Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Ay yok doktor baktı %80 erkek dedi anneannem de bu kadar kusuyorsan kızdır demişti tam tersi oldu ilacı ben de kullanıyorum ama bazen hiç işe yaramıyor sadece halsizlik yapıyor
Ilac ilk zamanlar bende de halsizlik yapiodu nefret ediodum icmekten vucut alisti artik yapmio
Demek tuylu bi erkek olcak

Allaha emanet soyle hic bise olmazzzz

Ay evet ya bu doğru bence kız benimki de gerçekten erkek bebişlere göre daha çok bulandırıyorlar :)
Ben 12+2 yim ulturasona göre ancak doktorum kız olabilir dedi ve 3 haftalıkken öğrenmeme rağmen çok şükür bi kere bile kusmadım. Sırf kusmadığım için erkek diye hazırlamıştım kendimi

Benimde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Urocare diye tek dozluk ilaç kullandım. Geçti. Bol bol sıvı tüketmek gerekiyor. Sıvı alımına dikkat edebiliyor musun
Evet bu markaydı bir tanesi. Günde iki litre su içiyorum bazen iki buçuk oluyor intim jel de aldım bi haftadr kullanıyorum pamuklu iç çamaşırı vs dikkat ediyorum hep ama

Canım kalsiyum takviyesi fln mı kullansan, belki iyi gelir
Erkekler bebekle hemen bağ kuramıyorlar bence. Benimki de bebek hareketlenmeye basladıktan sonra biraz daha karnıma dokunmaya basladı ondan önce pek yoktu yani. Şimdilik seni sorması yardımcı olması da güzel yeterli

Normal canım hiç karşılaştırma kendini üzersin. Benim eşim ilk hamileliğimde aynı böyleydi. Bende üzülüyordum. Ama doğumca anlatabildi biliyormuaun duygusunu. Erkekler ilkel varlıklar. Ve mesela 6. Ayda anca karnım çıkmıştı tekmelemeye başlayınca orda insan olduğunu farketti yani öyle diyim. O zaman bi ilgisi arttı. Halbuki bebek istiyordu. Şimdi ise öyle ilgili öyle düşkünki oğluna yani. Bu hamileliğimde ise şimdiden gelip gidigor bakıyor karnıma biliyor artık çünkü. Hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…