Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Kızlar yarın adet günüm bende katılım aranıza inşallah ağzında metalik tat olan var mı sabahtan beri öyle çikolata yiyince biraz geçiyor sonra tekrar başladı.

Kızlar son reglim 29 Nisan. 31 Ocak gösteriyor doğum. Ocak ayı sayfasına girdim ama onlar benden bariz 3 hafta öndeler. Tedirgin olmamak için burdan mı takip etsem dedim
Benimde normalde 28 nisan 2 şubat gösteriyor bi uygulamada bi uygulamada 31 ocak gösteriyor transfere göre mi sat a göre mi daha bilmiyorum bakalım doktora gidince öğrencez

Merhaba
2.kez anne olmak istiyorum.
Sat 17 Mayıs.
Bat 16 Haziran gözüküyor.
Eğer bu ay denemem tutarsa şubatta doğum olur.
26 Şubat gözüküyor uygulamada ama sezaryen olacağı için 10 gün erkene çekilecek ve 16 şubat gibi gerçekleşecek doğum.
Umarım ben de hamile kalırım.
Ovülasyon testiyle takipteyim şu sıralar.

bir de baştan söyleyeyim eğer ki özelden yazışıp birbirinize telefon verirseniz kesinlikle siteden atılıyorsunuz.

bizim eski anneler grubumuzda çok kişi atıldı bu şekilde. ortam bozulmuştu resmen. çok aktif ve tatlı üyeleri kaybetmiştik.

bir whatsapp grubu kurmaya çalışmışlardı. sonra buraya yazamadılar.

Kız o nerden çıktı şimdi daha grupta kimsecikler yok

Kızlar yarın adet günüm bende katılım aranıza inşallah ağzında metalik tat olan var mı sabahtan beri öyle çikolata yiyince biraz geçiyor sonra tekrar başladı.
Ne demek istediğini şu an çok iyi anlıyorum. Ağzımda resmen bozul para gezdiriyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…