Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
ayy bende aynıyım ya tatlıyı çok severdim şimdi hiç yiyesim yok

İyi yapmışsın. Ne diyip deli ediyor ki seni böyle
Tek bir konu değil her şeye karışıyor. Doğmamış çocuğa bile karışmaya başladı. Birde dindar ama öyle böyle değil. Sanki en dindar kendisi. Bizde Elhamdülillah müslümanız ne yapmamız gerektiğini biliyoz evde uyurken giydiğim şorta (dizimde) bile cehennemde yanacakmışım öyle diyo aman neler neler neyse kızlar anlatsam dağ olur. Dediğim gibi iyi olan kaynananıza şükür edin diğerleri evlerden ırak

İyi kaynana mı varmış Boşver salla gitsin.

Allah sabır versin canım

Merhaba kızlar, umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benim sat 2 Mayıs. 4 Haziranda idrar testinde pozitif gördüm. 10 Haziranda (gece) kanda beta hcg 593, 12 haziranda (sabah) beta hcg 1509 olarak ölçüldü (2.5 günde 2.5 kat gibi artmış oldu). 14 haziranda ilk doktor kontrolüme gittiğimde keseyi gördük. Sata göre 6+1 olan gebeliğim ultrasonda 4+6 olarak hesaplandı. Doktorum geç döllenme olabilir ancak ilerleyen günlerde haftasını yakalayabilir, bir sonraki kontrolde tekrar hesaplarız hem de kalp atışını duyarız dedi. 23 haziranda 2. Kontrolüme gideceğim. Sata göre 7+3 olucak ancak bi önceki ultrason hesabına göre ise 6+1 olucak (eğer haftasını yakalamazsa). 23 haziranda kalp atışını duyar mıyım sizce?

Merhaba canım duyarsın merak etme 6+0 gibi minik kalpler atmaya başlıyor belkide gününü yakalar her türlü duyarsın bence inşallah

Hanımlar biliyorsunuzdur ama yine de bilmeyen varsa hatırlatayım. İştahsız olsanız bile yağsız baharatsız şeyleri kendinizi zorlayarak biraz biraz yemelisiniz. Mideniz boş kalırsa bulantı daha beter olacak. Yiyemezsiniz gibi geliyor ama yiyebiliyorsunuz mutlaka deneyin. Suyu da ara ara için muhakkak.

Testlerin ilk 5 dk içindeki sonuçları dikkate alınır. 5 dk sonrasındaki çizgiler kuruma çizgisi olarak adlandırılır ve bir geçerliliği yoktur.
Bu markada hiç kuruma çizgisi olmadi ve kuruma çizgisi artimede hayali gormustum ama bunda belirgin şekilde pembe çizgi ama bugün kan verdim yarın cikicak bakalim

Son düzenleme:
Kızlar bnm kese göründü 10 Haziran'da doktor keseye ve sata göre 5+2 dedi ve bugün 19 hazıran 17 Haziran'da verdiğim beta hCG değerim 1552 çıkmış bugün 6+5olduk değer düşük değilmi sizce sonucum saglık ocagının sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…