- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.741
Evet inceldiği için patlıyor diyor bana da. Gir çık yaptıkça baygınlık geliyor bana. Ben de ağlıyorum bulantıdan ağrıdan. Çok doğru bir tabir ben de gerçekten hamile değil hasta gibiyim. Çok iyi anlıyorum sizleri.Benim de artık damarların çok incelediği için bulamıyorlar damarlarimi normalde saniyesinde bulurlardi ama serumu takmak için bile delik deşik ediyorlar.Gercekten artık biraz rahatlamak istiyorum her gün ağlıyorum
Ben de acaba benim bu yumru gibi hissedip cikarmalarim mide asidinin cogalmasindan mi diye düşündüm chat gpt ye sordum o da modemin kusmaktan tahriş olduğunu ve hiçbir şeyi tutamaz duruma geldiğini söyledi. İnşallah en yakın zamanda geçer bunlar yoksa bebeğe ayrı bize ayrı yazık.Kullandığım uygulama bugün için bunu paylaşmış. Mide yanmalarımız böyle oluyormuş. 12. Haftada bitecek diye çok umutluydum. Baş ağrısı da pik yaptı
Ben de yarın öğreneceğim, yarına enerjim hiç olmaz bir etkinlik için yetişmez de. Pazara hazırlanayım diyorum. Aslında güzel fikirler vardı aklımda ama şu an o kadar bulantılıyım ki halim yok ama öğrenmeyi de 1 hafta daha geciktirmek istemiyorum. 1 gün bile zor dayanacağım. Öğrendiğim an özel olsun istiyorum. İlk ve muhtemelen son bebişim olacak çünkü :)Beeen yarın sabah çiçekli bir kutuyu açacağım ve minik kuşumla karşılaşmış gibi olacağım çok heyecanlıyım yastres yapma oyala kendini benim tansiyonum yükselmişti stresten seni anlıyorum ama oyala iş yap güzel haberler alacaksın inşallah
Evet evet doğru. Bi de mide koruyucu vs verdikleri ilaçlar hep aç karınla içiliyor ama ben zaten sabah minik bir suyla bile ilaç içsem cossss diye ses geliyor midemden. Sonra başlıyor bulantılar kusmalar ilaçta geri çıkıyor görüyorumBen de acaba benim bu yumru gibi hissedip cikarmalarim mide asidinin cogalmasindan mi diye düşündüm chat gpt ye sordum o da modemin kusmaktan tahriş olduğunu ve hiçbir şeyi tutamaz duruma geldiğini söyledi. İnşallah en yakın zamanda geçer bunlar yoksa bebeğe ayrı bize ayrı yazık.
Evet evet doğru. Bi de mide koruyucu vs verdikleri ilaçlar hep aç karınla içiliyor ama ben zaten sabah minik bir suyla bile ilaç içsem cossss diye ses geliyor midemden. Sonra başlıyor bulantılar kusmalar ilaçta geri çıkıyor görüyorum
Ya banada herkes nasıl dayanıyorsun diyo ama bende özel olsun istiyorum, kızda olsa erkekte olsa sağlıcakla alalım kucağımıza güzel haberlerini heyecanla bekliyorumBen de yarın öğreneceğim, yarına enerjim hiç olmaz bir etkinlik için yetişmez de. Pazara hazırlanayım diyorum. Aslında güzel fikirler vardı aklımda ama şu an o kadar bulantılıyım ki halim yok ama öğrenmeyi de 1 hafta daha geciktirmek istemiyorum. 1 gün bile zor dayanacağım. Öğrendiğim an özel olsun istiyorum. İlk ve muhtemelen son bebişim olacak çünkü :)
Benimde mide bulantılarım geçer gibi olmuştu sonra tekrar geri geldi malesef. Arada kusuyorum arada sadece kuru kuru öğürüyorum.Kızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorumBir yandan arada kum döküyorum.
Henüz hiç bebek eşyası ya da kıyafeti almadım. Geç mi kaldım acaba? Cinsiyeti öğrenelim şöyle olsun böyle olsun derken 14’ü bulduk çok şükür. Çok heyecanlıyım. Özellikle kıyafetten ziyade araba, yatak, biberon gibi şeyler beni çok heyecanlandırıyor
Bu arada salı günü kontrolümüz var. İkinci fetal dna için bugün çıkar diye umutluydum ama önümüzdeki haftaya kaldı. Neyse hayırlı sonuçlar gelsin de beklemek önemli değil. Bir de benim doktorum fetali zaten bekleyeceksin o zaman bu arada ikiliyi de yaptır istersen dedi. Onu da yaptırmış oldum. Çok şükür o temiz geldi
Karnınız ne durumda? Benim çok net bir şekilde göbeğimde çıkıntı var. Kilo almamama rağmen pantolonlarımın hiçbiri kapanmıyor karnımı sıkıştırmadan
Bir de gece yan yatmaya hiç alışık olmadığım için çok zorlanıyordum. Bacaklarımın arasına yastık koyduğumdan beri daha iyiyim. Aklınızda bulunsun.
Benim karnım da iki haftadır falan baya belli aslında kilo da almadım ama göbüşüm dışardan fark edilir durumdaKızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorumBir yandan arada kum döküyorum.
Henüz hiç bebek eşyası ya da kıyafeti almadım. Geç mi kaldım acaba? Cinsiyeti öğrenelim şöyle olsun böyle olsun derken 14’ü bulduk çok şükür. Çok heyecanlıyım. Özellikle kıyafetten ziyade araba, yatak, biberon gibi şeyler beni çok heyecanlandırıyor
Bu arada salı günü kontrolümüz var. İkinci fetal dna için bugün çıkar diye umutluydum ama önümüzdeki haftaya kaldı. Neyse hayırlı sonuçlar gelsin de beklemek önemli değil. Bir de benim doktorum fetali zaten bekleyeceksin o zaman bu arada ikiliyi de yaptır istersen dedi. Onu da yaptırmış oldum. Çok şükür o temiz geldi
Karnınız ne durumda? Benim çok net bir şekilde göbeğimde çıkıntı var. Kilo almamama rağmen pantolonlarımın hiçbiri kapanmıyor karnımı sıkıştırmadan
Bir de gece yan yatmaya hiç alışık olmadığım için çok zorlanıyordum. Bacaklarımın arasına yastık koyduğumdan beri daha iyiyim. Aklınızda bulunsun.
Herşey yolunda giderse inşallah, 1 ay daha rapor almayı umuyorumKızlar aranizda kadrolu öğretmen arkadaşlar var mı ? Doğumlar Şubat'ta olacak Allah nasip ederse. İzinler bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorlar acaba. Çünkü izinler bittikten sonra her türlü yine okul zamanına denk geliyor izinlerin bitişi
Çok geçmiş olsunKızlar benim de bir iki hafta geçmişti. Yine her öğünden sonra midem bulanır oldu. Bir de bel ağrısı yaşar oldum son bir iki gündür onunla uğraşıyorumBir yandan arada kum döküyorum.
Ben de fitil yapmaktan çok bunalmıştım doktorum kanamasız süre iki haftayı geçtiyse bırak tekrar olursa yine başlarız dedi ben de bıraktım ama önce sabah akşamdan 2-3 gün sadece sabaha düşürdüm sonra gün aşırı sonra bıraktımbenim aklıma bişey takıldı ya size danışmak istedim ben 7. haftamda leke kanama problemiyle progestan fitil başladım sabah akşam olacak şekilde şuan 12. haftamdayım haftaya kontrolüm var, son 2 haftadır hiç lekem yok. böyle benzer durumda olanlar fitili kaçıncı haftada bıraktı direk mi azaltarak mı merak ediyorum. fitil yapmaktan bunalmış haldeyim bırakıncada ya leke gelirse korkusuda içimden çıkmıyor
umarım haftayada bana öyle bir yol gösterirBen de fitil yapmaktan çok bunalmıştım doktorum kanamasız süre iki haftayı geçtiyse bırak tekrar olursa yine başlarız dedi ben de bıraktım ama önce sabah akşamdan 2-3 gün sadece sabaha düşürdüm sonra gün aşırı sonra bıraktım
ayyyyyy kız hissediyorummmmmmBen de yarın öğreneceğim, yarına enerjim hiç olmaz bir etkinlik için yetişmez de. Pazara hazırlanayım diyorum. Aslında güzel fikirler vardı aklımda ama şu an o kadar bulantılıyım ki halim yok ama öğrenmeyi de 1 hafta daha geciktirmek istemiyorum. 1 gün bile zor dayanacağım. Öğrendiğim an özel olsun istiyorum. İlk ve muhtemelen son bebişim olacak çünkü :)
Benim arabalarım bunlar. Travel sistem indir kaldır açısından biraz zor. Ama yenidoğan döneminde en konforlu araba bana göre. 1 1/5 yaşına kadar gayet içinde yatıp uyuyor. Dışarıda büyük rahatlık.şimdiden bebek arabası önerileri olan varsa alabilirim ilk gebeliğim bende yeni yeni araştırmaua başladım ne alsam diye düşünüyorum çevrenizde memnun kalan veya sizin araştırarak bu da çok iyiymiş dediğiniz varsa bekliyorum
İnşallahumarım haftayada bana öyle bir yol gösterirsevindim sizin adınıza bir daha hiç olmasın umarım
ekledim listeme teşekkür ederimBenim arabalarım bunlar. Travel sistem indir kaldır açısından biraz zor. Ama yenidoğan döneminde en konforlu araba bana göre. 1 1/5 yaşına kadar gayet içinde yatıp uyuyor. Dışarıda büyük rahatlık.
Baston da 1 yaştan sonra başladık kolayca kaldırılıyor kapanıyor
İnşallahben de çok korkuyorum tekrar lekelenme olursa diye ama şimdiye kadar olmadı çok şükür siz de bırakırsınız bence bir sonraki kontrold
öyle umuyorumİnşallahben de çok korkuyorum tekrar lekelenme olursa diye ama şimdiye kadar olmadı çok şükür siz de bırakırsınız bence bir sonraki kontrolde
Benim kanz n-go çok hoşuma gitmişti bütçeme uyuyordu ama kullanan bir arkadaşım birkaç kullanımda arabanın tekerleklerinin vs bozulduğunu söyledi. Şuan prego ve kraft var aklımdaşimdiden bebek arabası önerileri olan varsa alabilirim ilk gebeliğim bende yeni yeni araştırmaua başladım ne alsam diye düşünüyorum çevrenizde memnun kalan veya sizin araştırarak bu da çok iyiymiş dediğiniz varsa bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?