Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Spor cok fayda eder mi bilmiyorum çünkü kasdan ziyade deriyle alakalı bir şey. İnşallah hiç olmaz. Bence siz baya önlem alıyorsunuz bence çok az çatlağınız olur

Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin canım benim

Insallah guzel sonuclarla canim

Kızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldi Biliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Ben her gün duştan sonra tüm vücuduma ya vücut yağı ya da balm sürüyorum. Temiz içerikli olduğu için Burts Bees’in hamilelik için yağını ve karın balmını almıştım. Şimdilik güzel nemlendiriyor gibiler bakalım

Bu arada ben de hamileliğimin başından beri doktorumun da onayıyla coraspin kullanıyorum pıhtılaşma için önlem olarak.

Çok şükür sonucun güzel gelmesine çok sevindim kutunun ucundan açıp bakardım ben çoktan sen ne güzel sabırlısınakşam bize de haber veeer

Çok sevindimmm

Aynı durum bizde de var birbirimizin bulduklarını beğenmiyoruz yeni kısa isimler çok anlamsız ya bilmiyorum ben beğenmiyorum. Kız ismi bulamıyorum ama birincisi oğlan olduğundan eğer ikincisi de oğlan olursa kasmıyorum kocama dicemki gs ilk 11 inden hangi ismi beğeniyorsan koyabilirsin afsgsgdg

Çok sevindim canım darısı bekleyen hepimizin başına

Çooook heyecanlı bişey yaa. Bizim ilk oğlan olduğundan bu sefer cinsiyet ne merak içindeyiz bir erkek kardeş mi kız kardeş mi geliyor diye cinsiyet partisi yapmak istemiyorum pasta da kesmek istemiyorum bu kutu fikri çok güzelmiş yapabiliriz sevdiklerimizle

1 gün ileride çıktı öncekine göre , cinsiyet tahmini yapmadı nub teorisinden haberi de yokmuş iyice merakım arttı. Keşke hissetsek rahatlardık gerçekten hadi sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Aynı şekilde beslenmeye devam ediyorsunuz değil mi?

Spor cok fayda eder mi bilmiyorum çünkü kasdan ziyade deriyle alakalı bir şey. İnşallah hiç olmaz. Bence siz baya önlem alıyorsunuz bence çok az çatlağınız olur
Haklısınız spor işe yaramayabilir belki daha hızlı toparlamak için tercih ederiz bilemiyorum umarım hepimizin öyle olur biz önlemlerimizi alalımda gerisi olursa da önemli değil artık miniklerimiz için değer

Sağolun çok teşekkür ederim aa ne güzel bir tesadüf ablanızla yakın olmamanıza üzüldüm bir müddet sonra anne baba bu ilişkilerden çıkıyor bu ilişkiyi kardeşler sürdürülenilir kılıyor : ( sürekli görüşebilmek konuşabilmek gibi… umarım bir gün 3 ünüzde birbirinize çok yakın olur mesafeleri düzeltirsiniz hayat çok kısa

Ahahahahh güzel çözüm bana da anlamsız geliyor bazı isimler sanki biri o an uydurmuş gibi: ) o yüzden anlamına çok önem veriyorum birde çocuğun karakteri anlamı ile paralel oluyormuş ya o yüzden negatif çağrışım yapan isimlerden uzak durmaya çalışıyorum anında eliyorum:) gönlünüzden ne geçiyorsa cinsiyet o olsun

Tabi ki görüşüyoruz bir araya geliyoruz ama benim hayalimdeki kız kardeşlik değil malesef. Bazı şeylerin büyürken kurulması gerekiyor sonradan çok zor herkes kendi hayat telaşesinde uğraşında oluyor. Bir de bazı insanlar ve hayatındakiler zorsa seni yoruyorsa sanırım kardeşinde olsa mesafeler gerekli hale geliyor. Ben üzülmüyorum çok şükür kardeşimle bu bağı kurdum elimde olanlarla mutlu olmak daha iyi geliyor hayat çünkü gerçekten çok kısa. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederim

Bizde 3 kiz kardesiz en kucukleri benim
Ortanca ablamla bende gorusmuyorum
Kardeslik cok guzel
Ama evlenilince kosullar degisebilio
Eş durumu
Ablam eşinin agziyla hareket etmeyi tercih etti
Canlari sagolsun
Bigun emin ol ayni kandaslariz
O bag tekrar kurulur boyle olmasi gerekiyormus

Siz nasıl daha iyi daha mutlu hissedecekseniz haklısınız yorup üzen sürekli kıran kişi kardeşinde olsa bazen uzaklaşmak gerekebiliyor, ne demek her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…