- 3 Ocak 2021
- 5.288
- 1.811
- 123
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.041
Ben hep keseden önce verdiklerini de gördüm verebilirdi aslında ama ben iğne ilk kez başladım bu gebeliğimdeyaa öylemi benim dr keseden sonra başlıyo iğneye
ben gitmedim canım dr uma o da keseyi görüp başlarız dedi senin hangi genlerinden sıkıntı varBen hep keseden önce verdiklerini de gördüm verebilirdi aslında ama ben iğne ilk kez başladım bu gebeliğimde
Tabiki hatta kimse benim ki şöyle diye kesin kes konuşmasın yani korkar insan biraz ben öyle düşünüyorum katılıyorum sanada canımbu arada milimetrelere takılmayın arkadaşlar ya herkesin bedeni bünyesi rahmi aynı değil herkes kendine özel yok seninki büyük yok benimki küçük germeyin kendinizi boşuna dr yolunda herşey diyosa araştırmayı bırakın
Benim mtfhr heterozigot sadece iğne başlama sebebimiz daha önce düşüklerim vardı diye canım yakın bir arkadaşım genetik test yapmadığı halde doktor düşüğü var diye iğne kullandırmıştıben gitmedim canım dr uma o da keseyi görüp başlarız dedi senin hangi genlerinden sıkıntı var
Yok tabi ki öyle kastetmedim eğer öyle anlaşıldıysa özür dilerim benim ilk gebeliğim ve yeni yeni anlamlandırmaya çalışıyorum açıkçası yanlış anlamayın lütfenAynen öyle canım yani sanki benimki geri diye kastediyorsun ama neyse Allahım herkesin gönlüne göre versin…
benimde 2 mthfr heterozigot bide pai 4G/5G = benim 4G/4G bu gende homozigotBenim mtfhr heterozigot sadece iğne başlama sebebimiz daha önce düşüklerim vardı diye canım yakın bir arkadaşım genetik test yapmadığı halde doktor düşüğü var diye iğne kullandırmıştı
İyi akşamlar. Benim ilk hamileliğim. Allah bağışlasın, maşallahİyii akşamlar kızlar bugün yorucu Bi gün oldu bana. Sizlerin ilk hamileliği mi? 3.5 yaşındaki kızım çook zorluyor beni kontrole giderken kayınvalideme bıraktım aynı binadayız sonra aldım oynadık karnı acıkmış yemek yedi falan eşimde bugün bişey yememiş mutfakta işim var Bi yarım saat istedim ayy yapmadığı kalmadı bağırış çağırış dur diyorum yok sus diyorum yook dayanamadım bağırdım ağladım o bile umrunda olmadısonra bebeğim için korktum ne kadar zormuş böyle kendime söz veriyorum hep 2.doğduğunda kızıma hiç kızmicam diye ama bazen sabrım hiç olmuyor
Oysa çook güzel başlamıştık kalp atışını duydum derken modum düştü
Canım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yokbu arada milimetrelere takılmayın arkadaşlar ya herkesin bedeni bünyesi rahmi aynı değil herkes kendine özel yok seninki büyük yok benimki küçük germeyin kendinizi boşuna dr yolunda herşey diyosa araştırmayı bırakın
Kuşum selam, ama 5+1 daha çok yeni ki stres olma cidden yeni kesen büyüktür seninde herkesim vücudu farklı ve her hastanenin cihazı farklı belki cihaz çok iyi değildi:) daha çok başı kuşum iyi düşünelim iyi şeyler yaşayalımCanım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok
Anne olmak çok zormuş gerçekten bu süreçte bunu anladım öldüm öldüm dirildim birde öyle istediğimiz anda şak diye olmadı malesef biraz bekledik o yüzden evhamlanıyorum sanırımKuşum selam, ama 5+1 daha çok yeni ki stres olma cidden yeni kesen büyüktür seninde herkesim vücudu farklı ve her hastanenin cihazı farklı belki cihaz çok iyi değildi:) daha çok başı kuşum iyi düşünelim iyi şeyler yaşayalım
Canım bazen şak diye olsa bile bak hiç beklemediğin üzüntüler oluyor benim ilk gebeliğimde çok güzel ilerliyordu ama kalbi durdu, bunu şundan söyledim o bebiş doğacaksa Allah onu senin karnına sımsıkı tutunduruyor azıcık sabır:) Bebek görününce kalp atışı duyması var sonra tarama testleri var annelik hep bi endişe ama bi o kadarda gerçek sevgiymiş:)Anne olmak çok zormuş gerçekten bu süreçte bunu anladım öldüm öldüm dirildim birde öyle istediğimiz anda şak diye olmadı malesef biraz bekledik o yüzden evhamlanıyorum sanırım
Belirtilere takılma canımm 2.hamileliğim adet gecikmesi dışında bariz bi belirtim yook hatta ilkinde midem bulanmıyor bebekte bişey mi var diye doktora sorardımCanım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok
Çok haklısın sabırlı olmak gerekiyor. Çok üzüldüm ilk bebişinize. İnşallah şimdiki bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızCanım bazen şak diye olsa bile bak hiç beklemediğin üzüntüler oluyor benim ilk gebeliğimde çok güzel ilerliyordu ama kalbi durdu, bunu şundan söyledim o bebiş doğacaksa Allah onu senin karnına sımsıkı tutunduruyor azıcık sabır:) Bebek görününce kalp atışı duyması var sonra tarama testleri var annelik hep bi endişe ama bi o kadarda gerçek sevgiymiş:)
Bugün 5+2 göğüs ucu ağrısı dışında hiçbir şey yokBelirtilere takılma canımm 2.hamileliğim adet gecikmesi dışında bariz bi belirtim yook hatta ilkinde midem bulanmıyor bebekte bişey mi var diye doktora sorardımtam olarak kaç haftasın kaçırmışım orayı
Bizimki de öyle hemen istediğimiz zaman olmadı o yüzden aşılama denedik ben hiç ümitli değildim ama ilkinde tuttu çok şükür bence de ümidinizi kaybetmeyin evet çok zor ben de sürekli bir endişe halindeyim acaba kese görünecek mi acaba kalp atışı duyulacak mı ama sakin ve sabırlı kalmak gerekiyor daha çok erken inşallah sağlıkla güzel güzel büyürAnne olmak çok zormuş gerçekten bu süreçte bunu anladım öldüm öldüm dirildim birde öyle istediğimiz anda şak diye olmadı malesef biraz bekledik o yüzden evhamlanıyorum sanırım
İnşallah canım bunu sana söyledim ki sen hiç üzülme stres olma inan Allah büyük inşallah sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağına yakın zamanda hep güzel haberler alırız su gibi atlatırız hepimiz bu süreciÇok haklısın sabırlı olmak gerekiyor. Çok üzüldüm ilk bebişinize. İnşallah şimdiki bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Amin aminnn inşallah. Siz de çok uğraşmışsınız bu süreçte Allah sizi de daha fazla yormadan sağlıkla kavuştursunBizimki de öyle hemen istediğimiz zaman olmadı o yüzden aşılama denedik ben hiç ümitli değildim ama ilkinde tuttu çok şükür bence de ümidinizi kaybetmeyin evet çok zor ben de sürekli bir endişe halindeyim acaba kese görünecek mi acaba kalp atışı duyulacak mı ama sakin ve sabırlı kalmak gerekiyor daha çok erken inşallah sağlıkla güzel güzel büyür
İnşallah canım. Sen iki gündür beni aşırı rahatlatıyorsun teşekkür ederim gerçektenİnşallah canım bunu sana söyledim ki sen hiç üzülme stres olma inan Allah büyük inşallah sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağına yakın zamanda hep güzel haberler alırız su gibi atlatırız hepimiz bu süreci
Geçen hafta bende 5+3 te gittim sadece keseyi gördü bugün çook şükür kalp atışı duyuldu sıkma canını sakın Bi daha ki kontrolde bebeği de görür kalp atışını da duyarsın inşallahhBugün 5+2 göğüs ucu ağrısı dışında hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?