Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
Ben hm indiriminden ilk kıyafetlerini almıştım bile ismi de gökçe olacaktı, nipt sonucumuz bir gelsin ondan sonra ne yapacaksan yapacağım artık yavrucum diye seveceğim bir süre de Ayrıca doktorum bunu haftadan itibaren (16) bebişlerin bizi duyduğunu, hareketleri de yavaş yavaş hissetmeye başlayacağımı söyledi. Ben herhalde hiç susmam artık

Kesinlikle takılma hamilelikte yüksek tansiyon riskli benim mesela küçük tansiyonum yüksek o sebeple hep araştırdım, aksine düşük tansiyonun bi zararı yok bu arada bende oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum iğneyi kendim istedim tansiyonun yükseldiği için kan akımı daha iyi olsun diye, ilk iğne günü bi kere kanadı burnum sonra kanaması senin uzun süreli mi kanadı canım

Kızlar inanılmaz gaz sancısı var tuvalete çıkamıyorum bağırsaklar artık dolmuş baskı bütün göbek çevreme belime falan etkili bir çözümü olan var mı evde lavman var ama kullanmak sakıncalıdır diye onu es geçtim başka ne yapabilirim?
Magnezyum verdimi doktorun? Bende ise yaradi tuvalet konusunda ama agrilarimi almadi
Kullanıyorum zaten aylardır düzenli canım ama hiç etkisi yok öyle tuvalet için

Bende hm indirimden alacaktım alamadım korkudan değişir diye en iyisi kesin sonuç gelene kadar yavrum kuzum diye sevmek sanırım

Kendi halinize bir odaya geçin, karna sıcak bi masaj, ya da sıcak bi duş, yaz ayında artık ne kadar sıcak olursa, bir de elma yiyin geçmiş olsun ben de çok gazlıyım milletten de çekiniyorum da yapacak bir şey yok, var işte ne yapalım, kramplı gaz sancılı değişik bir şey olduk iyice

Merhaba benim adim gokce

Gebelere sicam dus yasak ilik almask lazim

Bende bugun kasik cekilmesi yogun oldu walla bi tirstim normal mi diye
Bide sanki biri eli ile karnimi cimcikledi

Hayir alma canim Allah korusun rahmi rahatlatiyorsun dusuk riski olur
Ben de karın bel ağrıma çok iyi geliyor diye bilmeden hep öyle yaptım hatta duş alırken de oh be kemiklerim ısındı diyordum yaz ayında bir de... Teşekkür ederim dikkat edeyim artık

Ben de karın bel ağrıma çok iyi geliyor diye bilmeden hep öyle yaptım hatta duş alırken de oh be kemiklerim ısındı diyordum yaz ayında bir de... Teşekkür ederim dikkat edeyim artık
Ahahahaha bende o hissi cok istiyorum walla ama ne yazikki uzak bayadir banasenide uzak eylemis oldum

Siz sıcak duş almayın yeni öğrendim, yasakmışş özür dilerim, internetten bakıp yapıyordum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…