Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ben bitek fotografcimi bide hastanemi ayarladim .hastane acibadem sinasi can hastanesi
Fotografcim:Rahimegun
Aa bak ben de fotoğrafçımı ayarlamadım hastane fotoğrafcısıyla mı anlaştınız dışardan mı? Dışardan fotoprafçı kabul edıyor mu acıbadem

Dimi yaaa nette de ama bunaliyorum cok isin icinxsn cikamiom offf yoruldum diom cokkkk nedense
Bak bunları hm ve zaradan aldım belki fikir olur seneye yazın gıyecek ınsallah

Eklentiler

• IMG_7965.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_7964.webp
    185,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 78CF470D-5190-4401-9683-C236B03A0CE2.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar nasılsınız ben üç gündür akşamları ishal gibiyim birden soğuk ter boşalıyor, gece uyanıyorum bazen tuvalete çıkıyorum ishal gibi bazn sadece kramp ve terleme geliyorSizce üşütme mi bu, ateş fln yok

Kizlar bana eczane nıaouli yagi verdi ic camasirina damlat 1 damla dedi enfeksiyon engellensin
Doktoruma sormadan kullanmayacagim
Bilgisi olab vafmi

Kizlar bana eczane nıaouli yagi verdi ic camasirina damlat 1 damla dedi enfeksiyon engellensin
Bilgisi olab vafmi
ben art de hule markasının kullanıyordum hamilelikten önce toplu yerlerde iş yerinde vs tuvolete girince korusun diye ama hamileliğimde hiç kullanmadım doktorada danışmadım siz sorarsanız sakıncalı mı değil mi bana haber verir misiniz birde söylediğim marka en temiz en iyi içerik öneririm

Olur tabiiki yarin sorar size de donerim mutlaka
Hem perinatoluguma
Hemde kadin dogumcuma soracagim

Canım aynı şeyler bende de var. İshal değilim ama karnım bozuk gibi kramplar yaşıyorum. Birden sıcak basıyor terliyorum fenalık geçirecek gibi oluyorum. Bazen midem bulanıyor. Şeker tansiyon da ölçüyorum bir sorun yok. Herhalde hormonlardan oluyor

Kabiz olan arkadaslarim koşun bugun kesfim
Cranbeery sıktim ve sadece 5 yudum ictim
Ve tiritiririm tuvalete ciktim

Eklentiler

• 1000118025.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 81
Ben gecen hafta basladim 16+2 de, velavit v-ıron & vitamin c verdi doktor.
Bu arada kabızlık olmasin diye c vitaminli olanlari iyi olur dedi doktor bana

Bilgisi olab vafmi
Ben gebelik oncesi kullandim mantar ve idrar yolu enfeksiyonu olmamak için ise yaramisti ama gebelikte kullanmadim, doktorw sorunca bize de bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…