Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Evde kurutun ben evde kurutucam cunku kuculmemesi imkansiz
Evet bencede bir de ben ilk çocuğumda çok kullandım yenidoğanları 1 ay boyunca 1-3 aya geçmedik 10 tane yetmedi yani şimdi bir de küçülürse tekrar almak istemem ondan bu sefer dikkatli olayım istiyorum

İnsan gerçekten dayanamiyor hepsini almak istiyor.ama büyüklerin dediği de gerçekten doğru aynisini bende deneyimledim. Mesela ayaklı tulumlardan almıştım kış çocuğu üşümesin diye.bazilarini hiç giymedi bir kac tanesini de bir kere giydirebildim.oglum maşallah beklediğimden büyük bir bebek olarak doğmuştu.
Birde bebek büyüdükçe ihtiyaçları masrafları artıyor yeni doğduğunda anlamıyoruz malesef.
Ama yinede içinizde kalmasın ne hoşunuza gidiyorsa alın olmayanları ben hep hediye ettim tanıdıklarıma.

Herkese merhaba,15+2 deyiz. Henüz cinsiyetini göstermiyor bacaklarıyla kapatıyor ama doktor Erkege benzetti. Bugün alt kasıklarım da sancı hissediyorum böyle olan varmı

Ay kızlar karşıma yabancı hamilelerin videoları çıkıyor kadınlar hopluyor zıplıyor halter kaldırıyor ben de sağımdan soluma nasıl dönerim diye düşünüyorum ne zaman gelecek o enerji bize
Yeni yeni yerimden kalkıp iş yapabiliyorum djjdjh onda da on beş dk sonra yatasım geliyor tansiyonum düşüyor hemen. Buna da şükür napalım fkjfjf

Bugün tekrar kanadı hastaneye gittim dayanamadım

Herkese merhaba,15+2 deyiz. Henüz cinsiyetini göstermiyor bacaklarıyla kapatıyor ama doktor Erkege benzetti. Bugün alt kasıklarım da sancı hissediyorum böyle olan varmı
mrb ben de 15+5 teyım benım sancı değil ama iğne batar gıbı acı oluyor anlık böyle arka arkaya iğneyı batırıp cıkarıyolar gıbı rahım buyumesınden kaynaklanıyor diye okudum

Ay kızlar karşıma yabancı hamilelerin videoları çıkıyor kadınlar hopluyor zıplıyor halter kaldırıyor ben de sağımdan soluma nasıl dönerim diye düşünüyorum ne zaman gelecek o enerji bize
yani bence onların vucutları alısıktır gıbı gelıyor hamıle kalmadan öncede aktıf spor yaptıklarını dusunuyorum. ben şahsen hıcbır sey yapmıyordum :) hamileyken hiç yapamam

Çikolata yiyerek izliyorum onların videolarını

yani bence onların vucutları alısıktır gıbı gelıyor hamıle kalmadan öncede aktıf spor yaptıklarını dusunuyorum. ben şahsen hıcbır sey yapmıyordum :) hamileyken hiç yapamam
Ben hamile değilken düzenli bir şekilde koşu yapıyordum ama hamileyken yürümeye mecalim kalmadi ya .isteğim var aslında hareketli olmaya ama kalktıktan beş dk sonra enerjim beni terk ediyor

Attıklarınıza bayıldım hemen favorilere ekledim teşekkür ederim

Kızlar bugün yine burnum kanadı. Söylemiştim zaten oksapar ve coraspin kullanıyorum diye dayanamadım vakit kaybetmeden hastaneye gittim. Çok şükür bebeğim iyi kıpır kıpır oynuyordu . Coraspin progestan fitil falan kesti sadece oksapar iğneye devam edeceğim. Bu arada cinsiyetide öğrendik KRAL geliyor

Ya tabii ki mesela ananasın içerisindeki düşüğe sebep olan etken madde miktarı önemli, ananası kilo kilo yemedikten sonra o kadar etki edeceğini ben de zannetmiyorum. Yediğimiz zaten şunun şurasında ya 1 ya 2 dilim bir şey. Ama tabii mesela düşük riski varsa da gidip bunu bile bile ananas, maydanoz, kekik bilmem ne yiyip durursak ya da çayını içersek sebep olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…