• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ya dün ben prilam kullanmadım dedim. Sonra bir arkadaşımız da kullanmadım bir şekilde idare ettim dedi. Bu konu var şuan. O yüzden sordum. Yani mecbur olsak zaten kullanılır. Kısa iki mesajlaşma durumunu bu şekilde tiye alınarak mesajlasilmasi hoş olmadı. Kimse kimseyi kırmak istemez. Ya da kötü yönlendirmek istemez ki
Evet kullanmadım idare ettim diyen bendim kızlar ama kötü amacım yoktu açıkladığım gibi kendi vücudumu tanıyorum ve kendi açımdan söyledim kullananları eleştirmek gibi bir dururum olmadı tabiki

Senin avukatlik imajini anlayamadim
Herkesin hassas oldugu bir surecte almak istememek farkli
Zarari oldugunu dusunuyorum.demek farkli
Kimse kimsenin yasadigini bilemez
Burada heekes bu kadar hassasken denilmemesi lazim
Cumleler kelimeler onemli
He sunu diyebilir kullanmayi terxih etmedim
Ama zararli demek beni olumsuza surukluyor
Ya nasıl bir cümle bu ? O konu benim mesaj atmam sonucunda ortaya çıktı değil mi yani sonuç olarak ? Konunun içinde varım. Gereksiz niye ilaç kullansın ayrıca. İstemiyorsa istemiyor. Fazladan alınan ilaç zararlıdır. Almıyorsa zararlı olduğunu düşünüyorsa onun tercihi. Konuyu bile uzatmadi yani. İki mesajla bitti. Bugün dalga geçer gibi yazmanın anlamı yok

Ya dün ben prilam kullanmadım dedim. Sonra bir arkadaşımız da kullanmadım bir şekilde idare ettim dedi. Bu konu var şuan. O yüzden sordum. Yani mecbur olsak zaten kullanılır. Kısa iki mesajlaşma durumunu bu şekilde tiye alınarak mesajlasilmasi hoş olmadı. Kimse kimseyi kırmak istemez. Ya da kötü yönlendirmek istemez ki
Hayır tabiki kimse keyfi durumdan vücudunu ilaçlara maruz bırakmak istemez benimde ihtiyacım olsa bende prilam alırdım bı ara hatırlıyorsunuzdur belki bilmiyorum ben kendimi iyi hissediyorum neden bulantım yok falan dedim sonra başladı bulantılar alacaktım ama hafif seyrettiğini hissedince almadım çünkü yeterince iğne ilaç kullanıyorum yan etkileri cabası bide prilam belki daha kötü yapr diye düşündüm . Kısacası bende kullanmıyorum diğer kullandığımız ilaçlar için yorum yaptım üzmek istemem en son isteyeceğim şey heleki hepimiz hamileyiz zor günlerden geçiyoruz tabiki birbirimizi anlamamız gerekiyor

• Beğen
Reactions: hku
Ya nasıl bir cümle bu ? O konu benim mesaj atmam sonucunda ortaya çıktı değil mi yani sonuç olarak ? Konunun içinde varım. Gereksiz niye ilaç kullansın ayrıca. İstemiyorsa istemiyor. Fazladan alınan ilaç zararlıdır. Almıyorsa zararlı olduğunu düşünüyorsa onun tercihi. Konuyu bile uzatmadi yani. İki mesajla bitti. Bugün dalga geçer gibi yazmanın anlamı yok
Ya sen yazdigimi okuyormusun
Ben ilac kullanilmamasini mi elestirdim
diyemez zararli diye kimse ben etkileniyoru.
Sana mi soracagim neyi nasil elestirip rahatsiz olacagimi
Sabna son mesajim
Yine ilac kullanildiginda elestirilirse tepkim ayni olacak!!

Hayır tabiki kimse keyfi durumdan vücudunu ilaçlara maruz bırakmak istemez benimde ihtiyacım olsa bende prilam alırdım bı ara hatırlıyorsunuzdur belki bilmiyorum ben kendimi iyi hissediyorum neden bulantım yok falan dedim sonra başladı bulantılar alacaktım ama hafif seyrettiğini hissedince almadım çünkü yeterince iğne ilaç kullanıyorum yan etkileri cabası bide prilam belki daha kötü yapr diye düşündüm . Kısacası bende kullanmıyorum diğer kullandığımız ilaçlar için yorum yaptım üzmek istemem en son isteyeceğim şey heleki hepimiz hamileyiz zor günlerden geçiyoruz tabiki birbirimizi anlamamız gerekiyor
Haklısın. Ben de bir şekilde idare ettim. Eğer idare edemeseydim mecbur kullanırdım. Ama idare ediyorken neden vücuduma kimyasal alayım. O da zararlı değil mi sonuç olarak. Hani konu uzatilmamisti bile. Bugün tiye alarak yazılması hoş bir durum değil. Yetişkin insanlarız

Ya sen yazdigimi okuyormusun
Ben ilac kullanilmamasini mi elestirdim
diyemez zararli diye kimse ben etkileniyoru.
Sana mi soracagim neyi nasil elestirip rahatsiz olacagimi
Sabna son mesajim
Yine ilac kullanildiginda elestirilirse tepkim ayni olacak!!
Gerçekten üslup sorununuz var. Allah kolaylık versin sizlere

Haklısın. Ben de bir şekilde idare ettim. Eğer idare edemeseydim mecbur kullanırdım. Ama idare ediyorken neden vücuduma kimyasal alayım. O da zararlı değil mi sonuç olarak. Hani konu uzatilmamisti bile. Bugün tiye alarak yazılması hoş bir durum değil. Yetişkin insanlarız
Ti ye alinmadi
Bunun yanlis oldugu konusuldu

Bence konunun bu kadar uzatılmasına gerçekten gerek yok . Ben kendim için ne amaçla yazdığımı açıkladım ama beni de yanlış anlamayın yazıları demekki çok ta takip edememisim ben bu önceki konuşmaları şuan öğreniyorum ama gerçekten tüm ilaçların zararlı olduğu konusundaki eleştiriye gelirsek buna doktorumuz karar verir kimse değil. Benim pıhtılaşma tedbirine karşı kullandığım iğneler gereksiz olamaz tedbir amaçlı bile olsun ben sağlık konusunda taviz veremem mesela kimisi folik asit zarar veriyor demişti okumuştum bir yerde cevap vermedim ama asla katılmıyorum ilaç konusu eleştiriye açık konular değildir bana göre

Tekrar oku o zaman mesajları senle daha fazla muhattap olmayacagim
Senle daha fazla muhattap olmayacagim
Canimida sıkamam
Uslup sorunum varmis!Hakedene hakettigi muamele var
Sende bence.ilac mesajlarinizi tekrar oku
Ben cok agir enfeksiyonla hastaneye yatmis anneyim
2 tane evladim diri diri gordugumde alindi
3 kutu antibiyotik.bitirdim
Sen gece koru kalktiginda bacaklarindan kanlar akarken yerlere yigilip bayildin mi
Insanlarin yasadiklarini dusunerek yorum yapmak zorundayiz !!!

Bence konunun bu kadar uzatılmasına gerçekten gerek yok . Ben kendim için ne amaçla yazdığımı açıkladım ama beni de yanlış anlamayın yazıları demekki çok ta takip edememisim ben bu önceki konuşmaları şuan öğreniyorum ama gerçekten tüm ilaçların zararlı olduğu konusundaki eleştiriye gelirsek buna doktorumuz karar verir kimse değil. Benim pıhtılaşma tedbirine karşı kullandığım iğneler gereksiz olamaz tedbir amaçlı bile olsun ben sağlık konusunda taviz veremem mesela kimisi folik asit zarar veriyor demişti okumuştum bir yerde cevap vermedim ama asla katılmıyorum ilaç konusu eleştiriye açık konular değildir bana göre
Canım zaten bütün ilaçlar zararlıdır falan denmedi. İki mesaj var sadece prilam üzerinden. Onu ithafen yazıldı yazılar. Onu geçtim prilam da zararlı değil zaten. iyi ki üretmişler. Bir şekilde idare ediyorken ekstra kimyasal almamak gerekmez mi sonuç olarak. Neyse ben konuyu uzatmayı sevmiyorum. Sadece dalga geçilerek yazılması hoşuma gitmedi. Yok avukat mısın vs. Halbu ki konunun içinde ben de varım yani

Arkadaslar ilac kullanmayi TERCIH ETMEDIMdemek asla sorun degil
Ama ZARARI OLDUGUNU DUSUNUYORUM icmedim demek olmaz
Bu hamgi ilac olursa olsun
Gordugunuz gibi herkes herseyden endiselenir halde
Onu diyen ben olabilir miyim? Hatırlamıyorum ne yazdığımı bu aralar da çok sık yazıyorum buraya
Kesin ben demişimdir,
Yazmadıysam da diğer yazdıklarımla falan sizi panikletiyorsam özür dilerim.

Haftanız benden önde olduğu için bir şey sorucam. Bulantılarıniz ne zaman kesildi. Ben 3 gündur çok rahatım da 🫠 normal mi bilemedim. 12+4 oldum bugün. Cuma günü muayene olmuştum her şey yolundaydı.
Benim o sabahki ogurecek kadar bulantilar yok çok şükür ama sabah uyanınca ve gün içinde yine biraz bulantım var. Koku hassasiyeti ve iştahsızlık devam 🥲

Selam hanımlar benim bugün 15+5 oldu haftaya randevum var üc hafta önce gördüm en son. Hareketlik hisseden var mı ilk gebeliği olan ? Varsa ne sıklıkla var ? Benim sanki dün oldu gibi ama emin değilim bilmediğim icin o hissi. 🤷🏽‍♀️😆
Birde göbek deliğinin altında başlayan ince cizginiz oluştu mu ? Benim bikac haftadır cizgim cıktı.

Senle daha fazla muhattap olmayacagim
Canimida sıkamam
Uslup sorunum varmis!Hakedene hakettigi muamele var
Sende bence.ilac mesajlarinizi tekrar oku
Ben cok agir enfeksiyonla hastaneye yatmis anneyim
2 tane evladim diri diri gordugumde alindi
3 kutu antibiyotik.bitirdim
Sen gece koru kalktiginda bacaklarindan kanlar akarken yerlere yigilip bayildin mi
Insanlarin yasadiklarini dusunerek yorum yapmak zorundayiz !!!
Yani çok geçmiş olsun. Ben bunu nerde ima ettim de senin yaşadıklarını yaşadım mı diye soruyorsun. Kendim zaten sağlıkçıyım. Gerekirse ilaç kullanılır hastaneye gidilir. Bunun tartışmasını yapmıyorum. İster yaz ister yazma. Konuşmak şeklin zaten hoş değil. Sen yazsan da ben yazmam bir daha. Muhattap olmazmış (!) olma zaten

Selam hanımlar benim bugün 15+5 oldu haftaya randevum var üc hafta önce gördüm en son. Hareketlik hisseden var mı ilk gebeliği olan ? Varsa ne sıklıkla var ? Benim sanki dün oldu gibi ama emin değilim bilmediğim icin o hissi. 🤷🏽‍♀️😆
Birde göbek deliğinin altında başkayan ince cizginiz oluştu mu ? Benim bikac haftadır cizgim cıktı.
Benim ilk ve gece yatarken bi şey hissediyorum ama anlayamıyorum da ya gün içinde yok bi hareket😂 benim o çizgi hafiften var aynı şekilde

Yani çok geçmiş olsun. Ben bunu nerde ima ettim de senin yaşadıklarını yaşadım mı diye soruyorsun. Kendim zaten sağlıkçıyım. Gerekirse ilaç kullanılır hastaneye gidilir. Bunun tartışmasını yapmıyorum. İster yaz ister yazma. Konuşmak şeklin zaten hoş değil. Sen yazsan da ben yazmam bir daha. Muhattap olmazmış (!) olma zaten
Ilac konusunda elestrii getiremezsin
Fazla kimyasal zararlida diyemezsin
Fikirlerini kendine sakla
Bak bursda tanidigim.cok tatli saglikci arkadasim var
kiz asla yorum dahi yapmiyoe
Saglikciysan sabrin olmak zorunda
Yazma lutfen

Back
X