Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Benim zaten hamilelikten önce bacaklarım iç tarafta da kalçada da çatlaklar vardı ozman bana büyüüük geçmiş olsun

Ben kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum

Ben kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum
Canım fazla hevesli olmaları da iyi olmuyor boşver böylesi daha iyi. Arkadaşımın kv si aşırı hevesli bebeğin kırkı çıktı kırk banyosunu bile tek başlarına yapmalarına izin vermedi. Fazla ilgi beni boğar mesela istemem aramasın sormasın daha güzel

Hormonlar yüzünden daha hassas oluyoruz çünkü hepimiz öyleyiz bence üstünden zaman geçtikçe siz de boşuna üzülmüştüm diyeceksiniz esiniz de görüyor durumu. Açık açık yapmış yani. Siz kendi çekirdek aileniz bunu kutlamak isteyebilirsiniz. Bunu anlamıyor ya da anlamak istemiyorlar bazen işte

İpek ve Güneş çok güzel bir isim bence İnci de güzel ama bu sıra tüm bebekler İnci

Bende yıllardır oğlum olursa adını Aslan koyacağım diyordum. Aslan burcuyum boynumda hep bir aslan kolyesi olur bayılırım ama vazgeçtim 5 erkek bebekten 4’ü Aslan şuan. İlkokula başladığında sınıf Aslan’dan geçilmez

Aynı benim kafa düğün zamanı bi hayrını görmedim, mümkünse bundan sonra da mesafemi korumak istiyorum şimdiden eşimle konuşuyorum sohbet arasında. Doğuma kimseyi istemiyorum haberin olsun diye. Gelirse doğurup eve çıkınca gelsinler görmeye kim gelecekse. Ağrı sancı içinde kimseyle uğraşamam strese sokacak kimseyi de istemiyorum mesela

Benim zaten hamilelikten önce bacaklarım iç tarafta da kalçada da çatlaklar vardı ozman bana büyüüük geçmiş olsun
Aynı durumdayım. Bepanthol un büyük boy basmalı kremini aldım o yuzden. Her yerime süreceğim için diğer 200 ml ler falan beni kesmeyecek catlak her turlu bekliyorum yatkınlık olduğu için. Birkaç güne bi de bio oil tarzı bi yağ alırım dönüşümlü giderim. Tek sorun üşeniyorum sürmeye

hassasiyet bir dönem oldu fakat şişkinlik hissetmedim hiç ben hala devam ediyorum şuan progestana

Sonucu öğrenenler sonuçları temiz çıkanlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.
Tebrik ediyorum.

Erkekler atakta şimdi de.

Rüyasında altın görenler de erkek bebek bekliyor. Ben de iki kez altın rüyası gördüm bakalım tutacak mı.

Fetal dna sonucum en erken cuma en geç pazartesiye belli olacak gibi duruyor.

Evet çünkü ondan ayrı bir birey bir aile olduğumuzu kabullenemiyor bence. Her şeyi el ele yapsak çok mutlu olur:) yani bu kadın ilk evlilik yıldonumumuzu beraber ailecek kutlamıyoruz diye de surat asmıştı:)) bunun sonu yok anlayacağınız. Ama yine de böyle bir haber aldığında insanın ilk tepkisi bu olmaz sanırım ondan bile beklemiyordum bunu baya şaşırdım ve üzüldüm o yüzden.

Mesafe her zaman iyidir. Biz aynı şehirdeyiz ama aradaki mesafeyi hep korudum. Daha da iyi oldu hiçbir şeyde söz hakkı sahibi olamıyorlar bebeğim doğduğundada lohusalık psikolojisiyle uğraşırken kv nin güya torun hevesiyle başımda car car konuşmasındanda hevessiz olmasını tercih ederim

Evet ben de çeşit çeşit krem zaten kullanıyordum onları bitirip burada tavsiye edilenleri alacağım

Valla bu dönemde ekstra takıp üzüldüğümüz bir gerçek bunu kabul etmek lazım. Ama şuan ben de kayınvalideme kurulduğum için insan bir arar sorar lafa gelince gelinim değil kızım o benim demesini biliyorlar diye tepki vermek istiyorum

Ay çok doğru

Evet hiç böyle düşünmemiştim haklısın sürekli eşimi arayıp ne zmn çocuk olacak diye söyleyip ağlıyordu ben de o yüzden çok sevinir büyük bir tepki verir zannettim herhalde
İpek ve Güneş çok güzel bir isim bence İnci de güzel ama bu sıra tüm bebekler İnci
Evet ya inci hep hayalimdi ama herkes inci koyuyor birtık uzaklaştım maalesef

Dimi aynen öyle sürekli sen benim yavrumsun canımsın derdi eşimi arayıp ağlardı oğlum senin de çocuğun olsun falan derdi şimdi şaşkınım yani bir kere bile arayıp nasılsın nasıl geçiyor falan diye sormadı eşimle konuşurken de beni ve bebeği sormuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…