Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Kızlar diş ağrısı çekiyorum. Geçmek bilmeyen bir diş enfeksiyonu var. Acıya dayanamadım için atoksilin 1000mg antibiyotik kullanıyorum. Eczacı günde iki defa dedi ama ben korkarak günde bir tane içiyorum sadece. Ama enfeksiyon bu yüzden geçmiyor olabilir. Böyle bir durum yaşayan var mı ya da antibiyotik kullanıp problem yaşamayan

Antibiyotiği günde 1 kez kullanacaksanız boşuna kullanmayın. Bu gebelere verilen bi antibiyotik 12 saat arayla alın

Kızlar merhaba bende bugün 11+5 haftalık oldum ama bebis bir hafta ilerde gidiyor yüksek ihtimalle şubatın sonlarına doğru doğum yapicam siz kacinci haftada cinsiyeti öğrendiniz acaba dr bugün bana %70 erkek dedi bu kadar erken belli olur mu

Hemen hemen aynıyız bende bir hafta ilerde gidiyorum ultrasuna göre dr bana erkek dedi senin de bebisinin yerleşimi ve kese şekli benimkine benziyor sanki erkek geçti içimden benimde bizde çok kız istiyorduk ama

Kızlar benden bir erkek geliyor inşallah
Kac haftalıkken öğrendiniz acaba benim de bugün erkek olma ihtimali yüksek dendi 11+5 te ultrasuna göre 12+4 ama bizde biraz kız çocuk delisiyiz ya tabiki de Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de cinsiyet farketmez ama bu sene erkek senesi galiba

Sağ göğsünüzün ucu daha koyusa erkek,sol göğsünün ucu daha koyusa kız oluyor dediler ben de tuttu gerçekten de sol göğsümün ucu daha koyu oldu

Kızlar aranızda serklaj olan var mı? 14. haftanın sonuna geldim. 2-3 haftadır doktorum ve perinatolog karar vermeye çalışıyor ameliyat için. Sık sık ölçüm yapılıyor. Bugün artık karar verdi. Zeynep Kamil hastanesinde serklaj olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşabilir mi? Eğer olumsuz bir tecrübe yaşandıysa özelde yaptırmayı düşüneceğim.

Kızlar tabloda olup da cinsiyet güncellenmeyenler beni etiketleyebilir mi? Ya da tabloda yoksanız diğer bilgilerle birlikte etiketlerseniz ekleyeyim
Merhaba, beni de ekler misiniz? teşekkür ederim şimdiden
Yaş 31
İlk gebelik
Sat 26 Mayıs
Kese 4+5.
Kalp atışı 6+1
Tahmini doğum 02.03.2026

Mart grubunu da takipteyim ama büyük ihtimalle sezaryen olurum kronik hastalığımdan ötürü. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum

Canım konu hakkında bilgim yok ama şimdiden çok geçmiş olsun. Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…