Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Kasimdan ziyade simdi carters da guzel indirimler var ben aliyorum walla oradan

Şimdi alamayan kasımı değerlendirsin.
Ama alabilen alsın tabii. Halihazırda indirimleri kaçırmamak lazım.

Ben cinsiyeti öğrenemediğim için kıyafet almıyorum. Kızımdan kalan unisex kıyafetler var zaten.

Arkadaşım da oğlu için almanyadan gelen hiç giyilmemiş kıyafetler hazırlamış bana. O kadar çokmuş ki çoğu kalmış giyilmeden.
Oğlum olursa kıyafet açısından çok şanslıyım

kraft çok öneriyorlar iyice aklıma yatmaya başladı. mamas and papas marka da önerilenler arasında çok çıkıyor bi takip edicem diğer ay liste yapıcam güzelce mantıklı alışveriş yapmam lazım

OOoo super
Benim kiz
Ablamin kizi var 10 yasinda onla ayni ayda dogum olacak bende onunkileri alcam

benimde erkek yiğenim 7 aylık ablam herşeyi hurçlamış saklamış bana bebek erkek olursa çeyizi hazır

kraft çok öneriyorlar iyice aklıma yatmaya başladı. mamas and papas marka da önerilenler arasında çok çıkıyor bi takip edicem diğer ay liste yapıcam güzelce mantıklı alışveriş yapmam lazım

Mamas and papas da çok güzel.
her bütçe için kaliteli marka mevcut gördüğüm kadarıyla.
Önce ne kadar bütçe ayırmak istediğine karar verip sonra marka araştırması da yapılabilir.

OOoo super
Benim kiz
Ablamin kizi var 10 yasinda onla ayni ayda dogum olacak bende onunkileri alcam
Kız bebekte Toto büyür diyorlar sizin öyle mi oldu ben kilo vermiş olmama rağmen zaten basenliydim ama büyüdü gibi geliyor

Aaaa oylemi olurmis bende gicik olmustum niye boyle diye
Durmadan bol seyler aliyorum hatta gordukce sinir olmamak icin
Bizim oralarda kız bebekte Toto büyür göbek yayvan şekilde buyur derler. Erkekte göbek sivri olur derler ya genelde de doğru çıkıyor bunlar ne hikmetse

Aaa bak ona dikkat etmemistim oyleyse o markai almam ki
Cunku benim yegenim 1.5 yaisna kadar anne yaninda yatmistii
Evet sende bak istersen belki gözden kacırmıs olabilirim ama baktıklarım hep 9 aya kadar yazıyordu. Chicco var büyük olan onu almayı düşünüyorum ama oda sallanmıyormuş sanırım

Bizim oralarda kız bebekte Toto büyür göbek yayvan şekilde buyur derler. Erkekte göbek sivri olur derler ya genelde de doğru çıkıyor bunlar ne hikmetse
Ben de tüm bunların hiçbirine inanmazdım hepsi hurafe derdim. Bebeğim erkek ve erkek belirtilerinin hepsi bende de var. Nasıl denk geliyo anlamıyorum

Gobegimde yayvan simit gibi oldu
Ve gobegim erken belirdi benim
Hergun laf sayiom bunlar nasil ericek.diye
Ben hep 49 kilo bi bireydim.cunku
Ne kadar güzel. Nerdeyse yarımsın bir de bana sor kiloları

Ben de tüm bunların hiçbirine inanmazdım hepsi hurafe derdim. Bebeğim erkek ve erkek belirtilerinin hepsi bende de var. Nasıl denk geliyo anlamıyorum
Şuan iki arkadaşım daha hamile. Ve biri erkek biri kız. Erkek olanın karnı sivri. Kız olanın göbeği yayvan ve tabi ki Toto eskiler de biliyor işte bir şeyler. O zaman USG falan yok tabi. Veriler toplanmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…