Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Beta hcg değeri kişiden kişiye çok değişkenlik gösteren bir şey kızların da yazdıklarına bakarsak. Değer haftasına göre biraz düşük olsa da 2 günde bir düzgün yükselmesi daha önemli galiba. Bugün veya yarın doktorun da uygun görürse bir daha baktırsan iyi olur canım yükselme durumuna bak

Kızlarr bende şubat annesiyim daha önce yazmıştım. Bugün kontrole gittim geçen hafta keseyi görmeye gitmiştik bebişim büyümüş sata göre 6+5 ama ultrasonda 6+0 çıktı doktor olabilir sorun yok dedi kalbini de duyduk hafiften çok minik olduğu için böyle olması normalmiş

Eklentiler

• IMG_7204.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 61
Kaç gün geriden geliyor canım? Benim 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı
Benim son adete gore 7 hafta 5 gun falandi ama kese byutuna gore gec dollenme oldugunu soyledi doktor daha kucuk ama normal dollenme bile olsa ilk haftaalrda hic sorun degil geriden gelim bu benim ikinci gebeligim ondan biliyorum

Benim son adete gore 7 hafta 5 gun falandi ama kese byutuna gore gec dollenme oldugunu soyledi doktor daha kucuk ama normal dollenme bile olsa ilk haftaalrda hic sorun degil geriden gelim bu benim ikinci gebeligim ondan biliyorum
Ya öyle mi benim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum biraz panik yaptım.

Ya öyle mi benim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum biraz panik yaptım.
Hayirli olsun canim Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin sakin stres yapma cok normal boyle seyler birde sunu unutma ilk 3 ay hic bir mudahelen olamaz bebege yani gelissin diye bol bol yeme sakin yag olarak kalir vucudunda ilk 3 ay vucudunda olanlarla besleniyor bebek ama tabi ki saglikli ve dengeli devam et 3 ay sonrasi artik senin beslenmene gore gelisimine devam ediyor bu da bulunsun aklinda

Evet evet şuan bizden beslenmiyormuş onu biliyorum yediklerime dikkat ediyorum ağırlıklı olarak sağlıklı besleniyorum güzelce gelişir inşallah ikimizinkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…