Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Maşallah size beni de güçlendirdiniz. Bende hallederim inşallah bol bol eğitimlere katılayım

Merhaba aslında ben nipt düşünmüyorum ama cinsiyeti net söyleyince acaba mı dedim erkek miydi sizin? Yanlış söylendiği de çok oluyormuş o yüzden merak ettim.
Evet ben gittiğimde 12+3tü. İkili test için gitmiştim ultrasonda ense kalınlığına falan baktı sonra bacak arasına baktı hatta bize de gösterdi ama pek anlayamadık tabi. Sonra kendisi tekrar baktı bacak arasına ve cinsiyeti gördüm dedi. Bu haftalarda gözükünce genelde erkek oluyor biz anladık zaten eğer gördüyseniz erkektir muhtemelen di mi dedik yüzde 90 erkek ama ben yine de yüzde on yanılma payı bırakıyorum dedi benim anladığım erkek olunca daha net görülüyor cinsiyet sanırım. Yani genelde bu haftalarda az çok belli oluyor bazı doktorlar söylemek istemiyor sadece net olsun diye

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla alın kucağınıza

Bizim kız için ismimiz hazırdı erkek isimlerini pek beğenemiyorum birkaç tane var beğendiğim sadece içimize sinen bir isim bulacağız elbet. Evet belkide öyle olur

Yaaa ne güzel benimde 12+2 de gideceğim tahminde bulunur inşallah
Cımbızla alınıyor ağızlarından laf ama en azından bir tahmininiz var mı değişebilir biliyorum ama falan derseniz belki biraz açılırlar bir de kızlar çok hareketli oluyor karında kalp atış hızları da 140 üstü oluyor bunlar dikkatimi çeken şeylerdi bunlara dikkat edebilirsiniz. Nub teorisi var chat gbt ultrasonu attım erkek demişti yanıldı

Bizim kız için ismimiz hazırdı erkek isimlerini pek beğenemiyorum birkaç tane var beğendiğim sadece içimize sinen bir isim bulacağız elbet. Evet belkide öyle olur
Ben erkek olsaydı Ata , Han ya da Atahan bu isimler etrafında gidip gelmiştim.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 14+2 haftalık hamileyim. Doktorum bugün cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Ultrason fotoğrafları aklımı kurcaladı. Siz de bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 1000092974.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000092975.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000092976.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
Yine doktorunuz en iyisini bilir ama ben olsam yaptırırım

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 14+2 haftalık hamileyim. Doktorum bugün cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Ultrason fotoğrafları aklımı kurcaladı. Siz de bir bakar mısınız?
Doktor kız dediyse büyük ihtimal kızdır. Haftası da yüksek bence doktora güvenin :)

Çalışan anneler için haklarımızı -özel sektör ve memur- olarak ayırmışlar. Bakabilirsiniz kızlar

Eklentiler

• IMG_7848.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_7849.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 8
En son kalp atışını duymaya gitmiştim 8+5 de doktor kalp atış hızını söylememisti ama ultrasonda kafasını kaldırdı hareketli demişti nub falan bu hafta çıkar herhalde benimde doktorum biraz rahat bir tip inşallah söyler benim içime hep erkek doğuyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…