Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    47
Evet evet ay bu ilaçları keser misiniz dicem gittiğim de hiç olmazsa iğneleri keselim ya süzgeç oldum da
Sen ne kullanıyorsun ? Ben oksapar ve progestan fitil var sadece doğal suklis olduğu için. Oksapar doğuma kadar devam benim yüksek ihtimalle. Bende fitilden sıkıldım ama 12. Haftaya kadar ona devam ediliyormuş genelde

Sen ne kullanıyorsun ? Ben oksapar ve progestan fitil var sadece doğal suklis olduğu için. Oksapar doğuma kadar devam benim yüksek ihtimalle. Bende fitilden sıkıldım ama 12. Haftaya kadar ona devam ediliyormuş genelde
Asko ben estrofem, corasprin, progestan iğne, progestan fitil, oksapar kullanıyorum hemşireye geçen sorduğumda 12. Haftaya kadar devam demişlerdi hepsi için ama bilemiyorum. Doğal suklis ne demek aşkımm

İçim rahatladı baya çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun bu arada böyle küçük kanamalarla korkutuyor bu bebişler bizi
Öyle canım dün çok zorladı karından bastırdı galan bence ondan kaynaklandı çok şükür devam etmedi belkide yerini genişletti nebilim 5.aya kadar kanamasınlar kucağına alan arkadaşlarım var
Asko bilmiyorum son adet tarihim baz alınacaksa 8 mayıstı. Transfer tarihi ise 22 Mayıs bilemiyorum ki yani
ya benimde kafam karıştı adetim 2 8 Mayıs arasıydı ama ovitrelle 16 mayısta oldum ilişki 18 mayısta oldu okadar o gün tuttu yani doktora dün söyledim 6+3 olması gerekiyordu adete göre ama ultrason da 5+5 çıktı birkaç gebelik yaşayan arkadaşıma sordum takılma bu duruma herkes adete göre bakar dedi

Ay ben de işte tam bilemiyorum ki doktor ne derse inanıcaz işte

Bilemiyorum ama geç döllenme olabilir belki kese boyutuna göre 5+5 demiştir dr çünkü benim sat 12 mayıs bugün 5+2 sizinle aramızda 3 gün var gibi ama sat a göre 1 hafta var

Şu mesaja öyle duygulandım iki anlatamamiçini ferah tut canım bebeklerin seninledir insAllahhepimiz yavrularimizi sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarimiza dualarım da hep sizler de varsınız
İnşallah içim öyle huzursuz ki Daha önceden bir sürü tedavi geçirdim. Önce çatlatma iğnesiyle başladım, 2 tüp bebek 1 aşılama. Hepsi negatif oldu. 9 yıllık evliyim. Tam umudu kestiğim anda hamilr olduğumu öğrendim ama korkuyorum Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bilemiyorum ama geç döllenme olabilir belki kese boyutuna göre 5+5 demiştir dr çünkü benim sat 12 mayıs bugün 5+2 sizinle aramızda 3 gün var gibi ama sat a göre 1 hafta var
Belki sizin erken döllenmedir benim ilişki tarihim belli çünkü 16 Mayıs çatlatma iğnesi yaptırdım ilişki 18 Mayıs yani bebeğin tuttugu tarih belli ama adeti baz alırlar adet tarihi ilk zaman baz alınır ama ultrasona göre gidilir canım haftası milim milimine tutmaz herkeste

kızlar ben bata 6 gün kala 15 değerle öğrenmiştim gebeliği bata 1 kala 145 batı 1 gün geçe 48 saat sonra 353 çıktı bugün değerim artık kan vermeme gerek varmı sizce herşey yolunda gibi gözüküyo pazartesi kese için randevu alıcam sizce cuma bir kan daha vereyimmi gerek yokmu

Bence kese için en az 10 gün sonra git canım iyice büyüsün net gör değerin iyi artmış

Benimki de aşılama ile oldu 26 sında aslında benim de tarih belli ultrasonla adet tarihi tutuyor ama kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyordur belki de

Asko ben estrofem, corasprin, progestan iğne, progestan fitil, oksapar kullanıyorum hemşireye geçen sorduğumda 12. Haftaya kadar devam demişlerdi hepsi için ama bilemiyorum. Doğal suklis ne demek aşkımm
Yani ilaç kullanmadan doğal olarak ilerledi süreç öyle transfer oldum canım.

Ya kızlar benimde 5+1 de kese 14 mm çıktı. Bu da biraz büyük gibi o zaman ya kafam çok karıştı neden olabilir? Bu bir sorun mudur sizce

bu arada milimetrelere takılmayın arkadaşlar ya herkesin bedeni bünyesi rahmi aynı değil herkes kendine özel yok seninki büyük yok benimki küçük germeyin kendinizi boşuna dr yolunda herşey diyosa araştırmayı bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…