Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Benim kanz n-go çok hoşuma gitmişti bütçeme uyuyordu ama kullanan bir arkadaşım birkaç kullanımda arabanın tekerleklerinin vs bozulduğunu söyledi. Şuan prego ve kraft var aklımda
kraft kullananlar genelde çok memnun bende bi kaç haftaya artık bi gider sürüş denemeleri yaparım bebek arabalarında kasım indirmlerinde hepsini alayım bu tarz eksikleri diye var şuan aklımda

kraft kullananlar genelde çok memnun bende bi kaç haftaya artık bi gider sürüş denemeleri yaparım bebek arabalarında kasım indirmlerinde hepsini alayım bu tarz eksikleri diye var şuan aklımda
Aynen indirimlerde birçok şeyi tamamlamak iyi olur alınacak Çookkk şey var

Amin inşallah evet aslında aynen dediğin gibi şuan olumsuz üzülecek bir durum yok,ne bileyim hormonlardan mıdır nedir canımı baya sıktı ama şimdi iyiyim çok şükür bekleyeceğim Allahın izniyle hayırlı sonuçlar alacağım teşekkürler iyi ki varsınız

Ben emin olamadım erken mi diye onlarda dedi ki eksik çıkabiliyor öyle bir durumda tekrar istiyoruz. Boy ve kilo sordu bana. Sorun olmaz alalım yeter dedi. Yarın çıkıyormuş benim sonuçlarımda
Anladımm tertemiz sonuçlarla hayırlı bir şekilde gelsin testiniz inşallah

çok ağır geçirdim hamişliği, genelde erkek daha rahat diye duyuyorum. Ben de erkek olursa şaşıracağım

Kızımda çok rahat bir hamilelik geçirdim. Çok da fit bir anneydim. Bu kadar rahat ve iyi göründüğüm için hep erkek olacak dediler.
Öyle çıkmadı.
Cinsiyetle hiç ilgisi yok bunun.
O yüzden erkek de çıkabilir yani sonuç. Belli olmaz
Görümcem mesela hem kızında hem oğlunda 9 ay boyunca kusmuş. Doğurana kadar kusmuş yani. Cinsiyet ayrımı olmamış.

Ben yine dün rüyamda altın gördüm.
Altın bilezikler. Küçük boyda, çocuklar için bebekler için olan tarzda.
Bunu da kız çocuğa yordular.
Bilezik kadın ile ilişkili olduğu için kız doğuracağına işaret dendi.
Çok merakla bekliyorum sonucu

Kuzenim fetal dna yaptırdığında 1 haftada çıkar demişler 3 gün sonra öğrenmiş.
Bana da 12 gün dediler ama keşke daha erken gelse sonuç. Çok sabırsızlanıyorum.
Verilen süreden erken öğrenen oldu mu bildiğiniz var mı böyle?

Bu arada alışveriş çok önemli cidden. Alacak çok şey oluyor. Kasım indirimleri çok mantıklı bu açıdan.

Bir de cinsiyet belli olduktan ve isim belirledikten sonra kapı süsü siparişi de vermek lazım.
Bazı siparişler 2 aya yapılıyor. Yoğun çalışan bir yerse süreç uzayabiliyor vs.

Kraft kullanıyorum. çok memnunum ben de. Epey sağlam. Oto koltuğum cybex.

Ama maxi cosi bebek arabaları da çok güzel.

Bana yakınlarım joie marka alma sakın demişlerdi bi de. Ebebekte görüyordum hep onu da. Alma dedikleri için bakmadım.

Rabbim gönlüne göre versin. Altın erkek çocuk derlerdi bizim oralardaa bakalım ne çıkacak

Bende maxi cosi dusunuyorum yeşil renginden hatta
Hep hosuma giden o nedense

Kasimdan ziyade simdi carters da guzel indirimler var ben aliyorum walla oradan

Bide ben fotografci sectim instagramda geldi karsima asiri guzel video yapiyor bayiliyorum
Rahimegundogum
Izleyip izleyip videolara agliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…