor çok sanatsal bir kişilikben de gerçekten çok şaşırmıştım. Ben evin 3. ve son kızıyım anneme kendimle ilgili bir şeyler soruyorum çoğu şeyi hatırlamıyor
Evet hatıra kalması çok güzel, çok da güzel kutlama yapılır, bebek de ileride izler ama ne bileyim ben öyle zarfa falan koydursam herhalde nasıl öğrenebilirim diye çatlardım. Hatta yarınki kontrolde herkesten önce ben öğrenicem diye seviniyordumBende dayanamam normalde ama iki günden bişey olmaz sonucta hatıra kalacak resimlerimiz olcak buda önemli diye düşünüyorum
Birtane arkadaşım öğrencek o pastanın icini söylicek bugün pastaneye hafta sonuda eşimle ben öğrencez yanlız olcaz başkasının yanında utanırım sevmem
Tabi tabi benimde çok az fotoğrafım var. Bizimkiler canından bezmişBen de ikinciyim:) doğru dürüst bebeklik fotoğrafım bile yok. O yüzden büyüdüğünde ona hatıra kalacak şeylere çok kıymet veriyorumkayınvalıdenıze helal olsun yapan yapıyormus o zaman bile demek ki:)
Bende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürkenBen de Arda ismini çok severdim. Oğlum olursa o ismi koyacağım derdim ama öğretmen olduktan sonra sınıflarımdaki bütün ardaların zeka seviyesi, algıları o kadar düşüktü ki ya da zekası iyiyse de sosyal olarak o kadar kötülerdi ki isimden çok soğudum. Bende de böyle bir şey var yani. İster istemez kişilikle isimleri birleştiriyoruz ve ona göre seviyor ya da soğuyoruz.
Ücretsiz izin kullanıcam dogumdan sonra iki ay asla yetmez toparlanmaya benceKızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bdkfjff
Evet tahmini doğum 19 Şubat. İki aylık doğum öncesi iznini, dayanabilirsem ara tatil bittikten hemen sonra başlatmak istiyorum. Yani dayanabilirsem bir problem çıkmazsa doğum öncesi iznini doğum sonrasında kullanmak istiyorum. Planladığım gibi gitmeZse de bende ücretsiz izin kullanıp ikinci dönemi kapatmayı düşünüyorumBende bu var öğrencileri düşünüyorum isim düşünürkenmesela sanki yunus emre ler de yaramaz oluyor, elifler uslu akıllı... Vardır elbet ismin etkisi. Baran boran mesela uzak durulması gereken isimler bence dkfjffk
Ücretsiz izin kullanıcam dogumdan sonra iki ay asla yetmez toparlanmaya bence
Kızlar iyi akşamlar herkese biz cinsiyeti öğrendik Allah a şükür bir prensesimiz olacakaşırı duygusalım ancak beni üzecek bir durum oldu fetal sonucumuzda bir değerlendirme sonuçsuz kalmış (monosomy x tesirinde no result yazıyor) doktor ya tekrar kan verin yada perinatolojide o testleri yaptırın dedi bu durum beni çok üzdü böyle bişey duyan var mı o kadar bekledik ama sonuçsuz kalması içimize şüphe düşürdü doktor korkmayın endişelenmeyin bişey çıkmaz dedi ama insan üzülüyor sevincim buruk geçti
Dogumdan sonra iki ay yani her türlü yine okul zamanına denk geliyor iznin bitişi. Raporu da öyle kolay kolay vermiyorlar sanırım off çok ters bir zamana denk geldi :)) simdiden bunun sıkıntısını çekiyorumBenŞubat sonuna geliyo doğum. Hazirana kadar doğum izni eğer yetmezse son haftalarda rapor dalan almayı düşünüyorum üst üste.o şekilde haziranı atlatıp seminer döneminde başlamayı düşünüyorum yazın maaş alabilmek işin. Eylül geldiğinde ise duruma göre bakıcaz bakacak birini bulabilirsem baktırcam yoksa ücretsiz izne çıkcam
Gayet normal bence. Üç ay az bir süre değil bence. Ama çok çok zor olmasina rağmen en iyisi normal doğum. Ben şahsen sezaryenden çok korkuyorumKızlar üç ayın üzerine ilişkiye girdik. İnanılmaz acıdı evliliğin ilk ayı gibi oldu. Bir de vajinismus geçmişim var benim o günlere gittim.benim gibi olan var mı grupta acaba. Normal doğum istiyordum ama emin değilim artık kendime güvenim azaldı. Geçer mi bu durum hamilelikten midir
Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi
Sanirim rapor almak öyle kolay olmuyor. Tam bilgim yok. Açıkçası etrafımda hiç okul dönemine denk gelip doğum yapmış öğretmen arkadaşlar olmadığı için bilgi alamiyorum birinci ağızdan.Benim de 21 Şubat görünüyor doğum ama sezaryen olacağım için 11-12 şubatta olur.
ücretsiz izne ayrılacağım. Kızıma annem bakmıştı ama şimdi 2 çocuğa bakamayacağı için ücretsize ayrılmam lazım.
Bir arkadaşım ocakta doğum yaptı ama sonrasında seminere kadar rapor aldı. Rapor her türlü yolunu bulup alırsınız bence.
Canım benim hayırlı olsun küçük prensesin sağlıkla gelsinKızlar iyi akşamlar herkese biz cinsiyeti öğrendik Allah a şükür bir prensesimiz olacakaşırı duygusalım ancak beni üzecek bir durum oldu fetal sonucumuzda bir değerlendirme sonuçsuz kalmış (monosomy x tesirinde no result yazıyor) doktor ya tekrar kan verin yada perinatolojide o testleri yaptırın dedi bu durum beni çok üzdü böyle bişey duyan var mı o kadar bekledik ama sonuçsuz kalması içimize şüphe düşürdü doktor korkmayın endişelenmeyin bişey çıkmaz dedi ama insan üzülüyor sevincim buruk geçti
Merhaba ben varım. Mart başı gözüküyor doğum. Ama Şubat ortasında olur gibi geliyor. Tüm izni doğum sonrası kullanırsak yeter aslında. 15 -20 gün kalır belki. Onu da rapor alırım diye düşünüyorum. Hesaplamamda hata mı var bilemedim.Kızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi
Tam izin doğum sonrası olursa toplam 4 ay oluyor. Bende öyle düşünüyorum. Dayanabilirsem karneleri verip ara tatil bittikten hemen sonra izni başlatmak istiyorum. Rapor en fazla kaç günlüğüne veriliyor acabaMerhaba ben varım. Mart başı gözüküyor doğum. Ama Şubat ortasında olur gibi geliyor. Tüm izni doğum sonrası kullanırsak yeter aslında. 15 -20 gün kalır belki. Onu da rapor alırım diye düşünüyorum. Hesaplamamda hata mı var bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?