- 11 Şubat 2021
- 233
- 167
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.061
Canım fazla hevesli olmaları da iyi olmuyor boşver böylesi daha iyi. Arkadaşımın kv si aşırı hevesli bebeğin kırkı çıktı kırk banyosunu bile tek başlarına yapmalarına izin vermedi. Fazla ilgi beni boğar mesela istemem aramasın sormasın daha güzelBen kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum
Hormonlar yüzünden daha hassas oluyoruz çünküAynen öyle gerçekten. Bu fotograftan sonra haber verdik aradı yanı eşim görüntülü ve pastayı gösterdi kaynanam boş boş bakıyor sıfır tepki ben de dedim heralde anlamadı annen tekrar göster göster pastayı demez mi yok anladımda bizimle niye kesilmiyor o pasta diye:) ya normalde gerçekten çok düşse bile morelim hemen toplarım ama bi toplayamadım yagerçekten anlamadım ama düzelmiyor morelim
rçekt
İpek ve Güneş çok güzel bir isim bence İnci de güzel ama bu sıra tüm bebekler İnciKızlar benim aklımda Umay inci beren ipek Asya birce isimleri vardı cinsiyeti öğrendiğim gün güneş ismi kafama takıldı eşime söylediğimde çok beğendi ama ben biraz kararsız kaldım sizce güneş ismi nasıl
Aynı benim kafaCanım fazla hevesli olmaları da iyi olmuyor boşver böylesi daha iyi. Arkadaşımın kv si aşırı hevesli bebeğin kırkı çıktı kırk banyosunu bile tek başlarına yapmalarına izin vermedi. Fazla ilgi beni boğar mesela istemem aramasın sormasın daha güzel
Aynı durumdayım. Bepanthol un büyük boy basmalı kremini aldım o yuzden. Her yerime süreceğim için diğer 200 ml ler falan beni kesmeyecekBenim zaten hamilelikten önce bacaklarım iç tarafta da kalçada da çatlaklar vardı ozman bana büyüüük geçmiş olsun
hassasiyet bir dönem oldu fakat şişkinlik hissetmedim hiç ben hala devam ediyorum şuan progestanaKızlar progestan fitil alanlar özellikle birsey soracaktim. Vajinal hassasiyet ve icerde sanki farklı bölgelerde şişkinlikler hissediyorum. Fitil atarken bugün biraz zorlandım sizlama yaptı. Bu fitilden mi oluyor acaba yoksa hamileliğin ilerlemesi ile normal olan bi değişim mi merak ettim
Evet çünkü ondan ayrı bir birey bir aile olduğumuzu kabullenemiyor bence. Her şeyi el ele yapsak çok mutlu olur:) yani bu kadın ilk evlilik yıldonumumuzu beraber ailecek kutlamıyoruz diye de surat asmıştı:)) bunun sonu yok anlayacağınız. Ama yine de böyle bir haber aldığında insanın ilk tepkisi bu olmaz sanırım ondan bile beklemiyordum bunu baya şaşırdım ve üzüldüm o yüzden.Hormonlar yüzünden daha hassas oluyoruz çünkühepimiz öyleyiz bence üstünden zaman geçtikçe siz de boşuna üzülmüştüm diyeceksiniz esiniz de görüyor durumu. Açık açık yapmış yani. Siz kendi çekirdek aileniz bunu kutlamak isteyebilirsiniz. Bunu anlamıyor ya da anlamak istemiyorlar bazen işte
O değil de biz niye yokuzaşkolsun mincigim bizi davet etsen biz de gelirdik hahaha. Bu arada adı çok güzel. Adıyla yaşasın minnoş
Mesafe her zaman iyidir. Biz aynı şehirdeyiz ama aradaki mesafeyi hep korudum. Daha da iyi oldu hiçbir şeyde söz hakkı sahibi olamıyorlar bebeğim doğduğundada lohusalık psikolojisiyle uğraşırken kv nin güya torun hevesiyle başımda car car konuşmasındanda hevessiz olmasını tercih ederimAynı benim kafadüğün zamanı bi hayrını görmedim, mümkünse bundan sonra da mesafemi korumak istiyorum şimdiden eşimle konuşuyorum sohbet arasında. Doğuma kimseyi istemiyorum haberin olsun diye. Gelirse doğurup eve çıkınca gelsinler görmeye kim gelecekse. Ağrı sancı içinde kimseyle uğraşamam strese sokacak kimseyi de istemiyorum mesela
Evet ben de çeşit çeşit krem zaten kullanıyordum onları bitirip burada tavsiye edilenleri alacağımAynı durumdayım. Bepanthol un büyük boy basmalı kremini aldım o yuzden. Her yerime süreceğim için diğer 200 ml ler falan beni kesmeyecekcatlak her turlu bekliyorum yatkınlık olduğu için. Birkaç güne bi de bio oil tarzı bi yağ alırım dönüşümlü giderim. Tek sorun üşeniyorum sürmeye
Valla bu dönemde ekstra takıp üzüldüğümüz bir gerçek bunu kabul etmek lazım. Ama şuan ben de kayınvalideme kurulduğum için insan bir arar sorar lafa gelince gelinim değil kızım o benim demesini biliyorlar diye tepki vermek istiyorumBen kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum
Ay çok doğruMesafe her zaman iyidir. Biz aynı şehirdeyiz ama aradaki mesafeyi hep korudum. Daha da iyi oldu hiçbir şeyde söz hakkı sahibi olamıyorlar bebeğim doğduğundada lohusalık psikolojisiyle uğraşırken kv nin güya torun hevesiyle başımda car car konuşmasındanda hevessiz olmasını tercih ederim
Çok güzel bir isim çok beğeniyorum benBiz de Gökçe koyacağız muhtemelen ama daha çok var şimdiden kesin sonuca varamayız
Evet hiç böyle düşünmemiştim haklısın sürekli eşimi arayıp ne zmn çocuk olacak diye söyleyip ağlıyordu ben de o yüzden çok sevinir büyük bir tepki verir zannettim herhaldeCanım fazla hevesli olmaları da iyi olmuyor boşver böylesi daha iyi. Arkadaşımın kv si aşırı hevesli bebeğin kırkı çıktı kırk banyosunu bile tek başlarına yapmalarına izin vermedi. Fazla ilgi beni boğar mesela istemem aramasın sormasın daha güzel
Evet ya inci hep hayalimdi ama herkes inci koyuyor birtık uzaklaştım maalesefİpek ve Güneş çok güzel bir isim bence İnci de güzel ama bu sıra tüm bebekler İnci
Dimi aynen öyle sürekli sen benim yavrumsun canımsın derdi eşimi arayıp ağlardı oğlum senin de çocuğun olsun falan derdi şimdi şaşkınım yani bir kere bile arayıp nasılsın nasıl geçiyor falan diye sormadı eşimle konuşurken de beni ve bebeği sormuyormuşValla bu dönemde ekstra takıp üzüldüğümüz bir gerçek bunu kabul etmek lazım. Ama şuan ben de kayınvalideme kurulduğum için insan bir arar sorar lafa gelince gelinim değil kızım o benim demesini biliyorlar diye tepki vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?