- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.381
Ay saglikli olsunlarda wallaEvet bende onlara yapıyorumbenimde arabada çantada yatak başında koltukta heryerde el altı hazır duruyor. Düzelcez inşallah
Ben yoneticiyim neden soylemiyorsunuz kiKızlar merhaba , hala çalıştığı yere gebe olduğunu söylemeyen var mı ?
Evet evet ben de öyle. Acaba çok dikkat ediyoruz diye mi oluyor anlamıyorum. Eşim çevremde öyle diyor çok hassas davranıyorsun çabuk yakalanıyorsun. Çingenelere bak diyor eşimAy saglikli olsunlarda walla
Bide enfeksiyon uzak dursun bizden lutfenn
En buyuk korkum yaaa
Ben de aynı şekilde öyleyim. Kaldığımda riskli olduğu için hemen söyleyip eve geçtim. Hala evden çalışıyorum. Biraz daha toplayınca arada gitmeyi düşünüyorum. Söylemek daha faydalı haklarımız çokBen yoneticiyim neden soylemiyorsunuz ki
Endisen nedir
Aksine soylemen senin icin en faydali olan sey
Çok geçmiş olsun. Eşinize gelince kadınlara annelik hormonları yükleniyor ama erkeklere babalık genelde doğduğunda oluyor. Arkadaşınızın eşiyle sizinki aynı karakter olmayabilir. Hem siz hastasınız diye şu an bebeği sormaya çekiniyordur bile. Hiç sıkmayın canınızıcidooss banaderlerelif M mayda123 C cankulagi min1270
L Lilayyy
Kızlar çok teşekkürlerValla dişler hamilelikten olmuş. İlk ay olmuştu doktor işlem yapamam çocuk düşer yada zarar görür demişti. Sonradan arttı problemler.Anca şimdi hafiften tedaviye başlıyoruz. İltihap hem idrar hem kan. Hamilelikte oluyormuş. Cinsiyete gelince haftaya pazartesi belli olcak ama ben eminim kız. Sürekli rüyamda kız bebek, kız çocuğum olmuş görüyorum Erkek olmaz bence. Zaten kıza benziyor demişti. Kızlar bu arada eşim bana karşı ilgilidir, bebeği de istiyordu ama annemlere gittim 1 hafta. Adam bebek nasıl diye sormuyor. Bana nasılsın nasıl oldun diyor. Hani yanındaykende öyle. Karın okşama vs yok adamda. Çok yoğun ayrı ama insan az bebekle ilgili olur. O da canımı sıkıyor. Arkadaşımın eşi karnıyla konuşuyormuş, işte videolar paylasıyor. Bizimkinde yok o tarz şeyler. Hani çok da ilgili biridir. Ablamın eşi bebek doğunca ağlamıştı(Sert gözükmezine rağmen).
Soylesene canim talrbini acikca ben diyorum biliomusun oo babasi kizinida unuttu diomcidooss banaderlerelif M mayda123 C cankulagi min1270
L Lilayyy
Kızlar çok teşekkürlerValla dişler hamilelikten olmuş. İlk ay olmuştu doktor işlem yapamam çocuk düşer yada zarar görür demişti. Sonradan arttı problemler.Anca şimdi hafiften tedaviye başlıyoruz. İltihap hem idrar hem kan. Hamilelikte oluyormuş. Cinsiyete gelince haftaya pazartesi belli olcak ama ben eminim kız. Sürekli rüyamda kız bebek, kız çocuğum olmuş görüyorum Erkek olmaz bence. Zaten kıza benziyor demişti. Kızlar bu arada eşim bana karşı ilgilidir, bebeği de istiyordu ama annemlere gittim 1 hafta. Adam bebek nasıl diye sormuyor. Bana nasılsın nasıl oldun diyor. Hani yanındaykende öyle. Karın okşama vs yok adamda. Çok yoğun ayrı ama insan az bebekle ilgili olur. O da canımı sıkıyor. Arkadaşımın eşi karnıyla konuşuyormuş, işte videolar paylasıyor. Bizimkinde yok o tarz şeyler. Hani çok da ilgili biridir. Ablamın eşi bebek doğunca ağlamıştı(Sert gözükmezine rağmen).
Ahahaha cingene guzel ornekmisEvet evet ben de öyle. Acaba çok dikkat ediyoruz diye mi oluyor anlamıyorum. Eşim çevremde öyle diyor çok hassas davranıyorsun çabuk yakalanıyorsun. Çingenelere bak diyor eşim
Kesinlikle ama nedense korkuyorlar sanki gebelik haatalikBen de aynı şekilde öyleyim. Kaldığımda riskli olduğu için hemen söyleyip eve geçtim. Hala evden çalışıyorum. Biraz daha toplayınca arada gitmeyi düşünüyorum. Söylemek daha faydalı haklarımız çok
Bence de stres daha kötü. Gidişat o yönde zatenBenimde riskli başladı gebeliğim inan her korkumda gittim baktırdım. Normalde özele gidiyorum. Panik anlarımda devlet aciline gittim 5 dk da bakıyorlardı çıkıyordum hemen :) sadece bebiş iyi demeleri yetiyordu. Ben şöyle düşünüyorum ultrason zararlı mı bilmiyorum ama ben endişe ederek strese girince daha kötü oluyorum o da zararlı bebeğe. O yüzden bakıp rahatlamayı seçtim :)
Çok endişeliysen baktır en azından bida az hareket edinde baktırdım bi şey yoktu geçen yine uyuyodur dersin. Tabi kontrol günün uzun değilse
Bi bakıma onların rahat olması iyi benimki de rahat. Biz evhamlı onlar evhamlı olsak 9 ay geçmezBence de stres daha kötü. Gidişat o yönde zatenbir kaç güne kendimi ikna etmiş olurum galiba.esime söylüyorum hiç ciddiye almıyor beni .evham yaptığımı düşünüyor
Hamileyken erkekler çok idrak edemiyor bence benimkide öyle ama doğunca çok sahipleniyor ve düşkün oluyorcidooss banaderlerelif M mayda123 C cankulagi min1270
L Lilayyy
Canım benim buna takılıp üzülme hiç onlar babalığı kucaklarına aldıkları zaman hissedecekler. Hangisi her gün ilgilenip konuşuyorki ben söylüyorum neden her gün konuşmuyorsun bebeğimizle diyorum aşkım inan hamile olduğunu unutuyorum diyorcidooss banaderlerelif M mayda123 C cankulagi min1270
L Lilayyy
Tatlı kuşum bunları dert etme kesinlikle arkadaşlarıma katılıyorum bence erkeklere babalık kucaklarına alınca yükleniyor, bizim gibi hissedemiyorlar, bu arada bol bol kızılcık ye kuru dut suyu kaynat iç bi iki kere araştır sor istersen bir zararı yok kandaki bakteriye çok iyi geliyor ikisi bol bol su iç ve dinlen herşey geçecek bir bakacağız bebişlerimiz kucağımızda Allahın izniylecidooss banaderlerelif M mayda123 C cankulagi min1270
L Lilayyy
Ay yok doktor baktı %80 erkek dedi anneannem de bu kadar kusuyorsan kızdır demişti tam tersi olduKizdir kesingitmio prilam iciyorum 2 tane 22.00 da kusmami engelliyor Allahtan
14deyim bende
Ben de ilacı düzenli kullanıyorum bi ara bıraktım üç gün peş peşe kusunca ilacı almaya devam ettim ama hala tamamen etki etmiyor ilaca rağmen kusuyorum. Yani ben de görüyorum 12/13 den sonra düzeldim diyenleri ama bende daha da kötüleşti saçma sapan bir şekilde anlamadım.Benimde bulanıyor hala. Akşam 2 tane prilam gün içinde de 1 tane içince biraz daha azalıyor. Ama şu 12. Haftadan sonra düzeliyor olayı tam olarak bende de olmadı içim bulanıyor hala
Merhaba ailelerimize bile 12 hafta olunca söyledik eşimle böyle bir karar almıştık. Şubat ayında ilk gebeliğimde kayıp yaşadım o zaman da kimseye söylememiştim. Öyle olunca da şirkete de daha söylemedim. Uzun yıllardır bu şirkette çalışıyorum zaten izin vs hiç bir problemim yok düzenim bana bağlı. İk dan önce patronum ile paylaşacağım bir cesaret bekliyorumBen yoneticiyim neden soylemiyorsunuz ki
Endisen nedir
Aksine soylemen senin icin en faydali olan sey
Aynen katılıyorumBi bakıma onların rahat olması iyi benimki de rahat. Biz evhamlı onlar evhamlı olsak 9 ay geçmez
Ben de 1 gün iyiysem 3 gün yine kötü oluyorum. Sürekli sanırım tok olmamız gerekiyor azcık midem boş olunca başlıyor bidaha da geçmiyor. Reflü gastrit olabilir demişti doktor bana. Şu an yapacak bir şey yok diyorlarBen de ilacı düzenli kullanıyorum bi ara bıraktım üç gün peş peşe kusunca ilacı almaya devam ettim ama hala tamamen etki etmiyor ilaca rağmen kusuyorum. Yani ben de görüyorum 12/13 den sonra düzeldim diyenleri ama bende daha da kötüleşti saçma sapan bir şekilde anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?