- 19 Haziran 2024
- 138
- 148
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.661
yok öyle düşünme o bakılamayan değerde bir problem olsa ikili de bunu hiçbir zaman bilemezdin. ama fetal dna bu değere de baktığı için bir problem varsa öğrenmiş olacaksın. sendeki sorun bu değeri kanda alamamışlar yanı hiç bakamamışlar bu yüzden tekrar bakacaklar bir sorun olduğu için değil muhtemelen başka başka sebeplerden bakılamamıştırHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabahtan beri hastanedeyiz doktor tekrardan fetal yaptırmaya karar verdi ama bu sefer devlet yapacak başka tahliller de verdik ultrasona da girdim ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor tahlillerde üç hafta sonra çıkacakmış ikili yaptırsaydım böyle bir sorunla karşılaşmayacaktım her şey temiz görünecekti ama fetal’de detaylı bakıldığı için böyle şeyler(sonuç alınamadı bilgisi)olabiliyormuş kafamı karıştırdı ikili yapsaydım daha mı güvenliydi yani boşuna mı başınımı ağrıttım önemli olsaydı ikili taramada da bu testi istemezler miydi
Evet öyle görünüyor dua edin umarım ondan da hayırlı haber alırım da içim rahatlaryok öyle düşünme o bakılamayan değerde bir problem olsa ikili de bunu hiçbir zaman bilemezdin. ama fetal dna bu değere de baktığı için bir problem varsa öğrenmiş olacaksın. sendeki sorun bu değeri kanda alamamışlar yanı hiç bakamamışlar bu yüzden tekrar bakacaklar bir sorun olduğu için değil muhtemelen başka başka sebeplerden bakılamamıştır
içini ferah tut hiçbir sorun yok ben inanıyorum ama analık fenalık diye boşuna dememişler:) eskiden dalga geçerdim karnıma düştüğü an anladım annelik neymiş diyenlerle. ama öyleymiş dokunmasan da görmesen de o içine düştüğü an evhamlar da düşüyormuş. hiçbir zaman da bitmeyecek bu kaygılar annelik sanırım böyle bir şeyEvet öyle görünüyor dua edin umarım ondan da hayırlı haber alırım da içim rahatlar
Dünden beri hep dualarımdasın arkadaşlarımızın da öyleEvet öyle görünüyor dua edin umarım ondan da hayırlı haber alırım da içim rahatlar
Mesajlarınıza baktım da. 1 kişi de olsa genelde cevap verilmiş. Ya da beğeni atılmış. bir kaç tane araya kaynamış gibi. Herkesin bu tarz oluyor ki. Benim de kaç tane mesajıma cevap verilmemistir. Niye alındıniz anlamadım. siz de kimsenin mesajını alıntılayıp hiç yorum yapmamışsınız göremedim ya da bilmiyorum ? Ben sizi burda hiç aktif olarak muhabbet ettiğinizi başkalarının sorularına cevap verdiğinizi görmedim. Okuyorum da elimden geldiğince. Yani bunu tartışmak için yazmıyorum ama tabi ki kimse kimsenin gönlünü yapmak zorunda da değilbu grupta 5-6 kişi grubun sahibi gibi gruplaşma olmuş bişey yasıyosun cevap veren yok soruyosun paylaşıyosun gene kâle alan yok grup tek size aitse bilelim yani her yerde böyle gruplaşmalar var ben anlam veremiyorum kimseye yani gelen kaçıyo buradanMune benve bi bu grubu inceleyin çok fazla gruplaşma o kadar mesaj yazdım hiç bitine cevap vermediniz şimdi buna bir sürü cevap gelir Sosyallanne bile sırf bu yüzden bu gruptan uzaklaştı bir daha cevap vermicem buraya kendi kendinize konuşun Mune ekstra bi grup açarsanız bizde yararlanalım
Philips Avent Doğal Tepkili Airfree Valfli Biberon ben de bugün bunun siparişini verdim yeni doğan biberonu kullananlar çok memnun anne göğüsüne çok benzer üretilmiş. fiyatı da makul geldi 500 tl ye aldım. umarım gerek kalmaz hiç ama kullananlar hayatlarını çok kolaylaştırdıgını soylemıs.
inşallah gerek kalmaz ama bazen belki eşimle anneme bırakıp bırıkı saat hava almaya cıkarız o zaman bıle faydası olur dıye dusundum :) evet ben de gaz önleyicisini aldım dediğiniz gibi amozondan aldım ama 500 tl idi zamlandı heralde zaten açılmayacak paket daha da düşerse iade ederim en kötü. ben de cam almadım hem ağır olur hem kırılma riski var diye. bir dahaki ayda bebek kamerasını alacağım böyle aydan aya halledeyım doğum iznine çıkmadan diyorum. bebek kamerasını da eşim xaomi den beğendiİyi yapmışsınız ama inşallah gerek kalmaz. Kızım maalesef emmedi. Mecburen kullandım. Ama çok çok memnun kaldım. Philips avent biberonlar, emzikler, süt sağma makinesi hepsi şahane.
Şimdi çıkan biberonları gazı önleyen tarzda yapılmış. Ben de 2 tane aldım. Bi de ikili gece parlayan emzik aldım.
Bu arada en iyi fiyatlar genelde amazon sitesinde oluyor. Ben temmuz ayında 300 küsura almıştım biberonu. Cam almıyorum ama ben. Kullanımı zor gelmişti bana.
Bu mesajı görünce aklıma geldi. Bana bir arkadaşımın tedbir mahiyetinde bi önerisi oldu. Hersey inşallah yolunda gider iyiyi dusunelim oncelikle ben de hep iyiyi düşünüyorum.İyi yapmışsınız ama inşallah gerek kalmaz. Kızım maalesef emmedi. Mecburen kullandım. Ama çok çok memnun kaldım. Philips avent biberonlar, emzikler, süt sağma makinesi hepsi şahane.
Şimdi çıkan biberonları gazı önleyen tarzda yapılmış. Ben de 2 tane aldım. Bi de ikili gece parlayan emzik aldım.
Bu arada en iyi fiyatlar genelde amazon sitesinde oluyor. Ben temmuz ayında 300 küsura almıştım biberonu. Cam almıyorum ama ben. Kullanımı zor gelmişti bana.
Kamera için ayrı izleme ekranı olan bi model olursa daha kullanışlı oluyormuş tecrübeli annelere sordum da çevremde. Telefondan zırt pırt açılmıyor işim varken ugrasamiyorum çok kolayıma geldi ayri ekran olması dediinşallah gerek kalmaz ama bazen belki eşimle anneme bırakıp bırıkı saat hava almaya cıkarız o zaman bıle faydası olur dıye dusundum :) evet ben de gaz önleyicisini aldım dediğiniz gibi amozondan aldım ama 500 tl idi zamlandı heralde zaten açılmayacak paket daha da düşerse iade ederim en kötü. ben de cam almadım hem ağır olur hem kırılma riski var diye. bir dahaki ayda bebek kamerasını alacağım böyle aydan aya halledeyım doğum iznine çıkmadan diyorum. bebek kamerasını da eşim xaomi den beğendi
Benn de elimden geldigince gördükçe cevaplıyorum, ben de kaç kez bir sorunumu yazdığımda ya cevap verilmez yada bir iki kişi cevap verir kendi ilgilendigi bir durumsa. İllaki gözden kaçıyor yani gruplaşma neden olsun ki hepimiz aynı amaç için buradayızbu grupta 5-6 kişi grubun sahibi gibi gruplaşma olmuş bişey yasıyosun cevap veren yok soruyosun paylaşıyosun gene kâle alan yok grup tek size aitse bilelim yani her yerde böyle gruplaşmalar var ben anlam veremiyorum kimseye yani gelen kaçıyo buradanMune benve bi bu grubu inceleyin çok fazla gruplaşma o kadar mesaj yazdım hiç bitine cevap vermediniz şimdi buna bir sürü cevap gelir Sosyallanne bile sırf bu yüzden bu gruptan uzaklaştı bir daha cevap vermicem buraya kendi kendinize konuşun Mune ekstra bi grup açarsanız bizde yararlanalım
evet ama onlarla fiyat farkı çok oluyor bizim boşta bir telefonumuz kullanmadığımız ona bağlarız diye düşündükKamera için ayrı izleme ekranı olan bi model olursa daha kullanışlı oluyormuş tecrübeli annelere sordum da çevremde. Telefondan zırt pırt açılmıyor işim varken ugrasamiyorum çok kolayıma geldi ayri ekran olması dedi
Erken başlamış bu muhabbetler ben daha ileriki zamanlarda bekliyordumMesajlarınıza baktım da. 1 kişi de olsa genelde cevap verilmiş. Ya da beğeni atılmış. bir kaç tane araya kaynamış gibi. Herkesin bu tarz oluyor ki. Benim de kaç tane mesajıma cevap verilmemistir. Niye alındıniz anlamadım. siz de kimsenin mesajını alıntılayıp hiç yorum yapmamışsınız göremedim ya da bilmiyorum ? Ben sizi burda hiç aktif olarak muhabbet ettiğinizi başkalarının sorularına cevap verdiğinizi görmedim. Okuyorum da elimden geldiğince. Yani bunu tartışmak için yazmıyorum ama tabi ki kimse kimsenin gönlünü yapmak zorunda da değil
O da mantıklıymis. Bizde de tablet var aslında bağlanır mi ona da? Fiyatlara bakmadim daha yaa öyle sohbet arası bir sürü şey anlattı arkadaşlarevet ama onlarla fiyat farkı çok oluyor bizim boşta bir telefonumuz kullanmadığımız ona bağlarız diye düşündük
Bu boş gebelikle 3. Gebeliğim. O kadar haklısın ki. Her topicte iki üç konu hep sıkıntı oluyor.Erken başlamış bu muhabbetler ben daha ileriki zamanlarda bekliyordum
giyilebilir süt pompası benim de ilk alacaklarımdan kesinlikle benim ilk hamileliğim ama daha hiç bir şey almadım erken gibi geldi, şimdi de acaba geç mi kalıyorum diye düşünüyorum burda okuyunca :))Alışverişler başlamış kızlar
Benim kızımdan bir dünya kıyafet var sakladığım üstelik 2. Yapmayı düşünmüyordum ama saklamıştım ki çoğunu verdim. Kıyamadıklarım oldu. Kız olursa epeyce kıyafeti var benimkinin ama yenidoğan dönemi için elbette almak gerekecek.
Bence yeni doğan için de çok almamak lazım. Kızıma aldığım en küçükler bile çok büyük gelmişti. 2. Gün gidip prematüre bebekler için olanlardan almıştım ki 3.100 kg doğdu çol aman aman da küçük değildi.
Ben şimdi ilk önce pompa alacağım. İlk bebeğimde elektrikli almıştım ama çok yorucu.
Çünkü bebeği emzir yatır sonra bir de süt sağmakla uğraşmak çok yorucu
O zamanlarda giyilebilen pompalar henüz yoktu burda yurtdışında vardı. Simdi var artık
Kesinlikle ilk işim giyilebilir bir sür pompası almak
Hayır zaten topikte sayılı mesajı var. Sanki sormuş sormuş da kimse cevap vermemiş.Bu boş gebelikle 3. Gebeliğim. O kadar haklısın ki. Her topicte iki üç konu hep sıkıntı oluyor.
Birincisi bu gruplaşma olma ya da olmama meselesi
2. Mesajlarıma kimse cevap vermiyor
3. Kimse olumsuz tecrübesini yazmasın ben de korkuyorum meselesi.
Halbuki ananonim bir platformdayız. En nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor. Bazen enerji tutmuyor bazen gerçekten gözden kaçıyor. Mesela bir arkadaş bana yazıyor. O an okuyorum ama disarda oluyorum ya da çocuklarım var cevap yazamadan kalıyor. Bildirimde kaybolunca yeni mesajları okuyorum. O sırada unutuyorum. Ertesi gün aklıma gelse de bu sefer de artık geç oldu tekrar konuyu açmanın anlamı yok diyorum. Hepimize oluyordur muhakkak.
Burda bazen bazı mesajlar araya kaynıyor ya da o durumu o an yaşayan olmamış tecrube etmemis oluyor cevap verilemeyebiliyor bir şekilde. Sürekli olan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bi ara ben de bir sıkıntı yaşadım bir iki kişinin yorumu nedeniyle ayrilmak istedim fakat başka arkadaşlar destek oldu ve düşündüm ben o kişiler için neden çıkayım dedim, onları sessize aldım gectim ve gayet rahatım şu an. Siz de bunu yapabilirsiniz. Bir de herkesin herkese cevap verme ve memnun etme mecburiyeti yokbu grupta 5-6 kişi grubun sahibi gibi gruplaşma olmuş bişey yasıyosun cevap veren yok soruyosun paylaşıyosun gene kâle alan yok grup tek size aitse bilelim yani her yerde böyle gruplaşmalar var ben anlam veremiyorum kimseye yani gelen kaçıyo buradanMune benve bi bu grubu inceleyin çok fazla gruplaşma o kadar mesaj yazdım hiç bitine cevap vermediniz şimdi buna bir sürü cevap gelir Sosyallanne bile sırf bu yüzden bu gruptan uzaklaştı bir daha cevap vermicem buraya kendi kendinize konuşun Mune ekstra bi grup açarsanız bizde yararlanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?