Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Benim de artık damarların çok incelediği için bulamıyorlar damarlarimi normalde saniyesinde bulurlardi ama serumu takmak için bile delik deşik ediyorlar.Gercekten artık biraz rahatlamak istiyorum her gün ağlıyorum
Evet inceldiği için patlıyor diyor bana da. Gir çık yaptıkça baygınlık geliyor bana. Ben de ağlıyorum bulantıdan ağrıdan. Çok doğru bir tabir ben de gerçekten hamile değil hasta gibiyim. Çok iyi anlıyorum sizleri.

Kullandığım uygulama bugün için bunu paylaşmış. Mide yanmalarımız böyle oluyormuş. 12. Haftada bitecek diye çok umutluydum. Baş ağrısı da pik yaptı
Ben de acaba benim bu yumru gibi hissedip cikarmalarim mide asidinin cogalmasindan mi diye düşündüm chat gpt ye sordum o da modemin kusmaktan tahriş olduğunu ve hiçbir şeyi tutamaz duruma geldiğini söyledi. İnşallah en yakın zamanda geçer bunlar yoksa bebeğe ayrı bize ayrı yazık.

Ben de yarın öğreneceğim, yarına enerjim hiç olmaz bir etkinlik için yetişmez de. Pazara hazırlanayım diyorum. Aslında güzel fikirler vardı aklımda ama şu an o kadar bulantılıyım ki halim yok ama öğrenmeyi de 1 hafta daha geciktirmek istemiyorum. 1 gün bile zor dayanacağım. Öğrendiğim an özel olsun istiyorum. İlk ve muhtemelen son bebişim olacak çünkü :)

Evet evet doğru. Bi de mide koruyucu vs verdikleri ilaçlar hep aç karınla içiliyor ama ben zaten sabah minik bir suyla bile ilaç içsem cossss diye ses geliyor midemden. Sonra başlıyor bulantılar kusmalar ilaçta geri çıkıyor görüyorum

Ben de öyleyim vitamini bile içemiyorum maalesef

Ya banada herkes nasıl dayanıyorsun diyo ama bende özel olsun istiyorum, kızda olsa erkekte olsa sağlıcakla alalım kucağımıza güzel haberlerini heyecanla bekliyorum

Benimde mide bulantılarım geçer gibi olmuştu sonra tekrar geri geldi malesef. Arada kusuyorum arada sadece kuru kuru öğürüyorum.
Karnım hiç çıkmadı eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum geçen kontrolde doktorum renkli ultrasonla bakarken iç karnımın geniş olduğunu, bir süre daha göbeğimin çıkmayacağını söyledi.
Bende sadece yüzüstü yatabiliyorum malesef diğer türlü asla uyuyamıyorum doktora bunu da sordum şuan yüzüstü yatmanda sıkıntı yok zaten göbeğin büyüdüğünde istesende yatamayacaksın dedi. Ama yüzüstü yatmanın sakıncalı olduğunu söyleyenlerde var bilemedim

Benim karnım da iki haftadır falan baya belli aslında kilo da almadım ama göbüşüm dışardan fark edilir durumda ben de hamile yastığı ve ekstra bacağımın arasına yastık koyunca çok rahat uyuyorum

Herşey yolunda giderse inşallah, 1 ay daha rapor almayı umuyorum sonrasında yaz tatilini de katmış oluruz izne.

benim aklıma bişey takıldı ya size danışmak istedim ben 7. haftamda leke kanama problemiyle progestan fitil başladım sabah akşam olacak şekilde şuan 12. haftamdayım haftaya kontrolüm var, son 2 haftadır hiç lekem yok. böyle benzer durumda olanlar fitili kaçıncı haftada bıraktı direk mi azaltarak mı merak ediyorum. fitil yapmaktan bunalmış haldeyim bırakıncada ya leke gelirse korkusuda içimden çıkmıyor

Çok geçmiş olsun Benim de iki gündür belim ağrıyordu dün gece hem sırtıma hem bacaklarımın arasına yastık koydum bugünü daha rahat geçirdim çok şükür yüzüstü yatmayı çok severdim artık yatamıyorum kendime hamile pantolonu aldım ama yine de etek veya elbise ile daha rahat ediyorum kot pantolonşar emekliye ayrıldı bi süreliğine

Ben de fitil yapmaktan çok bunalmıştım doktorum kanamasız süre iki haftayı geçtiyse bırak tekrar olursa yine başlarız dedi ben de bıraktım ama önce sabah akşamdan 2-3 gün sadece sabaha düşürdüm sonra gün aşırı sonra bıraktım

umarım haftayada bana öyle bir yol gösterir sevindim sizin adınıza bir daha hiç olmasın umarım

ayyyyyy kız hissediyorummmmmm

Benim arabalarım bunlar. Travel sistem indir kaldır açısından biraz zor. Ama yenidoğan döneminde en konforlu araba bana göre. 1 1/5 yaşına kadar gayet içinde yatıp uyuyor. Dışarıda büyük rahatlık.
Baston da 1 yaştan sonra başladık kolayca kaldırılıyor kapanıyor

Eklentiler

• IMG_3276.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3275.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 24
ekledim listeme teşekkür ederim

Benim kanz n-go çok hoşuma gitmişti bütçeme uyuyordu ama kullanan bir arkadaşım birkaç kullanımda arabanın tekerleklerinin vs bozulduğunu söyledi. Şuan prego ve kraft var aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…