Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    49
Boyutuna ne dedi canım

İçim rahatladı baya çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun bu arada böyle küçük kanamalarla korkutuyor bu bebişler bizi

Arkadaşım devlete gidiyor ona veriyor doktoru canım seninkide verir bence

Evet sabah kararsızdın sanki ama erken gitmişsin bence biraz daha bekle canım en azından kalp atışını da alırsın

Temmuz ortası gidicem derken çok erken gittim evet. Çünkü daha ileri bir tarihte gitsem eşim benimle gelemezdi işinden dolayı. Hafta içi bi gün seçiyorum hep çünkü.

bugün gelebiliyordu diye bugün oldu.

En azından hastaneyi gördüm; doktorumun yerini öğrendim. Yolu öğrendim. Hastanesi değişti doktorumun. Bir de istanbulda trafik açısından o bölgeyi incelemek istedim önceden.
Bu açıdan çok iyi oldu.

Kalp atışını pzt duyamam herhalde. Onun için de ayrıca çağıracak gibi duruyor sanki. Sağlıklı olsun da sorun değil

Tabiki öyle sağlık çok çok önemli bakalım mevlam herşeyin en hayırlısını verendir

Kızlar herkese selam. Umarım hamile olanların herşey yolunfa gidiyordur. Birbirimizi tanımasak bile dualarımdasınız hepiniz Perşembe günü(14.06.25) hamile olduğumu öğrendim, beta hcg 5778 çıktı. Cumartesi gidince keseleri gördüm, iki tane Bugün pembe lekelenmem oldu, tekrar gittim doktora. Kanama alanı falan yok ama kontrol amaçlı progestan iğne oldum ve ilacını kullanacağım. Daha kalp atışını duyamadık, keselerde var ama bebek göremedik daha. Çok korkuyorum, sizce var mıdır? Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün

Yaaa iki tane kısmını okudum hemen gözlerim doldu canlarım benim kardeş kardeş annelerinin hayatlarına girecekler bence varlar, sizde benim dualarımda olacaksınız. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah grubumuzun ilk ikiz mercimekleri maşallah

Yaa amin inşallah, keseleri gözüktü ama kalp atışlarını duyup kesede onları görsem nasıl rahatlayacağım

Yaa amin inşallah, keseleri gözüktü ama kalp atışlarını duyup kesede onları görsem nasıl rahatlayacağım
Merak etme bazen 8. Haftalarda bile bebişler anca görünüyor güzel düşünelim güzel olsun inşallah o günlerde gelecek burda hep birlikte mutlu olucaz hayırlı haberlerin ile, inşallah canım

Pozitif gelecek Allah'ın izniyle

Sen kaçıncı haftadasın kuzum ? Ben bugün 5+6 yım doktor haziranin son haftası gel dedi alttan muayene olmadan karından kalp atışı duyulsun diye haftaya cumartesi gidiyim diyorum
Asko bilmiyorum son adet tarihim baz alınacaksa 8 mayıstı. Transfer tarihi ise 22 Mayıs bilemiyorum ki yani

Şu mesaja öyle duygulandım iki anlatamamiçini ferah tut canım bebeklerin seninledir insAllahhepimiz yavrularimizi sağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarimiza dualarım da hep sizler de varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…