Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Benim de durumun aşağı yukarı böyle işte.. birimizden birine bir şey olsa diğeri koşar çünkü kardeşiz kanız ama onun dışında kurulan bir bağ malesef yok bence bu durumlardan biraz ebeveynler sorunlu. Güzel sevgi ve güven dolu ailede büyüyen kardeşlerin birbirinden kolay kolay kopacağını sanmıyorum. Anne babamızdan allah razı olsun çok iyi insanlar ikisi de onlarda kendilerince ne gördüyseler onu yaptılar kızmıyorum ama gerçekleri de reddedemem:)

Öyle mi üzüldüm : ( eş gerçekten o kadar öenmli ki önemi kelimelerle anlatılmaz. Eğer eşiniz ailenize saygı duymuyorsa tamamen yönetimi eline aldıysa bir noktada o ilişki çatırdıyor. Keşke ablanız sizinle ilişkisinin önemini anlayıp kimsenin karışmasına izin vermeseydi bir gün düzelir gerçekten umarım aradan geçen zamanı çok güzel telafi edersiniz

BEn cok guzel bir ailede sevgi ile buyudum ama karakterler devreye giriyor
Ablam kucuklukten beri evlenme hayaliyleydi ve en son arsmizda o evlendi 41 yasinda
Tamamen sorummlu ablam
Erkek gelir gider ama kardeslik zor bulunur

Insallah canim saglik olsun hersey hallolut
Ben uzulmuyorum Rabbim.bunu verdiyse bu imtihaninda bir sebebi vardir
Ayagina tas degse sebebini sorgulayacaksin
Hamdolsun bugunlerimize

BEn cok guzel bir ailede sevgi ile buyudum ama karakterler devreye giriyor
Ablam kucuklukten beri evlenme hayaliyleydi ve en son arsmizda o evlendi 41 yasinda
Tamamen sorummlu ablam
Erkek gelir gider ama kardeslik zor bulunur
Kesinlikle dönüp dolaşıp yine ailen kalıyor yanına özellikle kız kardeşlik farklı bir bağ. Farklı cinsiyetten olan kardeşlerin kopup uzaklaştığına çok şahit oluyoruz veya ilişkileri daha yüzysel kalabiliyor. Ancak kız kardeş gerçekten farklı, ben sizinde ilişkinizin bir noktada aa biz ne yapıyoruz ya noktasına gelebilceğini düşünüyorum sıkmayın canınızı, hata yapan siz değilsiniz

Evet canim bencede seninde buna eminim
Hamdolsun bugunlerimize

Gözün aydın canııımmm sağlıcakla al kucağına

Anne baba bencede çok etkili. 6 kardeş olarak bağlarımız aşırı zayıf benim kanayan yaram resmen. O yüzden çocuklarımı yetiştirirken ' o senin kardeşin. Kardeşlere küsülmez. Her zaman yanında olunur vs. ' Telkin veriyorum. VE çocuklarıma şaka da olsa küsmüyorum. Ve en önemlisi bazen kızdığımda. Kızsam da her zaman seni seviyorum. Anneler çocuklarını hep sever diyorum. Benim ailem bunu başaramadı. Kardeşler olarakta biz devam ettiremedik. İnşallah çocuklarımda bu durum olmaz. Biz anne baba olarak elimizden geldiğince sevgimizi gösterirsek çocuklar bir şekilde bunu alıyorlar. Az önce kızım dışardan geldi seslendi ' anne seni özledim diye ' ben anneme bunu hiç demedim mesela kardeşlerime de aynı şekilde tabi benim başka sorunum da şu. Kardeşlerimden 10 sene sonra doğmuşum. O yüzden ablamla bile kuşak çatışmamız var. Her manada anlasamıyoruz. Ay psikolog seansı gibi oldu

Hamilelikteyiz tabi oyle olcakkkkk

Biz 4 kız kardeşiz. Bir büyüğüm benden 10 yaş büyük ve bizde de bağ o kadar az ki çok üzülüyorum bu duruma. Annem çok az güler. Ama ben kızım doğduğundan beri bir gün bile kahkaha atmadığımız gün yok. 22 aylık oldu ve her günümüze şükür olsun. Çok isterdim güle kaynaşa sohbet etmeyi ama her zaman bir seylerden şikayetçiler. Sırf onlarla iletişim kurabilmek için bir seylerden şikayet edip durduğumu farkettim geçenlerde ama normalde memnunum hayatımdan. Ama kızımla en ufak şeyden mutlu oluyoruz.

Aynıyız benim de en küçüğü ile 10 yaş var. En büyüğü ben 1 yaşındayken evlenmiş. 2 yaş küçük yeğenim var. Ama şuan onunla bile görüşmüyoruz. Kalabalıklar arasında yokluk var resmen

Benim de 7 yaş küçük yeğenim var ve konuşmuyoruz. Zaten bu platformda genelde sorunları olanlar oluyor diye düşünüyordum ben ve su an biraz daha emin oldum hahah. Yani en hassas dönemimizde bile cevremizle dertleşmek yerine burayı tercih ediyoruz. Güvenle ilgili sıkıntılarımiz var ve buradaki çoğu insan hassas. Cevap versen yanlış anlaşılıyor vermesen yanlış anlaşılıyor hahahahhah.

Selam hanımlar, pastamızı hayırlısıyla onca engellere rağmen kestik.
Cinsiyetimiz kız icime doğmuştu zaten baştan beri kız hissediyodum inşaAllah sağlıkla gelirler hepsi.
Maşallah maşallah. annelerin hisleri genelde tutuyor. İlk bebis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…