Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Tabiki hatta kimse benim ki şöyle diye kesin kes konuşmasın yani korkar insan biraz ben öyle düşünüyorum katılıyorum sanada canım

ben gitmedim canım dr uma o da keseyi görüp başlarız dedi senin hangi genlerinden sıkıntı var
Benim mtfhr heterozigot sadece iğne başlama sebebimiz daha önce düşüklerim vardı diye canım yakın bir arkadaşım genetik test yapmadığı halde doktor düşüğü var diye iğne kullandırmıştı

İyii akşamlar kızlar bugün yorucu Bi gün oldu bana. Sizlerin ilk hamileliği mi? 3.5 yaşındaki kızım çook zorluyor beni kontrole giderken kayınvalideme bıraktım aynı binadayız sonra aldım oynadık karnı acıkmış yemek yedi falan eşimde bugün bişey yememiş mutfakta işim var Bi yarım saat istedim ayy yapmadığı kalmadı bağırış çağırış dur diyorum yok sus diyorum yook dayanamadım bağırdım ağladım o bile umrunda olmadı sonra bebeğim için korktum ne kadar zormuş böyle kendime söz veriyorum hep 2.doğduğunda kızıma hiç kızmicam diye ama bazen sabrım hiç olmuyor
Oysa çook güzel başlamıştık kalp atışını duydum derken modum düştü

İyi akşamlar. Benim ilk hamileliğim. Allah bağışlasın, maşallah annelik duygusu konusunda acemi olsam da olabilir insanız sonuçta hem hamilelik hormonlarınız etkilemiş olabilir hem yorucu bir gün geçirmişsiniz üzmeyin kendinizi eminim çok iyi bir annesinizdir

Canım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok

Canım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok
Kuşum selam, ama 5+1 daha çok yeni ki stres olma cidden yeni kesen büyüktür seninde herkesim vücudu farklı ve her hastanenin cihazı farklı belki cihaz çok iyi değildi:) daha çok başı kuşum iyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım

Anne olmak çok zormuş gerçekten bu süreçte bunu anladım öldüm öldüm dirildim birde öyle istediğimiz anda şak diye olmadı malesef biraz bekledik o yüzden evhamlanıyorum sanırım

Anne olmak çok zormuş gerçekten bu süreçte bunu anladım öldüm öldüm dirildim birde öyle istediğimiz anda şak diye olmadı malesef biraz bekledik o yüzden evhamlanıyorum sanırım
Canım bazen şak diye olsa bile bak hiç beklemediğin üzüntüler oluyor benim ilk gebeliğimde çok güzel ilerliyordu ama kalbi durdu, bunu şundan söyledim o bebiş doğacaksa Allah onu senin karnına sımsıkı tutunduruyor azıcık sabır:) Bebek görününce kalp atışı duyması var sonra tarama testleri var annelik hep bi endişe ama bi o kadarda gerçek sevgiymiş:)

Belirtilere takılma canımm 2.hamileliğim adet gecikmesi dışında bariz bi belirtim yook hatta ilkinde midem bulanmıyor bebekte bişey mi var diye doktora sorardım tam olarak kaç haftasın kaçırmışım orayı

Çok haklısın sabırlı olmak gerekiyor. Çok üzüldüm ilk bebişinize. İnşallah şimdiki bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Bugün 5+2 göğüs ucu ağrısı dışında hiçbir şey yok

Bizimki de öyle hemen istediğimiz zaman olmadı o yüzden aşılama denedik ben hiç ümitli değildim ama ilkinde tuttu çok şükür bence de ümidinizi kaybetmeyin evet çok zor ben de sürekli bir endişe halindeyim acaba kese görünecek mi acaba kalp atışı duyulacak mı ama sakin ve sabırlı kalmak gerekiyor daha çok erken inşallah sağlıkla güzel güzel büyür

Çok haklısın sabırlı olmak gerekiyor. Çok üzüldüm ilk bebişinize. İnşallah şimdiki bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
İnşallah canım bunu sana söyledim ki sen hiç üzülme stres olma inan Allah büyük inşallah sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağına yakın zamanda hep güzel haberler alırız su gibi atlatırız hepimiz bu süreci

Amin aminnn inşallah. Siz de çok uğraşmışsınız bu süreçte Allah sizi de daha fazla yormadan sağlıkla kavuştursun

İnşallah canım. Sen iki gündür beni aşırı rahatlatıyorsun teşekkür ederim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…