- 13 Ağustos 2022
- 7.746
- 35.235
- 498
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.021
Benimde 6 Mayıs son adet tarihi transfer 27 Mayıs. Neyse sen git bakalım cuma günü haber verirsin ona göre bende giderimAsko bilmiyorum son adet tarihim baz alınacaksa 8 mayıstı. Transfer tarihi ise 22 Mayıs bilemiyorum ki yani
Evet evetBenimde 6 Mayıs son adet tarihi transfer 27 Mayıs. Neyse sen git bakalım cuma günü haber verirsin ona göre bende giderim
Sen ne kullanıyorsun ? Ben oksapar ve progestan fitil var sadece doğal suklis olduğu için. Oksapar doğuma kadar devam benim yüksek ihtimalle. Bende fitilden sıkıldım ama 12. Haftaya kadar ona devam ediliyormuş geneldeEvet evetay bu ilaçları keser misiniz dicem gittiğim de hiç olmazsa iğneleri keselim ya süzgeç oldum da
Asko ben estrofem, corasprin, progestan iğne, progestan fitil, oksapar kullanıyorumSen ne kullanıyorsun ? Ben oksapar ve progestan fitil var sadece doğal suklis olduğu için. Oksapar doğuma kadar devam benim yüksek ihtimalle. Bende fitilden sıkıldım ama 12. Haftaya kadar ona devam ediliyormuş genelde
Öyle canım dün çok zorladı karından bastırdı galan bence ondan kaynaklandı çok şükür devam etmedi belkide yerini genişletti nebilimİçim rahatladı baya çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun bu arada böyle küçük kanamalarla korkutuyor bu bebişler bizi
ya benimde kafam karıştı adetim 2 8 Mayıs arasıydı ama ovitrelle 16 mayısta oldum ilişki 18 mayısta oldu okadar o gün tuttu yani doktora dün söyledim 6+3 olması gerekiyordu adete göre ama ultrason da 5+5 çıktı birkaç gebelik yaşayan arkadaşıma sordum takılma bu duruma herkes adete göre bakar dediAsko bilmiyorum son adet tarihim baz alınacaksa 8 mayıstı. Transfer tarihi ise 22 Mayıs bilemiyorum ki yani
Ay ben de işte tam bilemiyorum ki doktor ne derse inanıcaz işteÖyle canım dün çok zorladı karından bastırdı galan bence ondan kaynaklandı çok şükür devam etmedi belkide yerini genişletti nebilim5.aya kadar kanamasınlar kucağına alan arkadaşlarım var
ya benimde kafam karıştı adetim 2 8 Mayıs arasıydı ama ovitrelle 16 mayısta oldum ilişki 18 mayısta oldu okadar o gün tuttu yani doktora dün söyledim 6+3 olması gerekiyordu adete göre ama ultrason da 5+5 çıktı birkaç gebelik yaşayan arkadaşıma sordum takılma bu duruma herkes adete göre bakar dedi
Bilemiyorum ama geç döllenme olabilir belki kese boyutuna göre 5+5 demiştir dr çünkü benim sat 12 mayıs bugün 5+2 sizinle aramızda 3 gün var gibi ama sat a göre 1 hafta varÖyle canım dün çok zorladı karından bastırdı galan bence ondan kaynaklandı çok şükür devam etmedi belkide yerini genişletti nebilim5.aya kadar kanamasınlar kucağına alan arkadaşlarım var
ya benimde kafam karıştı adetim 2 8 Mayıs arasıydı ama ovitrelle 16 mayısta oldum ilişki 18 mayısta oldu okadar o gün tuttu yani doktora dün söyledim 6+3 olması gerekiyordu adete göre ama ultrason da 5+5 çıktı birkaç gebelik yaşayan arkadaşıma sordum takılma bu duruma herkes adete göre bakar dedi
Benimde son adet tarihim 4 mayıstı4 Mayıs son adet tarihim. Sizin kaçtı?
İnşallah içim öyle huzursuz kiŞu mesaja öyle duygulandım iki anlatamamiçini ferah tut canım bebeklerin seninledir insAllah hepimiz yavrularimizi sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarimiza dualarım da hep sizler de varsınız
Belki sizin erken döllenmedir benim ilişki tarihim belli çünkü 16 Mayıs çatlatma iğnesi yaptırdım ilişki 18 Mayıs yani bebeğin tuttugu tarih belli ama adeti baz alırlar adet tarihi ilk zaman baz alınır ama ultrasona göre gidilir canım haftası milim milimine tutmaz herkesteBilemiyorum ama geç döllenme olabilir belki kese boyutuna göre 5+5 demiştir dr çünkü benim sat 12 mayıs bugün 5+2 sizinle aramızda 3 gün var gibi ama sat a göre 1 hafta var
Bence kese için en az 10 gün sonra git canım iyice büyüsün net gör değerin iyi artmışkızlar ben bata 6 gün kala 15 değerle öğrenmiştim gebeliği bata 1 kala 145 batı 1 gün geçe 48 saat sonra 353 çıktı bugün değerim artık kan vermeme gerek varmı sizce herşey yolunda gibi gözüküyo pazartesi kese için randevu alıcam sizce cuma bir kan daha vereyimmi gerek yokmu
Benimki de aşılama ile oldu 26 sında aslında benim de tarih belliBelki sizin erken döllenmedir benim ilişki tarihim belli çünkü 16 Mayıs çatlatma iğnesi yaptırdım ilişki 18 Mayıs yani bebeğin tuttugu tarih belli ama adeti baz alırlar adet tarihi ilk zaman baz alınır ama ultrasona göre gidilir canım haftası milim milimine tutmaz herkeste
Yani ilaç kullanmadan doğal olarak ilerledi süreç öyle transfer oldum canım.Asko ben estrofem, corasprin, progestan iğne, progestan fitil, oksapar kullanıyorumhemşireye geçen sorduğumda 12. Haftaya kadar devam demişlerdi hepsi için ama bilemiyorum. Doğal suklis ne demek aşkımm
Aynen öyle canım yani sanki benimki geri diye kastediyorsun ama neyse Allahım herkesin gönlüne göre versin…Benimki de aşılama ile oldu 26 sında aslında benim de tarih belliultrasonla adet tarihi tutuyor ama kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyordur belki de
dayanamamkiBence kese için en az 10 gün sonra git canım iyice büyüsün net gör değerin iyi artmış
Ben iğneyi değeri öğrenir öğrenmek yükseldiğini görünce başladım canım oksapar kullanıyorumdayanamamkipazartesi yada salı gideyim diyorum keseyi görsem biraz rahatlarım hem iğne başlamam da lazım
yaa öylemi benim dr keseden sonra başlıyo iğneyeBen iğneyi değeri öğrenir öğrenmek yükseldiğini görünce başladım canım oksapar kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?