Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Selam hanımlar, pastamızı hayırlısıyla onca engellere rağmen kestik.
Cinsiyetimiz kız icime doğmuştu zaten baştan beri kız hissediyodum inşaAllah sağlıkla gelirler hepsi.
Sağlıkla gelsin minik prensesimiz sağlıkla kucağına kolaylıkla al inşallah hayırlı olsun

Kızlar selammm. Test sonucum temiz çok şükür cinsiyetimiz de kızzz hurafeler gerçek çıktı şaka bi yana hep kız hissettim Allah hepinize güzel haberler almayı nasip etsin.
Ohhh hem temiz hemde pembe şekerli bi haber Hayırlı olsun gözün aydın canım sağlıkla al kucağına

Merhaba benim tam bir haftada çıktı. Yaptırdığım firma iletmeden önce doktorum sonucumun çıktığını haber verdi.

Merhaba bende bu sayfayı çok kullanmayı bilmiyorum açıkçası yorumunuzu da yeni gördüm. Kan testim e nabıza düşmüştü meğer onun raporu doktora düşüyormuş. Doktor o sonuca güzel geldi. Fetal dna çıktı onda da hiç bir problemin olmadığını söylediler. Ben bilmeden telaşa kapılmışım. Çok şükür bir problem yokmuş . Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…