- 6 Ağustos 2025
- 29
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.281
Maşallah sizeHer şey unutuluyor da o doğum günü ve sonraki lohusa zamanları hep içinde kalıyor insanın. Ama eşimin o doğum sonrası refakatçi süreci o kadar güzeldi ki çok insana gerek yok gerçekten. Hem sonradan kimse yüzleyemiyor da. Allah bir güç veriyor o gün sana zaten. Ne sancın kalıyor ne bir şey. Bebeğimi sabaha kadar omzunda uyuttum o gece. Sezeryan dikişine rağmen hayatımdaki en güzel gündü o gün
Evet ben gittiğimde 12+3tü. İkili test için gitmiştim ultrasonda ense kalınlığına falan baktı sonra bacak arasına baktı hatta bize de gösterdi ama pek anlayamadık tabi. Sonra kendisi tekrar baktı bacak arasına ve cinsiyeti gördüm dedi. Bu haftalarda gözükünce genelde erkek oluyor biz anladık zaten eğer gördüyseniz erkektir muhtemelen di mi dedik yüzde 90 erkek ama ben yine de yüzde on yanılma payı bırakıyorum dediMerhaba aslında ben nipt düşünmüyorum ama cinsiyeti net söyleyince acaba mı dedimerkek miydi sizin? Yanlış söylendiği de çok oluyormuş o yüzden merak ettim.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla alın kucağınızaEvet ben gittiğimde 12+3tü. İkili test için gitmiştim ultrasonda ense kalınlığına falan baktı sonra bacak arasına baktı hatta bize de gösterdi ama pek anlayamadık tabi. Sonra kendisi tekrar baktı bacak arasına ve cinsiyeti gördüm dedi. Bu haftalarda gözükünce genelde erkek oluyor biz anladık zaten eğer gördüyseniz erkektir muhtemelen di mi dedik yüzde 90 erkek ama ben yine de yüzde on yanılma payı bırakıyorum dedibenim anladığım erkek olunca daha net görülüyor cinsiyet sanırım. Yani genelde bu haftalarda az çok belli oluyor bazı doktorlar söylemek istemiyor sadece net olsun diye
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla alın kucağınıza
amin inşallahhh hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza bebişlerimiziÇok teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla alın kucağınıza
Bizim kız için ismimiz hazırdı erkek isimlerini pek beğenemiyorum birkaç tane var beğendiğim sadece içimize sinen bir isim bulacağız elbet. Evet belkide öyle olurTeşekkür ederimm amin inşallah tüm bebişlerin sağlıkla doğum haberlerini alırız inşallahİsim konusunda o gün netleştik, iyi ki bi kaç isim konuşmamışız çünkü karar vermek çok zor gerçekten. Belki de adaş olur bebişlerimiz.
Cımbızla alınıyor ağızlarından laf ama en azından bir tahmininiz var mı değişebilir biliyorum ama falan derseniz belki biraz açılırlarYaaa ne güzel benimde 12+2 de gideceğim tahminde bulunur inşallah
Ben erkek olsaydı Ata , Han ya da Atahan bu isimler etrafında gidip gelmiştim.Bizim kız için ismimiz hazırdı erkek isimlerini pek beğenemiyorum birkaç tane var beğendiğim sadece içimize sinen bir isim bulacağız elbet. Evet belkide öyle olur
Bizim listede de şuan Alaz, Atlas, Ayaz ve Demir varBen erkek olsaydı Ata , Han ya da Atahan bu isimler etrafında gidip gelmiştim.
Bana 13. Haftada doktorum erkek dedi aslında ama yine de yanılabiliriz demedim say dedi sonradanKızlar cinsiyetleri nipt ile mi öğrendiniz yoksa 12. Haftada belli olan oluyor mu ultrasonda
Kesin erkektir erkekler kendini erken gösteriyor çünküMerhaba ben de bugün 11+6yım doktorumun %80lik bir tahmini oldu
Benim nerdeyse 10. Hafta ultrasonla belli oldu canım özeller söylüyor hemenKızlar cinsiyetleri nipt ile mi öğrendiniz yoksa 12. Haftada belli olan oluyor mu ultrasonda
Yine doktorunuz en iyisini bilir ama ben olsam yaptırırımMerhaba arkadaşlar bugün 15 haftalık oldukk çarşamba kontrolüm var heyecan bastı yine cinsiyette belli olur artık
İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar belirtiniz var mı bende biraz kaşıntı oluyor ama çook fazla değill ilk gebeliğimde de olmuştu galiba günlük ped çook kullandığım için okuyor.
Doktoruma sordum daha önce kullandığım sürme ilaç vardı onu kullanmaya başladım Bi iki kullanımda iyi geldi ama yinede tahlil yaptırmalı mıyım?
Kız gibi dediKesin erkektir erkekler kendini erken gösteriyor çünkü
Doktor kız dediyse büyük ihtimal kızdır. Haftası da yüksek bence doktora güvenin :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 14+2 haftalık hamileyim. Doktorum bugün cinsiyetinin kız olduğunu söyledi. Ultrason fotoğrafları aklımı kurcaladı. Siz de bir bakar mısınız?
Evet benimde dikkatimi çekti. İnşallah iyidirKızlardomdom12 yok bayadır. Umarım her şey yolundadır
En son kalp atışını duymaya gitmiştim 8+5 de doktor kalp atış hızını söylememisti ama ultrasonda kafasını kaldırdı hareketli demiştiCımbızla alınıyor ağızlarından laf ama en azından bir tahmininiz var mı değişebilir biliyorum ama falan derseniz belki biraz açılırlarbir de kızlar çok hareketli oluyor karında kalp atış hızları da 140 üstü oluyor bunlar dikkatimi çeken şeylerdi bunlara dikkat edebilirsiniz. Nub teorisi var chat gbt ultrasonu attım erkek demişti yanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?