Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun size. Erkek bebiş de hayırlı olsun

Bi tık hassas oluyoruz tabi ama o da olsun yani o kadar hormonlar oynuyor sancısı bulantısı bilmem nesi haklıyız nazımızı çeksinler birkaç ay
Ya değişik bir sinir var, herkesi elektrikli süpürgenin hortumu ile dövmek istiyorum şaka bir yana da trafikte bile araç kullanmadığım halde serseri oldum. Bir anda millete bağırırken buluyorum kendimi

Çok teşekkür ederim peki hangi haftanızdaydınız hatırlıyor musunuz?

Ya değişik bir sinir var, herkesi elektrikli süpürgenin hortumu ile dövmek istiyorum şaka bir yana da trafikte bile araç kullanmadığım halde serseri oldum. Bir anda millete bağırırken buluyorum kendimi
Bi arkadaşım da hamileyken çabuk sinirleniyordum demişti ben de çabuk ağlıyorum mesela geçici süreçler bunlar. Sadece hamileligi gergin geçirince bebek daha huzursuz olur diyorlar o yüzden herseyi -ne kadar yapabilirsem artık- takmamaya çalışıyorum. Sakin ol bebek hisseder diyorum kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum

Aslında benimki de sinir değil, sürekli ağlamak geliyor içimden ama ağlamak istemediğim için dışarıya öfke olarak yansıyor tabii durduk yere değil tepkisel olarak

Aslında benimki de sinir değil, sürekli ağlamak geliyor içimden ama ağlamak istemediğim için dışarıya öfke olarak yansıyor tabii durduk yere değil tepkisel olarak
Sarılmak istedim ağlamak içinizden gelince ağlayın. Hissettiğinizi yaşayın kim ne düşünürse düşünsün insan olan anlar halden zaten

Sarılmak istedim ağlamak içinizden gelince ağlayın. Hissettiğinizi yaşayın kim ne düşünürse düşünsün insan olan anlar halden zaten
Ay teşekkür ederim, sarılmış gibi sıcacık bir samimiyet hissettim mesajdan bile
Güya ağlayınca bebek de üzülcek diyorum sanki sinirlenince çocuk hissetmiyor. Ya üzüldüm bebeğe şimdi ne deli anası var

Valla zor alışıcam gibi bi baktım ılık suda omzum falan buz kesmiş tüylerim diken diken olmuş, benim tansiyon da sürekli düşük ya belki ondann üşüme hissi geliyordur
Muslumanlar neler cekmis gordun mu aylardir
Ahahaah bide sicak sicak masaj yapiodum dio

Yaa ne demek aynen öyle sinirlenince de hissediyor ki amaan normaller çok sıkıcı oluyor, bence çok şanslı. Mesela benimki de çok şanslı onun da anası deli

Yaa ne demek aynen öyle sinirlenince de hissediyor ki amaan normaller çok sıkıcı oluyor, bence çok şanslı. Mesela benimki de çok şanslı onun da anası deli
Ya geçen kendi kendime sallanıyordum ağrım vardı böyle ufak ufak sallanınca çok iyi geldi, annem dedi ki niye sallanıyorsun falan yaptı böyle, ağrım var diyince üzülüyor diye bebek uyutuyorum ondan dedim o günden beri ne yapsam kadının gözüne batıyor

Valla zor alışıcam gibi bi baktım ılık suda omzum falan buz kesmiş tüylerim diken diken olmuş, benim tansiyon da sürekli düşük ya belki ondann üşüme hissi geliyordur
Ya ahahha kiyamam sana
Benimde hep dusuk 9 larda hic.sicaga donme ben ne yapiyorum biliomusun dusa girmeden suyu ayarliom
Benim icin okeyse oyle.giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…