- 19 Haziran 2024
- 118
- 119
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.981
Benim de durumun aşağı yukarı böyle işte.. birimizden birine bir şey olsa diğeri koşar çünkü kardeşiz kanız ama onun dışında kurulan bir bağ malesef yok bence bu durumlardan biraz ebeveynler sorunlu. Güzel sevgi ve güven dolu ailede büyüyen kardeşlerin birbirinden kolay kolay kopacağını sanmıyorum. Anne babamızdan allah razı olsun çok iyi insanlar ikisi de onlarda kendilerince ne gördüyseler onu yaptılar kızmıyorum ama gerçekleri de reddedemem:)Bizde 3 kiz kardesiz en kucukleri benim
Ortanca ablamla bende gorusmuyorum
Kardeslik cok guzel
Ama evlenilince kosullar degisebilio
Eş durumu
Ablam eşinin agziyla hareket etmeyi tercih etti
Canlari sagolsun
Bigun emin ol ayni kandaslariz
O bag tekrar kurulur boyle olmasi gerekiyormus
Öyle mi üzüldüm : ( eş gerçekten o kadar öenmli ki önemi kelimelerle anlatılmaz. Eğer eşiniz ailenize saygı duymuyorsa tamamen yönetimi eline aldıysa bir noktada o ilişki çatırdıyor. Keşke ablanız sizinle ilişkisinin önemini anlayıp kimsenin karışmasına izin vermeseydi bir gün düzelir gerçektenBizde 3 kiz kardesiz en kucukleri benim
Ortanca ablamla bende gorusmuyorum
Kardeslik cok guzel
Ama evlenilince kosullar degisebilio
Eş durumu
Ablam eşinin agziyla hareket etmeyi tercih etti
Canlari sagolsun
Bigun emin ol ayni kandaslariz
O bag tekrar kurulur boyle olmasi gerekiyormus
BEn cok guzel bir ailede sevgi ile buyudum ama karakterler devreye giriyorBenim de durumun aşağı yukarı böyle işte.. birimizden birine bir şey olsa diğeri koşar çünkü kardeşiz kanız ama onun dışında kurulan bir bağ malesef yok bence bu durumlardan biraz ebeveynler sorunlu. Güzel sevgi ve güven dolu ailede büyüyen kardeşlerin birbirinden kolay kolay kopacağını sanmıyorum. Anne babamızdan allah razı olsun çok iyi insanlar ikisi de onlarda kendilerince ne gördüyseler onu yaptılar kızmıyorum ama gerçekleri de reddedemem:)
Insallah canim saglik olsun hersey hallolutÖyle mi üzüldüm : ( eş gerçekten o kadar öenmli ki önemi kelimelerle anlatılmaz. Eğer eşiniz ailenize saygı duymuyorsa tamamen yönetimi eline aldıysa bir noktada o ilişki çatırdıyor. Keşke ablanız sizinle ilişkisinin önemini anlayıp kimsenin karışmasına izin vermeseydi bir gün düzelir gerçektenumarım aradan geçen zamanı çok güzel telafi edersiniz
Kesinlikle dönüp dolaşıp yine ailen kalıyor yanına özellikle kız kardeşlik farklı bir bağ. Farklı cinsiyetten olan kardeşlerin kopup uzaklaştığına çok şahit oluyoruz veya ilişkileri daha yüzysel kalabiliyor. Ancak kız kardeş gerçekten farklı, ben sizinde ilişkinizin bir noktada aa biz ne yapıyoruz ya noktasına gelebilceğini düşünüyorum sıkmayın canınızı, hata yapan siz değilsinizBEn cok guzel bir ailede sevgi ile buyudum ama karakterler devreye giriyor
Ablam kucuklukten beri evlenme hayaliyleydi ve en son arsmizda o evlendi 41 yasinda
Tamamen sorummlu ablam
Erkek gelir gider ama kardeslik zor bulunur
Evet canim bencede seninde buna eminimKesinlikle dönüp dolaşıp yine ailen kalıyor yanına özellikle kız kardeşlik farklı bir bağ. Farklı cinsiyetten olan kardeşlerin kopup uzaklaştığına çok şahit oluyoruz veya ilişkileri daha yüzysel kalabiliyor. Ancak kız kardeş gerçekten farklı, ben sizinde ilişkinizin bir noktada aa biz ne yapıyoruz ya noktasına gelebilceğini düşünüyorum sıkmayın canınızı, hata yapan siz değilsiniz
Sağol canım beniiimDualarim seninle canim cok zor arkadasimdan bilirim
Hicbisei asla dert etme canini sıkmaaa
Gözün aydın canııımmm sağlıcakla al kucağınaKızlar çok şükür fetal dna sonucumuz temiz geldiBiliyorsunuz ilkinde yeterli veri toplanamamıştı. Yani böyle gelen annişlerimiz endişelenmesin diye söyleyeyim dedim Cinsiyeti arkadaşım arayıp öğrendi kutuya bir bebek kıyafeti alıp koydu cinsiyetine göre. Akşam inşallah ailelerimizle birlikte açacağız. Size de haber veririm. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ben her gün duştan sonra tüm vücuduma ya vücut yağı ya da balm sürüyorum. Temiz içerikli olduğu için Burts Bees’in hamilelik için yağını ve karın balmını almıştım. Şimdilik güzel nemlendiriyor gibiler bakalım
Bu arada ben de hamileliğimin başından beri doktorumun da onayıyla coraspin kullanıyorum pıhtılaşma için önlem olarak.
Anne baba bencede çok etkili. 6 kardeş olarak bağlarımız aşırı zayıfBenim de durumun aşağı yukarı böyle işte.. birimizden birine bir şey olsa diğeri koşar çünkü kardeşiz kanız ama onun dışında kurulan bir bağ malesef yok bence bu durumlardan biraz ebeveynler sorunlu. Güzel sevgi ve güven dolu ailede büyüyen kardeşlerin birbirinden kolay kolay kopacağını sanmıyorum. Anne babamızdan allah razı olsun çok iyi insanlar ikisi de onlarda kendilerince ne gördüyseler onu yaptılar kızmıyorum ama gerçekleri de reddedemem:)
Oğluşlar çoğalıyor ,hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla gelsinlerKızlar benden bir erkek geliyor inşallah
Hamilelikteyiz tabi oyle olcakkkkkAnne baba bencede çok etkili. 6 kardeş olarak bağlarımız aşırı zayıfbenim kanayan yaram resmen. O yüzden çocuklarımı yetiştirirken ' o senin kardeşin. Kardeşlere küsülmez. Her zaman yanında olunur vs. ' Telkin veriyorum. VE çocuklarıma şaka da olsa küsmüyorum. Ve en önemlisi bazen kızdığımda. Kızsam da her zaman seni seviyorum. Anneler çocuklarını hep sever diyorum. Benim ailem bunu başaramadı. Kardeşler olarakta biz devam ettiremedik. İnşallah çocuklarımda bu durum olmaz. Biz anne baba olarak elimizden geldiğince sevgimizi gösterirsek çocuklar bir şekilde bunu alıyorlar. Az önce kızım dışardan geldi seslendi ' anne seni özledim diye ' ben anneme bunu hiç demedim mesela kardeşlerime de aynı şekilde tabi benim başka sorunum da şu. Kardeşlerimden 10 sene sonra doğmuşum. O yüzden ablamla bile kuşak çatışmamız var. Her manada anlasamıyoruz. Ay psikolog seansı gibi oldu
AynıyızBiz 4 kız kardeşiz. Bir büyüğüm benden 10 yaş büyük ve bizde de bağ o kadar az ki çok üzülüyorum bu duruma. Annem çok az güler. Ama ben kızım doğduğundan beri bir gün bile kahkaha atmadığımız gün yok. 22 aylık oldu ve her günümüze şükür olsun. Çok isterdim güle kaynaşa sohbet etmeyi ama her zaman bir seylerden şikayetçiler. Sırf onlarla iletişim kurabilmek için bir seylerden şikayet edip durduğumu farkettim geçenlerde ama normalde memnunum hayatımdan. Ama kızımla en ufak şeyden mutlu oluyoruz.
Benim de 7 yaş küçük yeğenim var ve konuşmuyoruz. Zaten bu platformda genelde sorunları olanlar oluyor diye düşünüyordum ben ve su an biraz daha emin oldum hahah. Yani en hassas dönemimizde bile cevremizle dertleşmek yerine burayı tercih ediyoruz. Güvenle ilgili sıkıntılarımiz var ve buradaki çoğu insan hassas. Cevap versen yanlış anlaşılıyor vermesen yanlış anlaşılıyor hahahahhah.Aynıyızbenim de en küçüğü ile 10 yaş var. En büyüğü ben 1 yaşındayken evlenmiş. 2 yaş küçük yeğenim var. Ama şuan onunla bile görüşmüyoruz. Kalabalıklar arasında yokluk var resmen
Maşallah maşallah. annelerin hisleri genelde tutuyor. İlk bebis miSelam hanımlar, pastamızı hayırlısıyla onca engellere rağmen kestik.
Cinsiyetimiz kızicime doğmuştu zaten baştan beri kız hissediyodum inşaAllah sağlıkla gelirler hepsi.
Evet anneler gercekten hissediyormuş. Evet ilk bebiş gecen sene ilerlemedi erkekti hissetmiştim onuda, inşaAllah bukez sağlıkla kucağımıza alırız.Maşallah maşallah. annelerin hisleri genelde tutuyor. İlk bebis mi
Allah'ım inşallah cennette yoldasınız olsun oğlunuz. Kızınızi kucağınıza sağ salim alırsınız inşallahEvet anneler gercekten hissediyormuş. Evet ilk bebiş gecen sene ilerlemedi erkekti hissetmiştim onuda, inşaAllah bukez sağlıkla kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?