Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Bu arada belirti olarak bende de pek bi belirti yok kiminde oluyor kiminde olmuyor midem bulanmıyor başım dönmüyor sadece göğüslerim sızlıyor arada o kadar

İnşallah canım. Sen iki gündür beni aşırı rahatlatıyorsun teşekkür ederim gerçekten
Canım benim ya ne demek her zaman burdayım bende öyleydim hiç bişey bilmiyorum pür dikkattim diyetisyene gidiyorum sırf gebelik için öyle titizdim ama işte Rabbimin bir sınavıymış, şimdi daha iyiyim çünkü hep güzel düşünüyorum ki Rabbim güzel eylesin hemde varsa minik rıskı gelecektir, belki Birgün bu günleri hatırlayıp gülümseyeceğiz hepimize hep dua ediyorum güzel günler görelim inşallah

Yani ilaç kullanmadan doğal olarak ilerledi süreç öyle transfer oldum canım.
Aaa süper benim de gonal f 75 ml kullanıyordum aşılama yapacaktık doktor da şaşırdı bu kadar az dozla nasıl böyle büyüdü diye aşılamayı iptal etti tüp bebek yaptık

Canım ama kese büyümüş olmasına rağmen içinde bebek yoktu boş gebelik olabilir mi sürekli bu ihtimal geliyor aklıma hiçbir hamilelik belirtim de yok
canım haklısın endişelenmekte telaş etmekte ama sonuçta yazılanı yaşayacağız bunun çaresi yok dua edip tevekkül etmekten başka elimizden gelen bişey yok Rabbim hayırlı olanı versin hepimize

Aaa süper benim de gonal f 75 ml kullanıyordum aşılama yapacaktık doktor da şaşırdı bu kadar az dozla nasıl böyle büyüdü diye aşılamayı iptal etti tüp bebek yaptık
Maşallah yumurtaların iyiymiş demekki doktor böyle bir şey önermiş sonuçta güzel olmuş inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebitolarımıza

Maşallah yumurtaların iyiymiş demekki doktor böyle bir şey önermiş sonuçta güzel olmuş inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebitolarımıza
Evet aminn çok heyecanlıyım ya Bu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk

Evet aminn çok heyecanlıyım ya Bu arada ben de aşırı derece iştah kapanması var kızlar var mı böyle olan bugün tartıldım 2 kilo vermişim kusmuyorum ama mide bulantısı iştahsızlık çokkk
Bende aynı böyleyim canım bişey çekmiyor mecburiyetten yiyorum sadece içim yanıyor. İlkinde de böyleydim 4.aydan sonra açıldı ama hele son aylarda sürekli acıkır olmuştum

Merhaba bnm sat 2 mayıs 6+5 kız şuan neşemiz göründü allah nasip ederse 14 şubat gibi doğacağız

Bende de çok mide bulantısı yok ama dediğin gibi canım bişey istemiyor sırf yemek için bir şeyler yiyorumm

Bende de var canım bende 2 kilo verdim yani hiç canım yemek yemek istemiyorum acıkmıyorum zorluyorum hep kendimi normalde de yemeyi aşırı seven biriydim bende de bulanık falan yok ama yemek yemek istemiyorum tatlıya aşırı düşkündüm ama şuan sevmiyorum

Benim başlarda rahattı ama altıncı haftadan itibaren bulantım öyle arttı ki doğru düzgün bir şey yiyemiyorum.acıkıyorum iştahım da var ama yemek önüme geldi mi midem kalkıyor .tartilmadim ama muhtemelen ben de zayıflamışımdır

kızlar başına gelen var mı bilmiyorum ama belki yaşayıp endişelenen varsa diye anlatmak istedim. 16 sında sağlık ocağına gittim. Doktor tüm kanlarla beraber beta da bakmak istedi. Beta bugün çıktı.7 Haziranda kanda beta 403 dü. Bu ölçümde 1247 yazıyordu. Artış hızı neredeyse %10 falan gibi duruyor. Ama ben dün böbrek ağrısından acile gittim orası da gebelik var diye mecbur baktılar. Devlet hastanesi acilinde 17382 çıktı. Yani beta yanlış ölçülebiliyormuş. O yüzden korkmayın sadece keseye bakın

Ayy evet kesin zayıflamışsındır yiyemiyoruz baksana sen şuan kaç haftalıksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…