Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Benim de gelip gidip karnıma bakıyorum aynadan eşime gösteriyorum sanırım bin kez gösterdigim için artık ilgilenmiyor jdjd
Ama dğnden beri hareketleri resmen hissediyorum artık balık gibi kıpırtılar var
Ay cokk hoş bir his değil miiii benim de eşim ikide bir göbeğimle konuşuyor hareketlere bakıyor falan yarım saat dokunmasa niye dokunmuyorsun diye kavga edesim geliyor

Ay cokk hoş bir his değil miiii benim de eşim ikide bir göbeğimle konuşuyor hareketlere bakıyor falan yarım saat dokunmasa niye dokunmuyorsun diye kavga edesim geliyor
Evet çok tatlı şeyler ama eşim karnıma ağzını getirince de huylanıyorum. Çok sinir bozucuu oldum ya bende hamilelike eşime karşı genel bi huylanma başladı

Evet çok tatlı şeyler ama eşim karnıma ağzını getirince de huylanıyorum. Çok sinir bozucuu oldum ya bende hamilelike eşime karşı genel bi huylanma başladı
Öyle deme kendineee hormonlardan hep bana da nefes alıp verisi bile batıyor bazen .onlar da bebişlerimizin getirisi öyle düşün

Kızlaarr.. Bugün kontrolüm vardı. 11+1 haftalık ama ulturasonda 12+1 görünüyor dedi doktorum. Cinsiyet için henüz bişi diyemem, bi sorun olmazsa 3 hafta sonra gel dedi. O zamana kadar tahminleriniz varsa aliyiim, sizlerden tecrübeli olanlar vardır belki
Bi dış gebelik sonrası çok şükür sağlıkla ilerleyen bi gebeliğim var çok heyecanlıyım kız erkek farketmez tabi gönlüm erkekten yana ama hangisi olsa benim evladım sonuçta sadece eğlencelik

Ben erkek diye sadece hissettim

Yok yok doğru söylüyorsun ben de ilk duyduğumda eşime aynı şeyi söyledim onun soyu değil ki dedim senin babanın soyu olmuş oluyor,madem bu kadar soy meraklısıydı 2-3 tane daha erkek çok çocuk yapaydı işini garantiye alaydı seni niye tek bıraktı onun saçma hedeflerini ben üstlenemem benim öyle saçma zihniyetlerim yok dedim ben çok mutluyum iyi ki kız oldu zaten kız istiyordum Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hepimizeeşim etkileniyor biraz ona üzülüyorum sadece

Selam kızlar ara ara çarpıntı oluyor kalbim tekliyor öyle olunca fena nefesimi kesiyor panikliyorum sizede oluyor mu hiç ?

Selam kızlar ara ara çarpıntı oluyor kalbim tekliyor öyle olunca fena nefesimi kesiyor panikliyorum sizede oluyor mu hiç ?
Benim sık sık oluyor tansiyonum da eşlik ediyor duruma .tansiyon için alfamet başlanmıştı ,son kontrolde bu şekilde devam ederse carpintin için de tansiyonun için de beloc verelim olmadı denildi

Çok ciddi sertlik var benim de göbeğimin altında 15. Haftadayım ama bir süredir böyle

Çok ciddi sertlik var benim de göbeğimin altında 15. Haftadayım ama bir süredir böyle
Evet sertlik keseden dolayı bi doktoru dinledim oda öyle dedi bende zaten ultrasona karnımdan baktığında doktorum iki hafta önce az aşağıdan bakmam gerekiyo dedi bebek orda dedi sonra elledim sertlik vardı ama dün akşam baya vardı sanırım büyüdükce daha çok oluyor ilk gebelik olduğu icin hic bi bilgim de yok

sormayın sıfırdan anne olmak çok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…