Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ya bu erken doğumlar çok arttı sanki bu durum beni de korkutuyor. Ekim anneleri grubu full eylülde doğurdu Kasım anneleri ekimde
Aslında ön beş yirmi gün erken gelmesi normal ben de kardeşim de öyle doğmuşuz mesela. Asıl korkutan 27 30. Haftalar fln su geliyor rahim açılıyor Allah'ım korusun öyle hikayeler kötü

Bazen diyorum ki bebeğe dışarıdayken bakmak hamile halde bakmaktan daha kolay sanırım şu an öyle geliyor.. Ağız tadıyla eşimle kavga bilr edemiyorum biraz ağlamaya baslasam acaba bir şey olur mu diye aklım direkt ona gidiyor içime atıyorum biraz sonra da
Bagırmak çagırmak geliyor içimden

Evet ara ara afedersin sümük gibi.
Koku kaşıntı hiç olmadı.
Bu akıntı olduğu zaman da tahlil verdiğimde temiz çıktı hamileler de olabiliyor dedi doktor.
Yaa inşallah öyledie ben dr a söyleyince fitil verdi kullandım ama hala devam.. Direlt yeşil akıntı enfeksiyon demişti ama fitille geçmiyorsa napıcaz ki baska yani

Yaa hareketleri çok olunca da ben noluyoruz diyorum inan bazen o kadar sert vuruyor ki bu normal mi diyorum dışsrı cıkacaakmış gibi. Ama hareket etmeyince de neden etmedi oluyor ne yapsa yarandıramıyor bebekler..

Bebeğin hareketlerini çok az hissediyordum hatta çoğunlukla hissetmiyorum. Plesenta ön duvarda olan kişilerde geç hissedilirmiş. Ön arka farketmiyor ikiisi de normal kiminin önde kiminin arkada oluyor dedi.

Hem vajinal hem karından baktı. Bana da o teşhisi koydu. Yukarı çıkabilirmiş ama 28 haftaya kadar. Çıkmazsa sezeryan dedi. Ben de kanama olmadı hiç, doktorlar daha once soylemedı mı dedi yok dedim
Ben bu kısımları okumamıştım bebiş iyimiş önemli olan o. 28 e kadar çıkanı çok duydum. Diğer türlü de kontrollü ilerlersin buralara kadar geldik çok şükür sıkma hiç canını bundan sonrası da su gibi akıp gidecek

Allah sizden razı olsun çok sağ olun
Ben bu konuşmaları okuyamamıştım geçmiş olsun yeğenimde de aynı söylemişti doktor şu an 8 yaşında maşallahı var. İnsan ilk duyunca çok korkuyor haklısın ama bebeklerde sık duyuyorum ben kapanabiliyor doğana kadar ya da büyürken. Doktor takibinde her şey iyi olacak sıkma canını

Yok demedi bana doktor 1 kere yaptirdi cevremde herkes, riskli bir durum yoksa gerek yok bence

Çok teşekkür ederim kızlar. Fetal eko için 28. Haftadan sonrasını önerdi doktorum. Sağlıkla doğar inşallah.

Bana da söyledi doktor ama 30 binde 1 görülen çok nadir hastalıklar için söylüyorum dedi.

Onlar şu anda görülemeyeceği için daha ileriki haftalarda bakabiliriz dedi.
Ama ben de gitmeyi düşünmüyorum.

Benim çalıştığım yerde öyle bir durum yaşayan oldu. Çok çok nadir görülen bir hastalıkla doğdu bebeği mesela. Her şeyi yaptırmıştı; tüm testleri, ultrasonu vs. ama belki de 30.haftalarda görülebilecek bir anomaliydi bebeğindeki ve o hafta bakılmayınca haberleri olmamıştı.
İnşallah sağlıkla doğar yavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…