- 19 Haziran 2024
- 118
- 119
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.961
Spor cok fayda eder mi bilmiyorum çünkü kasdan ziyade deriyle alakalı bir şey. İnşallah hiç olmaz. Bence siz baya önlem alıyorsunuz bence çok az çatlağınız olurAh evet biliyorum o görüntüyü doğum sonrası spor yapmak lazım aslında pilates falan birde korse takmayı çok öneriyorlar 1-2 hafta sonra hemen korseye başlıyorlar özellikle yurt dışında insanlar. Bende alıp başlayacağımben hiç bişey kullanmasam mahfolurum kesinlikle anneminde çatlakları var inşallah en az hasarla atlatırım diyorum
Allahım tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin canım benimKızlar selam,
Bugün fetal dna için kan testimi gelip aldılar, şimdi heyecanla sonucumu bekliyorum hayırlısı ile sağlıklı sonuç alalım başka bişey istemiyorum
Bebek arabası önerilerinizi dikkatle okuyup not aldım kızlar teşekkür ederim
Anne yanı için bi önerilerinizi alırım onu önden almak istiyorum, elele markasını önerdi arkadaşım ama ben daha hiç bişeye bakamadım sizin önceki tecrübeniz varsa dikkate alacağım, birde içine yatak iyi olsun istiyorum yatak markası da önemli benim için
Biberon bende Philips avent cam hem küçük hemde büyük boy aldım. Yine aynı marka emzik aldım
Düz beyaz zıbın aldım yeni doğan
Bide su ana kucağı varya sallanabilen onu aldım
(Görseli ekledim)
Oksapar cok agir helal olsun ben 9 hafta kullandim agliyordum artik acisindanBen kullanıyorum canım hem Alfamet hemde coraspirin ve iğne oksapar kullanıyorum
Insallah guzel sonuclarla canimKızlar selam,
Bugün fetal dna için kan testimi gelip aldılar, şimdi heyecanla sonucumu bekliyorum hayırlısı ile sağlıklı sonuç alalım başka bişey istemiyorum
Bebek arabası önerilerinizi dikkatle okuyup not aldım kızlar teşekkür ederim
Anne yanı için bi önerilerinizi alırım onu önden almak istiyorum, elele markasını önerdi arkadaşım ama ben daha hiç bişeye bakamadım sizin önceki tecrübeniz varsa dikkate alacağım, birde içine yatak iyi olsun istiyorum yatak markası da önemli benim için
Biberon bende Philips avent cam hem küçük hemde büyük boy aldım. Yine aynı marka emzik aldım
Düz beyaz zıbın aldım yeni doğan
Bide su ana kucağı varya sallanabilen onu aldım
(Görseli ekledim)
Çok şükür sonucun güzel gelmesine çok sevindimKızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldiBiliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ben her gün duştan sonra tüm vücuduma ya vücut yağı ya da balm sürüyorum. Temiz içerikli olduğu için Burts Bees’in hamilelik için yağını ve karın balmını almıştım. Şimdilik güzel nemlendiriyor gibiler bakalım
Bu arada ben de hamileliğimin başından beri doktorumun da onayıyla coraspin kullanıyorum pıhtılaşma için önlem olarak.
Çok sevindimmmKızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldiBiliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ben her gün duştan sonra tüm vücuduma ya vücut yağı ya da balm sürüyorum. Temiz içerikli olduğu için Burts Bees’in hamilelik için yağını ve karın balmını almıştım. Şimdilik güzel nemlendiriyor gibiler bakalım
Bu arada ben de hamileliğimin başından beri doktorumun da onayıyla coraspin kullanıyorum pıhtılaşma için önlem olarak.
Aynı durum bizde de var birbirimizin bulduklarını beğenmiyoruzYaa çok kararsızız erkek ismi bulmuştuk birkaç tane ama kız ismi yok bulamıyoruz: ) benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun buldukları beni çok mutlu etmiyor : ) deniz ismini beğendik ikimizde birde mavi diye bir isim çok hoşumuza gitti. Lidya ismini sevdim ama emin olamadık. Sizler neler düşündünüz? Bazı yeni çok kısa isimler var biraz almasız geldi bazıları çok eski de olmadın istedik amakarışık işler
Bence erkek ya baksana şu duruşa şu rahatlığa şu profesyonelliğeEki Görüntüle 3630846 Eki Görüntüle 3630847
Rica etsem yorumlar mısınız? Çok stres oldum ultrasonda sanki erkek gördüm gibi hissettim erkekler çok fazla kıza dönüyor diyorlar acaba 16. Haftada falan mı öğrenseydim cinsiyeti diye düşündüm
Çok sevindim canım darısı bekleyen hepimizin başınaKızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldiBiliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Çooook heyecanlı bişey yaa. Bizim ilk oğlan olduğundan bu sefer cinsiyet ne merak içindeyiz bir erkek kardeş mi kız kardeş mi geliyor diyeKızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldiBiliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
1 gün ileride çıktı öncekine göreHadi bakalım yedikleriniz etkili olmuş mu onu merak etmiştim en son beslenme düzenini konuşmuştukbende 2 hafta sonra yeniden gideceğim bakalım şimdiden heyecanlıyım keşke sesini kendimiz duyabilsek veya hissedebilsek ben henüz hiç bişey hissetmiyorum
Kuşum ya tansiyonum oynadığı için riske atmadım ben kendim zorla istedim oksaparı biliyor musun dayanıyorum analık böyle bişeymişOksapar cok agir helal olsun ben 9 hafta kullandim agliyordum artik acisindan
Haklısınız spor işe yaramayabilir belki daha hızlı toparlamak için tercih ederizSpor cok fayda eder mi bilmiyorum çünkü kasdan ziyade deriyle alakalı bir şey. İnşallah hiç olmaz. Bence siz baya önlem alıyorsunuz bence çok az çatlağınız olur
Sağolun çok teşekkür ederimNe tesadüf biz de 3 kızız:)) ama ablamla o kadar yakın değiliz mesela kardeşimle çok daha yakınız. Bu ilişkilerin sağlamlığını biraz anne baba sağlıyor bence biz sanırım o konuda çok şanslı değildik. Ama bir gün iki kızım olursa onların hayat boyu en yakın arkadaş olduğunu görmek en büyük mutluluğum olurdu heralde. Bu arada size de kocaman bir maşallah
Ahahahahh güzel çözümAynı durum bizde de var birbirimizin bulduklarını beğenmiyoruzyeni kısa isimler çok anlamsız ya bilmiyorum ben beğenmiyorum. Kız ismi bulamıyorum ama birincisi oğlan olduğundan eğer ikincisi de oğlan olursa kasmıyorum kocama dicemki gs ilk 11 inden hangi ismi beğeniyorsan koyabilirsin afsgsgdg
Tabi ki görüşüyoruz bir araya geliyoruz ama benim hayalimdeki kız kardeşlik değil malesef. Bazı şeylerin büyürken kurulması gerekiyor sonradan çok zor herkes kendi hayat telaşesinde uğraşında oluyor. Bir de bazı insanlar ve hayatındakiler zorsa seni yoruyorsa sanırım kardeşinde olsa mesafeler gerekli hale geliyor. Ben üzülmüyorum çok şükür kardeşimle bu bağı kurdum elimde olanlarla mutlu olmak daha iyi geliyor hayat çünkü gerçekten çok kısa. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederimSpor cok fayda eder mi bilmiyorum çünkü kasdan ziyade deriyle alakalı bir şey. İnşallah hiç olmaz. Bence siz baya önlem alıyorsunuz bence çok az çatlağınız olur
Dualarim seninle canim cok zor arkadasimdan bilirimKuşum ya tansiyonum oynadığı için riske atmadım ben kendim zorla istedim oksaparı biliyor musun dayanıyorum analık böyle bişeymişdua et banada tansiyonum düşsün
Bizde 3 kiz kardesiz en kucukleri benimSağolun çok teşekkür ederimaa ne güzel bir tesadüf ablanızla yakın olmamanıza üzüldüm bir müddet sonra anne baba bu ilişkilerden çıkıyor bu ilişkiyi kardeşler sürdürülenilir kılıyor : ( sürekli görüşebilmek konuşabilmek gibi… umarım bir gün 3 ünüzde birbirinize çok yakın olur mesafeleri düzeltirsiniz hayat çok kısa
Siz nasıl daha iyi daha mutlu hissedeceksenizTabi ki görüşüyoruz bir araya geliyoruz ama benim hayalimdeki kız kardeşlik değil malesef. Bazı şeylerin büyürken kurulması gerekiyor sonradan çok zor herkes kendi hayat telaşesinde uğraşında oluyor. Bir de bazı insanlar ve hayatındakiler zorsa seni yoruyorsa sanırım kardeşinde olsa mesafeler gerekli hale geliyor. Ben üzülmüyorum çok şükür kardeşimle bu bağı kurdum elimde olanlarla mutlu olmak daha iyi geliyor hayat çünkü gerçekten çok kısa. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?