Bende de var canım bende 2 kilo verdim yani hiç canım yemek yemek istemiyorum acıkmıyorum zorluyorum hep kendimi normalde de yemeyi aşırı seven biriydim bende de bulanık falan yok ama yemek yemek istemiyorum tatlıya aşırı düşkündüm ama şuan sevmiyorum
Ani bir randevu buldum ve hemen bütün işlerimi iptal ettim kızlar kısmetse bugün bebişimin kalp atışını dinleyeceğim o kadar heyecanlıyım ki ayrıca bulantı için ilaç isteyeceğim umarım işe yarar
Günaydın kızlar, kaynanam geldi mesajları kaçırdım. Kaynanası iyi olanlar bir şükür etsin benimki gibi kötüyse allah kaynana gazabından korusun, stresten bebeğe bir şey olacak diye korktum.
Günaydın kızlar, kaynanam geldi mesajları kaçırdım. Kaynanası iyi olanlar bir şükür etsin benimki gibi kötüyse allah kaynana gazabından korusun, stresten bebeğe bir şey olacak diye korktum.