Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
Merhaba Brn 2025 Şubat annesiyim. Buraya bakınca çok duygulandım. Hamile olmak müthiş hismiş. Bazen özlüyorum içimde olduğum dönemleri . Yanlış anlamayın bebişlerin zorluğu değil insan bebeğinin her halini özlüyor belki ondan. Allah sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin
Bu dönemler çok tatlı çok özel günler hiçbir şey için üzülüp yormayın kendinizi. Bir de bol bol fotoğraf çekilin .

Bana da öyle demislerdi .çok fazla birsey almamıştım.dogum yaptığım gün pandemi başladı.hwrkes evine kapandı.kimse gelmedi haliyle.
Birde ben şöyle düşünmüştüm lazım oldukça her yer dükkan alır alır gelirim.dukkanlar da kapalıydı oğlumda maşallah 4 kilo üzeri doğdu yenidogan kıyafetleri iki hafta bile zor giydi.resmen ortada kalmıştık.
Siz böyle yazınca aklıma geldi kusura bakmayın.esime şimdi diyorum bir tane daha pandemi gelmez herhalde

Yarım saat sürdü diyebilirim inşallah ilk ve son olur

Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı mutlu güzel bir hayat nasip etsin Ailesiyle beraber annesii bizlere de sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinbenim için zaman geçmiyor sanki bir an önce kucağıma almak istiyorum

Kızlar ben hm indiriminde dayanamadım aldım birkaç bişey 0 yani 50 beden yeni doğan zıbını aldım kollu ama aşşırı ufak geldi bilmediğim için yanlış beden seçmişim eşim olur bunlar dedi ama bakalım göreceğiz

H&m kalıpları genelde büyük oluyor. Rahatça giyer.

Ya canım benim gözün aydın sağlıkla alın kucağınıza iki kız kardeş olacak çok şanslılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…