Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    63
kurulum yapınca bi inceleyip yorum yaparsanız çok memnun olurum

Aaa gerçekten mi bilmiyordum, ben sıcak duş alıyordum hep
valla bunu ben de bilmiyordum doktor da hiç böyle bir bilgi vermedi ben de devamlı sıcak su ile yıkanırım yaz kış. ananas gıbı hurafe olabılır mı bu da? çünkü ananas mesela doğum yaklasınca yardımcı oldugu ıcın onerılıyormus ama etkısı sadece doğuma hazır olan rahme olur dıyorlar tek basına bir sebzenın veya bır olayın yanı doğumu başlatmaya veya düşüğe sebebiyet vermeye yeterli olacağına ınanmıyorum. zaten düşecek olan bir bebeğin düşmesini hızlandırabılır ancak. bilmiyorum bunlar benim düşüncem. ben her seye gerçekçi yaklaşan bir insanımdır ama bu dönem cidden insanın o kadar çok evhamı oluyor ki mesela ben öyle biri olmama rağmen saçımı keserken tereddüt ettim :)) sonra dedim inançlı bir insan için bundan korkmak bir şirk bile olabilir. biz bir ömrün ne kadar süreceğine etki edebilecek kadar güç sahibi miyiz hem de bir saç kesmeyle... daha bir sürü şey vardır böyle diye düşünüyorum ama insan gerçekten o kadar korkuyor ki yapmasam da bir şey olmaz içim rahat etsin diye düşünebiliyor.

Doguma yakin rahat dogum olsun diye rahim kapisini aciyor
Inanclarin o yonde degilse devam et sen cnm
Ben tebdirli yaklasiyorum
hurafe olabilid

Ay daha dün birseyler oldu kendimle dalga geçtim dedim ki benim ıq neden düştü bu ara yaa çocuk zekamı da mı emiyor napiyor bu durumumla bile eğleniyorum

Bende folik asite karşı duyarlılık oluşmuş, ne zaman içeriğinde folik asit olan bir şey kullansam ishal yapıyor
Vifolic denediniz mi? Ben 2 marka denemiştim mahvetmisti beni. Bunu tavsiye üzerine aldım bulantı yapmıyor dedi Bi arkadaş. Gerçekten de kullanabildim. Bi de çok hassasiyet varsa yemek arası alin daha az etkiliyor

Ne güzel yapmışsınız benim ikisi de kış bebeği ama cinsiyetleri farklı olduğundan zıbınları kullanacağım. Kurutmaya her gün atınca yenidoğandana da olamayacak kadar küçülmesinden korkuyorum

zara home da fln cok güzel kulplar var aslında yılıdz şeklinde, çok tatlı böyle fare şeklinde (normalde hiç sevmem fare:)) eminim daha farklı eğlenceli tarzlarda vardır öyle de bakabılırsınız
Evet onlara da bakayım fikir için çok teşekkür ederim hayvanlı olması çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…