- 2 Ekim 2024
- 39
- 58
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.061
Bizimki de öyle hemen istediğimiz zaman olmadı o yüzden aşılama denedik ben hiç ümitli değildim ama ilkinde tuttu çok şükür bence de ümidinizi kaybetmeyin evet çok zor ben de sürekli bir endişe halindeyim acaba kese görünecek mi acaba kalp atışı duyulacak mı ama sakin ve sabırlı kalmak gerekiyor daha çok erken inşallah sağlıkla güzel güzel büyür
Canım benim ya ne demek her zaman burdayımİnşallah canım. Sen iki gündür beni aşırı rahatlatıyorsun teşekkür ederim gerçekten
Aaa süperYani ilaç kullanmadan doğal olarak ilerledi süreç öyle transfer oldum canım.
canım haklısın endişelenmekte telaş etmekte ama sonuçta yazılanı yaşayacağız bunun çaresi yok dua edip tevekkül etmekten başka elimizden gelen bişey yok Rabbim hayırlı olanı versin hepimizeCanım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok
Maşallah yumurtaların iyiymiş demekki doktor böyle bir şey önermiş sonuçta güzel olmuşAaa süperbenim de gonal f 75 ml kullanıyordum aşılama yapacaktık doktor da şaşırdı bu kadar az dozla nasıl böyle büyüdü diye aşılamayı iptal etti tüp bebek yaptık
Evet aminn çok heyecanlıyım yaMaşallah yumurtaların iyiymiş demekki doktor böyle bir şey önermiş sonuçta güzel olmuşinşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebitolarımıza
Bende aynı böyleyim canım bişey çekmiyor mecburiyetten yiyorum sadece içim yanıyor. İlkinde de böyleydim 4.aydan sonra açıldı ama hele son aylarda sürekli acıkır olmuştumEvet aminn çok heyecanlıyım yaBu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk
Merhaba bnm sat 2 mayıs 6+5 kız şuan neşemiz göründü allah nasip ederse 14 şubat gibi doğacağızMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Pardon 6+5 şiz biz kesemiz göründü çok şükür doktorum hamileliğimi onaylafı ultrasondaMerhaba bnm sat 2 mayıs 6+5 kız şuan neşemiz göründü allah nasip ederse 14 şubat gibi doğacağız
Merhabalar, günaydınMerhaba bnm sat 2 mayıs 6+5 kız şuan neşemiz göründü allah nasip ederse 14 şubat gibi doğacağız
Bende de çok mide bulantısı yok ama dediğin gibi canım bişey istemiyor sırf yemek için bir şeyler yiyorummEvet aminn çok heyecanlıyım yaBu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk
Bende de var canım bende 2 kilo verdim yani hiç canım yemek yemek istemiyorum acıkmıyorum zorluyorum hep kendimi normalde de yemeyi aşırı seven biriydimEvet aminn çok heyecanlıyım yaBu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk
Kese ne zaman göründü?Pardon 6+5 şiz biz kesemiz göründü çok şükür doktorum hamileliğimi onaylafı ultrasonda
Bende ilk gittiğimde ilk hamileliğimde kese var çocuk yoktu sonradan göründü sıkıntı yapma :)Canım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yoke
Benim başlarda rahattı ama altıncı haftadan itibaren bulantım öyle arttı ki doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.acıkıyorum iştahım da var ama yemek önüme geldi mi midem kalkıyor .tartilmadim ama muhtemelen ben de zayıflamışımdırEvet aminn çok heyecanlıyım yaBu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk
Ben 5+2 iken göründü şuan 6+5 günlüğüzKese ne zaman göründü?
Ben 6+4üm bugün karından kalp atışı için gideceğim inşallah duyulur
Amin Allah razı olsun cnmMerhabalar, günaydıngüne güzel haberle başladık maşallah bizede neşe verdi minik kuş, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kaç gün sonra göründü acabaBwn
Bende ilk gittiğimde ilk hamileliğimde kese var çocuk yoktu sonradan göründü sıkıntı yapma :)
Ayy evet kesin zayıflamışsındır yiyemiyoruz baksana sen şuan kaç haftalıksın canımBenim başlarda rahattı ama altıncı haftadan itibaren bulantım öyle arttı ki doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.acıkıyorum iştahım da var ama yemek önüme geldi mi midem kalkıyor .tartilmadim ama muhtemelen ben de zayıflamışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?