Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Ben de dün doktoruma sorduğumda 20. haftadan itibaren hissedilir öncekiler genelde bağırsak hareketleri olur dedi ama bilemiyorum

Çok güzel moral verdiniz teşekkür ederim.15 haftalık bebeğim bir öncekini kaybettim malesef o nedenle sanırım daha hassasım.
Belki de uyuyor dinliyordur

Bu haftalarda duyulur mu bilmiyorum canım. Ama eğer yakınsa için rahat eder en azından bakarlarsa. Ama düzenli ve güçlü hissetmemen çok normal daha

Cok erken ama bence telas etmeyin o hissettiginizin bebek olduguna eminmisiniz
NAsil bir hissiyatti
Yok eminim hatta eşim bile hissetti kenara geldi.bende çok şaşırmıştım.
Şöyle soyleyim biri bana dese ki 14.hafta hissettim bende derdim sen bağırsak hareketini bebekle karistirmissindir.
Önüm dışında hissettiklerim ileri geri bir gerginlik oluyordu

Yok cnm benim est hissedebilirsin tabiiki
Ama.korkma.cok yatiyorlat.bu haftalarda gecen doktorum dedicok yatarlar.dedi

14 haftalık oldum benim mide bulantıları tam gaz devam ediyor en fazla iki gün olmuyorsa üçüncü gün yine devam ve sadece bulantı da değil direkt kusuyorum hala olması normal mi ? Siz ne durumdasınız ?

14 haftalık oldum benim mide bulantıları tam gaz devam ediyor en fazla iki gün olmuyorsa üçüncü gün yine devam ve sadece bulantı da değil direkt kusuyorum hala olması normal mi ? Siz ne durumdasınız ?
Benimde bulanıyor hala. Akşam 2 tane prilam gün içinde de 1 tane içince biraz daha azalıyor. Ama şu 12. Haftadan sonra düzeliyor olayı tam olarak bende de olmadı içim bulanıyor hala

İnşallah düşününce çok küçükler çabuk yoruluyorlardir.bol bol uyuyorlar büyük ihtimalle
Benimde riskli başladı gebeliğim inan her korkumda gittim baktırdım. Normalde özele gidiyorum. Panik anlarımda devlet aciline gittim 5 dk da bakıyorlardı çıkıyordum hemen :) sadece bebiş iyi demeleri yetiyordu. Ben şöyle düşünüyorum ultrason zararlı mı bilmiyorum ama ben endişe ederek strese girince daha kötü oluyorum o da zararlı bebeğe. O yüzden bakıp rahatlamayı seçtim :)
Çok endişeliysen baktır en azından bida az hareket edinde baktırdım bi şey yoktu geçen yine uyuyodur dersin. Tabi kontrol günün uzun değilse

Kızlar merhaba , hala çalıştığı yere gebe olduğunu söylemeyen var mı ?
Ben söyledim mola haklarımı kullanıyorum bu bizim hakkımız üretimde çalışıyorum
bu arada ayda bir doktor kontrolüne gittimiz için belge getirirsek o günü ücretli izin olarak sayıyorlar maaştan kesilmiyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…