Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Evet bak geçen ayda böyle direk verdim yine enfeksiyon var cıktı ikincisnde doktorum böyle yap dedi senin dediğin gibi o temiz cıktı. Bu sefer verdiğimde benim aklıma gelmedi kultur verirken buna dikkat edeyım sagolasın. Ya benim ciddi tuvalet takıntım var aslında saatlerce tutar yine de dışarda girmezdim taki hamile kalıncaya dek tutmak imkansız oldu. Yoksa çok afedersin köpeklere nasıl tuvalet eğitimi verirler benim bünye de o hale gelmişti asla dısarda yapmıyordum. Ama şimdi tutamıyorum e bol su iç baskısı da var valla ne zormuş

Disariya cikarken ben 1 kolonyam var
Kolonyali mendil
Bide tuvalet etrafina sarilan seyleri.kendim ozel 1 er.adetlik paketlerde.aldim
VE 50 adet eldiven
Giriyorum ya eldivenleyim once etrafi kolonyaliom siliom pecetem ile
Sonra da o tek kullanimlik etrafina sarilan seyi koyuyorum
Ve pecete sadece kendi pecetelerimi kullaniyorum
Asla oralardakini degil
Ve surekli yedek ic camasirim.oluo temiz
Cunku terlio ya genital o da bakteri yapio
Degistiriom
Cok cektim ben enfeksiyondan cok hastanelik oldim
Elde ayakta felaket ates yanma yapiodu
Ve vucut agrisi

bi önceki mesajımda paylaştım domol dezenfektan spreyi var dışarıda wc ondan sıkıyorum öneririm

Merhaba arkadaşlar bugün 15 haftalık oldukk çarşamba kontrolüm var heyecan bastı yine cinsiyette belli olur artık
İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar belirtiniz var mı bende biraz kaşıntı oluyor ama çook fazla değill ilk gebeliğimde de olmuştu galiba günlük ped çook kullandığım için okuyor.
Doktoruma sordum daha önce kullandığım sürme ilaç vardı onu kullanmaya başladım Bi iki kullanımda iyi geldi ama yinede tahlil yaptırmalı mıyım?

Kızlar 12+2 olacağım cuma günü ikili teste gideceğim cinsiyet tahmini yaparmi sizce doktor

Idrar enfeksiyonunu bana sor
Ben cok cektim
Hastaneye yatirilicaktim
Kasinti
Idrarda sicaklik
Elde ve ayakta ates
Vucut agrisi
Kasinti bile varsa test yaptir nolur

Kızlar cinsiyetleri nipt ile mi öğrendiniz yoksa 12. Haftada belli olan oluyor mu ultrasonda
Canım senin sorun arada kaynamış. Ben ultrason ile öğrendim 12.haftada. Devlet hastanelerinde 16.haftaya kadar söylemiyorlarmıs ama özeller söylüyor. Burda da nipt ile öğrenen de var ultrason ile de. genelde özel hastanelerde 12.haftadan sonra en asından doktorlar bir tahminde bulunuyor :)

Merhaba aslında ben nipt düşünmüyorum ama cinsiyeti net söyleyince acaba mı dedim erkek miydi sizin? Yanlış söylendiği de çok oluyormuş o yüzden merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…