Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bebeklere emzik illa verilmeli mi yanlış anlamayın hiç bilmediğim için soruyorum. Ben vermek istemiyorumda. Ben bebekken çok fazla emzik emmişim dişlerim tavşandı tel tedavisi gördüm o yüzden korkuyorum
Valla yalancı meme görevi görüyor canım benim çok işime yarıyordu 2 çocuğumda da hem uykuya dalmada hemde sakinleştirme de etkisi var, isterseniz tabi ki kullanmayabilirsiniz 1 yaşından sonra kestim ben zaten ikisinden de nasip olursa bu bebeğim de de öyle yapıcam ki diş yapılarını etkilemesin çok şükür ikisininde dişleri gayet güzel:))

Gögüs olayı tutmuş. Sizde başka tutan belirti var mı?
Henüz karnım çıkmadı ona bir şey diyemiyorum. Tuzlu ve tatlı şeyler yemek istedim ekşi çok sevmeme rağmen ekşi şeyler yerken keyif alamamaya başladım. Yüzümde sivilcelenme olmadı hamilelikten önce de cilt sorunum yoktu ekstra bir güzelleşme göremedim. Saçlarım dökülüyor malesef. Kalp atım hızı tuttu mesela. Kese şekli de tuttu. Birde protein tarzı şeyler aşermek erkek bebeğe işaret edermiş ben de pastırma, balık ekmek vs aşerdim

Tabi bizim zamanımızda ortodontik damak yapısına uygun emziklerin olduğunu düşünmüyorum belki ondan sebepte bozulmuş olabilir diş yapım. Bazı bebekler annenin memesini emzik olarak kullanıp saatlerce memede duruyorlarmış bu gibi durumlarda kurtarıcıdır eminimki

Sizde çin takvimi veya maya takvimi tuttu mu

Kalp atım hızına cok ınanıyorum Ben de etten iğrenıyorum Gerisi sizinle aynı zaten. İnstada hintli kocası var kızın, neyse benden sonra hamile kaldı. 7 aylık gibi karnı var. Acaba hint genleri hızlı mı büyüyor? Bende de karın çıkmadı cünkü

Evet uykuya dalmada memeyi bırakırken hemen ardından emziği veriyordum ki kalkmasın dalsın diye öylede oluyordu gerçekten :)

Kimisinin daha hızlı çıkıyor karnı kimisinde gaz şişkinliği oluyor. Bende pcostan dolayı hafif alt göbek zaten vardı o yüzden hamile olduğumu öğrenir öğrenmez tüm vücudumu ölçtüm hiç göbeğim yokmuşçasına aaaa göbeğim çıkmaya başlamış demeyeyim diye şuan ölçülerimde bir değişiklik yok

Evet canım erkekmiş bizimki ama hala kıza döner mi diye düşünmüyor değilim çünkü sanki erken öğrendik gibi 13 haftalıktı çok küçük değil mi bilemedim
Ben de 12 haftalik kız 13 haftalik erkek denildi. Yarın kontrolde ne diyecek bakalım haberdar edeceğim sizin kontrol ne zaman tekrar

Kızlar sağ gögüs sol gögüs hurafesi tutan var mı aranızda?

Sağ göğüs ucu daha büyük ama sol daha koyu ne olması lazım cinsiyetin

Önemli olan büyüklük mü koyuluk mu acaba

Şimdi baktım senin için benim ikisinin rengi de aynı ama sağ göğsüm daha büyük

Bende anlamadım. Ben büyüklük sanıyordum asyabirce de koyuluk dedi.
Kızlar kitaptan alıntı ekliyorum benim iki göğsümde hemen hemen eşit ama sol göğsüm daha koyu,sizin için mezura ile ölçtüm yarım santim kadar sol göğsüm daha büyük dışarıdan bakıldığında belli olmuyor ama ölçünce sol birtık daha büyük

Eklentiler

• IMG_4699.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 53
Vay be, şu hurafe yüzde 80 gerçek ise doktorlardan iyi tahmin ediyor

Baktım eğer benim 13.haftadaki tahmin doğru çıkarsa hurafeye ters düşüyor yarın netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…