Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Anne olan iş arkadaşlarıma sordum. Çalışırken gerekli oluyor ama ücretsiz izin alıp evde olursan gerek yok dediler. E bebekte bi ara çok iyi bi indirime girmişti 500 tlydi otomatik ama tekli. Sonradan ciftliye çevrilebiliyormus. Onu aldım ben de ne olur ne olmaz diye. Yorumları da iyiydi. Kullanıp kullanmayacağım belli değil diye çok üstüne düşmedim açıkçası özellik bakımından. Sadece manuel kullanan bi arkadaş yorucu oluyor dediği için otomatik tercih ettim

Kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Bir süredir giremiyorum konuşmaları okuyordum aslında ancak yetişemedim
Ben onda da kararsızım süreci okudum ve daha okurken kustum :) ben sabahları hala bulantı yaşıyorum 3 saat aç şekerli sulu falan durabileceğimi çok sanmıyorum. Ablam da sağlıkcı hep kusuyorlar diyor. Doktorum cok ısrar etmezse yaptırmak istemiyorum onu. Şekerimle alakalı hiç testlerde olumsuz bir durum olmadı bakalım doktorla vakti gelince görüşeceğim 24. Haftada var paketimde

Sağlık ocağı aradı beni de sonunda. Aşı için ve en son ne zaman kan verdiğimi sordu. Haftaici çağırdı gidip konuşacağım ne yapacağıma karar veremedim daha

Bana aç gel demediler aksine şekerli şeyler yeme işte çay içiyorsan şeker atma normal bi kahvaltı yap öyle gel dediler bence bi sor tek korkun açlık ise

Bende bulantıdan çok korkuyorum ama doktorum sormadı bile 3 hafta sonra aç karnına gel dedi hem test hem şeker yükleme yapacakmış bir şey diyemedim kusulmayacak gibi değil gerçekten

Uyuşma uzun süredir var bende başlarda biraz aşıdan dolayı olmuştur demiştim sadece sol kolum uyuşuyordu ama şimdi kollarım ve hatta sırtım bile uyuşmuş olarak uyanıyorum
Yaa benim de bu sabah omzuna kadar uyuşmustu ve gün içinde de parmak uclarimda hissizlik vardı hep sanırım çözümü yok

Mineral ihtiyacınız vardır belki dr a sormak lazim kontrolde. Ama gidene kadar sade maden suyu tüketin bol su için. Kalsiyum olsun diye peynir yoğurt süt kefir falan da hangisini seviyorsanız tüketin faydası olur belki
Hmm bunu bı değerlendireyim belki de kalsiyum ya da magnezyum dan oluyordur haklısın

Merhaba nasıl iletişim kurabilirim firma ile ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…