- 26 Eylül 2024
- 1.470
- 476
- 43
- 28
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.601
Kızılcık sanırım değil mi nereden buluyorsunuz acaba marketlerde var mı? Benimde idrarımı yaparken hafif yanma oldu bugün sanırım enfeksiyon başlangıcı var. Kefirde çok yardımcı tuvalete çıkmaya kaç gündür çıkamamıştım bir bardak kefir işi çözdüKabiz olan arkadaslarim koşun bugun kesfim
Cranbeery sıktim ve sadece 5 yudum ictim
Ve tiritiririm tuvalete ciktim
Kızlar nasılsınız ben üç gündür akşamları ishal gibiyim birden soğuk ter boşalıyor, gece uyanıyorum bazen tuvalete çıkıyorum ishal gibi bazn sadece kramp ve terleme geliyorSizce üşütme mi bu, ateş fln yok
Hormonlardan olabilir kızlar ama ateşiniz çıkarsa mutlaka doktora gidin bide ishal vücuttaki suyu azaltır bol bol su içmelisinizCanım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor
Merhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorumyine de makromeden yıldız şeklinde anahtarlık yapayım dedim elimden gelir soy ismimiz de yıldız ama hiç gözüm yemiyor çoğu arkadaşıma yapmıştım doğurcakları zaman ama valla gözüm yemiyor.kutumun fotoğrafını da koyayım
Ben migrostan internetten sotluyorum hemencicin geliyorrKızılcık sanırım değil mi nereden buluyorsunuz acaba marketlerde var mı? Benimde idrarımı yaparken hafif yanma oldu bugün sanırım enfeksiyon başlangıcı var. Kefirde çok yardımcı tuvalete çıkmaya kaç gündür çıkamamıştım bir bardak kefir işi çözdü
Doktoruna sorup okeyo varsa b vitamini kompleksi 3 gun tuketirsen iyi gelecektir ama mutlaka doktoruna danisarak yspmalisinBende taşındım ıspartaya evde bi ton iş var ama tek başıma yapamayacağım için otele geldik evin elektrik su vs açılana kadar buradayız soğuk algınlığı var boğazım çok kötü burnumu silmekten yara olduballı süt ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi parol aldım tık yok boğaz ağrısı için tavsiyelerinizd açığım kızlar
Güzel sonuçlar alın inşallahÇok teşekkür ederim kızlar güzel günler bizi bekliyor inşallah evet 21.haftaya randevu aldım
Herhalde canım ya ben pek kabızlık yaşamadım mesela ona da şükür ama bu durum korkuttu biraz. Özellikle geceleri başlıyor sabah iyi oluyorum. Geçicidir inşallahCanım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor
aynı hafta
Merhaba aynı haftadayız bizim de cinsiyetimiz erkek sağlıkla gelsinler inşallah isim düşündünüz müMrs Dalloway bizimde cinsiyetimiz erkek ekler misin
Bende hemen bakayım enfeksiyon ilerlemedenBen migrostan internetten sotluyorum hemencicin geliyorr
Kefir asla icemiom yaa
Teşekkür ederim gönlüm kızdan yanaydı tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun önceligimiz bu tabi ki deOyyy masallah
Benim ikinci bebeğim olucak bunu eşim koymak istedi babasinin ismini koymak istiyor Hüseyin ismi bende iki isim olsun istiyorum Hüseyin Asaf veya Hüseyin Mirza düşünmüştüm de daha tam belli değil ama bana kalsaydı Aybars ya da Alparslan koymak isterdimMerhaba aynı haftadayız bizim de cinsiyetimiz erkek sağlıkla gelsinler inşallah isim düşündünüz mü
Ikincide kiz olur annesiTeşekkür ederim gönlüm kızdan yanaydı tabiki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun önceligimiz bu tabi ki de
Ne cektik su enfeksiyondan yaBende hemen bakayım enfeksiyon ilerlemeden
Bu ikinciydi biz seninle konuşmuştuk ya sanki senin kızdı galiba ilk bebeğim de erkek hayırlısı olsun tabi ki yani çok üzüldüm diyemem ama olmayanda yana gönlüm yani insanoglu işteIkincide kiz olur annesi
Evet haklisin erkekte anaya duskun oluoBu ikinciydi biz seninle konuşmuştuk ya sanki senin kızdı galiba ilk bebeğim de erkek hayırlısı olsun tabi ki yani çok üzüldüm diyemem ama olmayanda yana gönlüm yani insanoglu işte
Evet tabi yani ilerde hayal edince yanımda iki tane benim boyumu geçmiş evladım olucak aslan gibi kız da anneye arkadaş olur tabi ikisinin de yeri farklı Allah olmayanlara da nasip etsin böyle de bencilce düşünüyormus gibi hissediyorum çocuğu olması için çabalayan binlerce insan var bende cinsiyete taktım yani ya aslında üzülmedim de ne bilimEvet haklisin erkekte anaya duskun oluo
Ben kocama dogum yapiom resmen
Benim evet kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?