Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    63
Ahahahaahahahahahah ay sen cok komiksin walla
Rabbim korumus sen yaptiginnhersei yaz bence bi
Ananas falan yemiosun dimi

Ahahahaahahahahahah ay sen cok komiksin walla
Rabbim korumus sen yaptiginnhersei yaz bence bi
Ananas falan yemiosun dimi
Yok yok yemiyorum, bir de o kadar yenidoğan bebek sağlığı dersi falan aldım, işte tecrübesizlik mi denir, okumuş cahillik mi denir bilemedim. Halbuki internette de iyi gelir diyordu. Bir de tavsiye veriyorum şaka gibi geliyo şu an bunu öğrenmem

Ahahahahaahhaa est niye cahillik olsun ki ya hatira oldu iste

Bu aralar kafam eskisi gibi çalışmıyor ki güzel hatıra oldu olmasına da bana yetersizlik hissi verdi, bunu düşünememek..
Ahhaa. Sakın bunu kendine dert etme çünkü o durum lohusalikta pik yapıyor asıl
Yani eski ben ben değilim. Gözü algıları açık kişi gidiyor onun yerine başka bir insan oluyorsun bir dönem. Bu arada ben de böyleyim bu aralar algılarım yine kapandı salağa bağladım

Yaaaa gözünüz aydın bana yazmistiniz ikilide sizedemi erkek demişlerdi acaba bana 45 derecelik açı var yukarı doğru demişti sizede tam böyle çıkıntı var yukarı falan erkek olabilirmi dedi acaba

Evet bu konuda yazmıştım. bana da dr erkeğe benziyor dedi ikili test zamanı ama ben hala erkek olarak düşünmüyorum çünkü kesin değil demiştim. Bana da çıkıntı olduğunu söylemişti. Fakat kesin değil, 1 ay sonra netleşir de demişti. Sadece bir tahmindi.

Yalnız benim gördüğüm şey şu ki erkek olunca hep erken haftalarda öğreniliyor. Çevremde öyle oldu yani. Sonradan kız denmedi arkadaşlarıma ve kuzenlerime. Erkek doğuran çok fazla oldu çevremde. O açıdan bakınca ben istisna gibi hissettim kendimi ve arkadaşlarım da şaşırdı kız olduğunu öğrenince. Çünkü onlar da erken bir tahminle öğrenmişti erkek olduğunu. Sonradan değişmedi. Sizinki de değişmeyebilir.

Ben de onu düşünüyorum ya şimdiden böyleyse ben o zaman ne yapıcam

O sıralarda vitamin takviyesi almak önemli bence. Sonra yavaş yavaş eskiye dönülüyor
Doğru düzgün alamıyorum artık doktorlara güvenim kalmadı, ya yazdığı vitaminin prospektüsünde hamileler için önerilmez yazıyor anlamıyorum çocuk doğurmaya karşı oldukları için kadın doğum doktoru olup sabote mi etmeye çalışıyorlar yoksa işinin ehli mi değil?

Aa. Hangi vitamini kullanıyorsun ki şuan. Doktorlar öyle bir şey düşünmezler sanırım ya. Bilemedim

Şu an sadece decavit, demir kullanıyorum birkaç gündür bunları da bıraktım, alternatifini araştırıyorum bulunca onları kullanmayı düşünüyorum
Eğer devletin verdiği vitaminlere güvenmiyorsan ki ben güvenmiyorum ocean orzax marka öneririm. Şimdi ocean mummy alıcam. D vitamini falan da onu tercih ediyorum.

Eğer devletin verdiği vitaminlere güvenmiyorsan ki ben güvenmiyorum ocean orzax marka öneririm. Şimdi ocean mummy alıcam. D vitamini falan da onu tercih ediyorum.
Kesinlikle güvenim kalmadı, birisi de nates q plus önermişti onu araştırıyordum buna da bir bakayım, çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu

Sağlıkla gelsin minnos dr cinsiyet tahmininde bulunmusmuydu hiç dediği çıktımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…