- 19 Haziran 2024
- 149
- 161
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.221
Benim de idrar testimde bakteri çıkmış , bol lökosit izlemiş bu bakteriyi öyle yazmış doktorum. idrar kültürü vericem bu hafta muhtemelen bana da antibiyotik verecek. kullan diyorsa doktor yapacak bır sey yok cunku enfeksiyon gebeler için çok zararlı diye biliyorumEvet sanırım o yüzden etkisini göstermedi. Boşuna kullanmış oldum kötü hissediyorum.zaten dört adet kalmış. Ama insan korkuyor işte bebeğe Bir zararı olur diye.
Dis doktoru verdi ama iki öğün yazmıştı ben tek öğün kullandım malesef etki etmediBenim de idrar testimde bakteri çıkmış , bol lökosit izlemiş bu bakteriyi öyle yazmış doktorum. idrar kültürü vericem bu hafta muhtemelen bana da antibiyotik verecek. kullan diyorsa doktor yapacak bır sey yok cunku enfeksiyon gebeler için çok zararlı diye biliyorum
kadın doğum doktorunuza danıştınız mı ona da sorun benceDis doktoru verdi ama iki öğün yazmıştı ben tek öğün kullandım malesef etki etmedi
Kadın doğumcu 12. Haftayı geçtin artık diş tedavisi olabilirsin demişti ama ilaç konusunda parol kullanırken bile tedirgin oluyorum ki kaldı 1000mg lik antibiyotik kullanımı. İlk gebelik olunca da çok tecrübesiz ve tedirgin oluyor insankadın doğum doktorunuza danıştınız mı ona da sorun bence
Bendede çıktı gebelikte çok sık rastlanan durum Aksef verdi 10 gün kullandım bir daha bir test yapmadı bol su içiyorum en az 3 litre be kızılcık yiyorum çok fayda ediyor aklında olsun canım :)Benim de idrar testimde bakteri çıkmış , bol lökosit izlemiş bu bakteriyi öyle yazmış doktorum. idrar kültürü vericem bu hafta muhtemelen bana da antibiyotik verecek. kullan diyorsa doktor yapacak bır sey yok cunku enfeksiyon gebeler için çok zararlı diye biliyorum
sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba, geçtiğimiz salı günü 13+2 de kontrolüm vardı ancak salı gününe kalmadan gecesinde geçmeyen mide ağrımdan (safra reflüm var) acile gitmek zorunda kaldım. Nöbetçi hekim kontrol etti önce. Ağrıdan kıvrandığım için dikkatinizi dağıtayım cinsiyeti gördüm dedi. Eşimle kendi aramızda ufak bi kutlama yapmak istediğimiz için kâğıda yazdırdık. Sabaha kadar hastanedeydik zaten serum, iğne vs. Sabah da kendi doktorumuz kontrol etti kâğıda baktı ve o da teyit etti cinsiyeti %99 bu şekilde dedi. Pazar günü bi pasta yaptırıp öğrendik. Oğlumuz olacak. İsmini de hamileliğimi ilk öğrendiğimiz gün hastaneden dönerken şarkı açmıştı eşim. İçine doğmuş belli ki… “Dağlara düşünce Ayaz…”
aa yaygın oldugunu bılmıyordum ben de cok su ıcmeye calısıyorum ama yıne de oluyor demek ki. bakalım ne diyecek ne verecek banaBendede çıktı gebelikte çok sık rastlanan durum Aksef verdi 10 gün kullandım bir daha bir test yapmadı bol su içiyorum en az 3 litre be kızılcık yiyorum çok fayda ediyor aklında olsun canım :)
o kadar iyi anlıyorum ki çok çok haklısın ama bazen de evhamlarımızı değil bu işi en iyi bilenleri doktorları dinlemeliyiz inan böylesi daha kolayKadın doğumcu 12. Haftayı geçtin artık diş tedavisi olabilirsin demişti ama ilaç konusunda parol kullanırken bile tedirgin oluyorum ki kaldı 1000mg lik antibiyotik kullanımı. İlk gebelik olunca da çok tecrübesiz ve tedirgin oluyor insan
Evet şimdi tekrardan doktora geldim bu durumu soracağım. İnşallah bir an önce bu diş meselesi hal olur çünkü gerçekten diş ağrısı hiçbir şeye benzemiyoro kadar iyi anlıyorum ki çok çok haklısın ama bazen de evhamlarımızı değil bu işi en iyi bilenleri doktorları dinlemeliyiz inan böylesi daha kolay
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin Ayaz’ınKızlar merhaba, geçtiğimiz salı günü 13+2 de kontrolüm vardı ancak salı gününe kalmadan gecesinde geçmeyen mide ağrımdan (safra reflüm var) acile gitmek zorunda kaldım. Nöbetçi hekim kontrol etti önce. Ağrıdan kıvrandığım için dikkatinizi dağıtayım cinsiyeti gördüm dedi. Eşimle kendi aramızda ufak bi kutlama yapmak istediğimiz için kâğıda yazdırdık. Sabaha kadar hastanedeydik zaten serum, iğne vs. Sabah da kendi doktorumuz kontrol etti kâğıda baktı ve o da teyit etti cinsiyeti %99 bu şekilde dedi. Pazar günü bi pasta yaptırıp öğrendik. Oğlumuz olacak. İsmini de hamileliğimi ilk öğrendiğimiz gün hastaneden dönerken şarkı açmıştı eşim. İçine doğmuş belli ki… “Dağlara düşünce Ayaz…”
Bugün bana da oldu kalbim küt küt attı kuru kuru öksürdüm dinlenince geçti kendini çok yormamaya çalış eğer bu durum geçmiyorsa doktoruna görün canımSelam kızlar ara ara çarpıntı oluyor kalbim tekliyor öyle olunca fena nefesimi kesiyor panikliyorum sizede oluyor mu hiç ?
Canum cok gecmis olsunBenim de idrar testimde bakteri çıkmış , bol lökosit izlemiş bu bakteriyi öyle yazmış doktorum. idrar kültürü vericem bu hafta muhtemelen bana da antibiyotik verecek. kullan diyorsa doktor yapacak bır sey yok cunku enfeksiyon gebeler için çok zararlı diye biliyorum
Ben vermedim cnm ama ben üçüzden teke dondugum icin daha beklemem gerekmerhaba aranızda hala fetal vermemiş verecek olan var mıdır
Canim enfeksiyon gebelikte dahabuyuk zarar lutfen dojtoruna danisarak alKızlar diş ağrısı çekiyorum. Geçmek bilmeyen bir diş enfeksiyonu var. Acıya dayanamadım için atoksilin 1000mg antibiyotik kullanıyorum. Eczacı günde iki defa dedi ama ben korkarak günde bir tane içiyorum sadece. Ama enfeksiyon bu yüzden geçmiyor olabilir. Böyle bir durum yaşayan var mı ya da antibiyotik kullanıp problem yaşamayan
Merhaba 13+3’te fetal dna için kan verdim. Onun sonucuyla öğrendimKac haftalıkken öğrendiniz acaba benim de bugün erkek olma ihtimali yüksek dendi 11+5 te ultrasuna göre 12+4 ama bizde biraz kız çocuk delisiyiz ya tabiki de Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de cinsiyet farketmez ama bu sene erkek senesi galiba
güzel haberler alın inşBen vermedim cnm ama ben üçüzden teke dondugum icin daha beklemem gerek
Sizde insallah guzel haberlerle gelingüzel haberler alın inşbende perş vericem 12+3 de vermiş olucam merak ettim başka hala bekleyen var mı diye
Enfeksiyonum 130 du. Yüksek ateş kusma baş ağrısı acile gittik devlete antibiyotik yazıp yolladı. İçimden kullanmak gelmedi. Enfeksiyon uzmanına gitmeye karar verdim. Medicanada prof. Vardı. Hayır antibiyotik kullanmayacaksın bebeğin için de enfeksiyondan korkma bi şey olmayacak dedi. Bana serum verdi 3 torba peşpeşe. Gittiğimde ağlıyordum serumlar bittiğinde o kadar iyi hissettim ki kendimi. Yemek yemeye başladım enerji geldi birden :). O yüzden enfeksiyon düşük riski vs diye direkt yazılan antibiyotiği içme korkup da. enfeksiyon uzmanına danış derim canımBenim de idrar testimde bakteri çıkmış , bol lökosit izlemiş bu bakteriyi öyle yazmış doktorum. idrar kültürü vericem bu hafta muhtemelen bana da antibiyotik verecek. kullan diyorsa doktor yapacak bır sey yok cunku enfeksiyon gebeler için çok zararlı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?