- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.621
EVet cok dogru noktaya degindin biliyormusunEvet tabi yani ilerde hayal edince yanımda iki tane benim boyumu geçmiş evladım olucak aslan gibi kız da anneye arkadaş olur tabi ikisinin de yeri farklı Allah olmayanlara da nasip etsin böyle de bencilce düşünüyormus gibi hissediyorum çocuğu olması için çabalayan binlerce insan var bende cinsiyete taktım yani ya aslında üzülmedim de ne bilim
Benimde ilk bebeğim tedaviyle oldu şuan 1 yaşına girecek 17 Eylül de ben korundugum halde hamile kaldım aralarında bı buçuk yas olacak ama şükürler olsun rabbim aratmadı ilki çok zor oldu çünkü biraz yaş farkı olsa tabi iyi olurdu ama yine de iyi ki oldu bı tek doğuma gittiğim zaman bebeğim nolur sadece bunu düşünüyorum ikisine aynı anda bakabilecegime inanıyorum Rabbimin bı bildiği vardır diyorum sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar sağ salim kavusalim hepimiz daha ne olsunEVet cok dogru noktaya degindin biliyormusun
ben tup bebek annesiyim bazen biseylerw soylenince kendine gel diyorum
Cunku o kdr zorki
Ve isteyen herkese hep dua ediyorum
Bence farklari guzel arkadas olurlar ama sadece en basta seni biraz yorabilirBenimde ilk bebeğim tedaviyle oldu şuan 1 yaşına girecek 17 Eylül de ben korundugum halde hamile kaldım aralarında bı buçuk yas olacak ama şükürler olsun rabbim aratmadı ilki çok zor oldu çünkü biraz yaş farkı olsa tabi iyi olurdu ama yine de iyi ki oldu bı tek doğuma gittiğim zaman bebeğim nolur sadece bunu düşünüyorum ikisine aynı anda bakabilecegime inanıyorum Rabbimin bı bildiği vardır diyorum sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar sağ salim kavusalim hepimiz daha ne olsun
Hemeennnn o tayttan aliyorum super dusundunKızlar ben hamilelik dönemini tayt ve tişört-sweatshirt kombinleriyle geçirme kararı aldım inşallahÖzellikle erkek bölümlerinde uzun bol ve çok güzel tişörtler var haberiniz olsun tayt üstü için rahat olabilecek şekilde. Pantolon almayı çalıştım ama karın dışında her yer bol olduğu için sevemedim büyük bedenleri bir de şimdi alsam bir ay sonra olmayacak gibi bir halleri var. Oyshonun comfortlux'leri yumuşacık. Sırasıyla m-l-gebelik taytı olarak devam etmeyi düşünüyorum bakalım
Benimki de erkek isim bulmak cok zor erkek bebege yaMerhaba aynı haftadayız bizim de cinsiyetimiz erkek sağlıkla gelsinler inşallah isim düşündünüz mü
AsilBenimki de erkek isim bulmak cok zor erkek bebege ya
Esim begenmiyor boyle isimleri ya bende seviyorum amaAsil
Cok severim
MEte olsa duz mesalaaaEsim begenmiyor boyle isimleri ya bende seviyorum amaortak begendigimizi ariyoruz.
Kiz ismi bulmuştuk Gülce ya da Azra düşünüyorduk.
Erkek ismi Metehan suan elimizde olan
Evet oyle de olabilirMEte olsa duz mesalaaa
Ben de aşırı sıcak olduğu için camı komple açıp ıslak saçla yatmıştım. Sabah boğazlar şiş tabi :)Bende taşındım ıspartaya evde bi ton iş var ama tek başıma yapamayacağım için otele geldik evin elektrik su vs açılana kadar buradayız soğuk algınlığı var boğazım çok kötü burnumu silmekten yara olduballı süt ıhlamur nane limon ne yaptıysam geçmedi parol aldım tık yok boğaz ağrısı için tavsiyelerinizd açığım kızlar
Ay evet bala limon sıkıp yiyeyim teşekkür ederimBen de aşırı sıcak olduğu için camı komple açıp ıslak saçla yatmıştım. Sabah boğazlar şiş tabi :)
tuzlu su ile gargara deneyebilirsin. Bir de bala limon sıkıp 1 kaşık yemiştim. Parol sabah akşam içtim. Daha iyi oldum.
Ben arada saga dogru yatiyorumKızlar ya bu tek taraflı yatma olayı beni çok zorluyor. Genel olarak sola yatmaya çalışıyorum ama baldır kısmım uyuşup ağrımaya başlıyor sanırım kendimi çok alıştırmamışım tek taraflı yatmaya. Bir de yatağın yönünü çevirdik baya sertmiş iyice ağrı yaptı, bacak arama bi şey koyduğumda daha hızlı ağrımaya başlıyor nasıl yapcam var mı önerisi olan? Sabaha karşı dayanamadım yürüyüş yapıp koltuğa geçtim daha yumuşak diye en son
bizim oğlumuz olsaydı yaman koyacaktık ama ben yağız ismini de çok beğeniyordumBenimki de erkek isim bulmak cok zor erkek bebege ya
Yaman guzelmis teşekkürler:)bizim oğlumuz olsaydı yaman koyacaktık ama ben yağız ismini de çok beğeniyordum
Evet kac haftadir yokru bugun artti bel agrimKizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?