- 16 Ekim 2016
- 3.435
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #11.261
Mineral ihtiyacınız vardır belkiSelam kizlar her gün yeni bir fikir veya değişiklik oluyorbenim bir iki haftadır parmağım uyuşuyordu gece üstüne mi yatıyorum noluyor. Artık bu sabah omzuna kadar uyuşmustu. İki elimde üstelik . Gün içinde de parmak ucum uyuşuk gibi. Sabah bileğimden tık tık ses geliyordu parmagimi acip kaparken. Ödemeden dolayı sinirler sıkışır diyor internette ama ödemim de yok gibi sizde oluyor mu ya da böyle bişey duydunuz nu
Kullanmıyorum Dr gerekli görmediKızlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz
Benim bildiğim tarama testleri ihtimal dahilinde değerlendiriliyor, 800 kişi arasından mesela. Ben ikisini de yaptırmadım %80 yanıltıcı dediler gerek duymadım açıkcası . O yüzden stres yapma dediğin gibi yaş kaynaklıdır ihtimalleri değerlendirmek istemişlerdirMerhaba,ikili ve üçlü tarama testimde yaştan dolayı risk yüksek çıktı.37 yaşındayım.perinatolojiye 20. Haftada git dedim doktorum hem detaylıyi da bakar diye.Ama Sivasta detaylı için 4 hafta oldu perinatolojiye randevu bulamadım.radyolojiden detaylıyi yaptırdım bende.hersey normaldi.Kadin dogumcuma haftaya gideceğim.İlk gebelikte de 35 yaşındaydım ozamanki doktorum yaş riski yüksek çıkabilir ona çok takılma demişti ve perinatolojiye yönlendirilmemiştim. Benimle aynı şekilde yaştan dolayı riski yüksek çıkıp da perinatolojiye muayene olan var mıdır perinatoloji bu aşamada nasıl bir işlem yapıyor acaba bilgisi olan var mı
34 yaşındayım o yüzden bu testlerin hiçbirini yaptırmadım yuksek cikarsa moralimi bozmayayim diye. Ultrasonlarda yolunda gidiyor gelişimi çok şükür. Detaylida normalmis evham yapmayın bence. Aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa onca test de sadece strese sokmuş olacak. Yine de bebeğiniz ve kendiniz için en iyi kararı kendiniz verirsiniz. Bu konularda herkesin farklı görüşü varMerhaba,ikili ve üçlü tarama testimde yaştan dolayı risk yüksek çıktı.37 yaşındayım.perinatolojiye 20. Haftada git dedim doktorum hem detaylıyi da bakar diye.Ama Sivasta detaylı için 4 hafta oldu perinatolojiye randevu bulamadım.radyolojiden detaylıyi yaptırdım bende.hersey normaldi.Kadin dogumcuma haftaya gideceğim.İlk gebelikte de 35 yaşındaydım ozamanki doktorum yaş riski yüksek çıkabilir ona çok takılma demişti ve perinatolojiye yönlendirilmemiştim. Benimle aynı şekilde yaştan dolayı riski yüksek çıkıp da perinatolojiye muayene olan var mıdır perinatoloji bu aşamada nasıl bir işlem yapıyor acaba bilgisi olan var mı
ben kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama değerlerime bakıp yazmıyorlar. 3 farklı doktora gittim 3 ü de yazmadı üstelik multivitaminin içinde de yok
Bel ağrım olmaya başladı bacaklarım kemiklerim ağrıyor sanki,dr kalsiyum da yazmadı o yüzden merak ettim acaba kullanan var mıKullanmıyorum Dr gerekli görmedi
Kuzu magnezyum kullanıyor musun? Bu ağrılar için magnezyum yazıyorlar geneldeBel ağrım olmaya başladı bacaklarım kemiklerim ağrıyor sanki,dr kalsiyum da yazmadı o yüzden merak ettim acaba kullanan var mı
Ben hem Türk hem de yabancı videolarda çokça izledim mochi eller serbestten 1 adet aldım emzirme haftası olduğu için şuan hepsiburdada indirim var bilginiz olsunKızlar bu süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? Gerekli mi sizce eller serbest olanlardan almak istiyorum ama çiftli değil tek tek satıyorlar acaba bir tane almak yeterli olur mu yoksa iki tane mi almalıyım ?
Evet kullanıyorum ocean extramag ama bugün aşırı bel ağrısı yaşadımKuzu magnezyum kullanıyor musun? Bu ağrılar için magnezyum yazıyorlar genelde
Ben kalsiyum için ekstra bişey kullanmıyorum ama süt içiyorum kefir manga yoğurdu bulmaya çalışıyorum manda yoğurdu, sütü, keçi sütü bulursan mutlaka iç, geçmiş olsunEvet kullanıyorum ocean extramag ama bugün aşırı bel ağrısı yaşadım
Suan için bişey kullanmıyorum ama 2 gündür kolumda uyuşma hissediyorumKızlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bende aldım lansinohun tekli olan eller serbest süt pompasını aldım, yorumları harika ve kullanan bi kaç arkadaşım önerdiKızlar bu süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? Gerekli mi sizce eller serbest olanlardan almak istiyorum ama çiftli değil tek tek satıyorlar acaba bir tane almak yeterli olur mu yoksa iki tane mi almalıyım ?
Evet doktorum oraya yönlendirdi orada da sadece radyoloji doktoru vardıRadyoloji doktoru mu baktı?
Merhaba canım ben geçen aralıkta doğum yaptım sezaryen ile bebebao sanırım ismi ondan almıştım eller serbest 1 tane. İlk 3 gün sütüm gelmedi sağım yaparak uyarmaya çalıştım sonra zaman buldukça yapmaya başladım ancak sonra çok pişman oldum. Sütüm tazyikliymiş 3.ayda falan bunu anladım o sebeple bebeğim içmiyordu bende meme reddi sanmıştım. Daha sonra sabahları uyanınca sağmaya başladım ve çocuğumu sonrasında emzirdim çok sütüm yoktu uyurken de o sağdıklarımı içiriyordum. 4,5 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim keşke daha çok sağıp stok yapsaydım dedim. Bence sütün gelmesini uyarmada ve tazyikli ise çok etkili oluyor. 1 tanesi ortalama 40 dk sürede sağım ve masaj yapıyor bu da uzun bir süre oluyor iki taraf için bence 2 tane alman zaman açısından daha iyi olacaktır. Bir de ben çok fazla kaynattım ve fazla tutmuşum bu sebeple bir yeri zarar gördü vakumu azaldı 1 tane daha aldım ikisi bir arada daha rahat olduKızlar bu süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? Gerekli mi sizce eller serbest olanlardan almak istiyorum ama çiftli değil tek tek satıyorlar acaba bir tane almak yeterli olur mu yoksa iki tane mi almalıyım ?
Benim doktorum 24 haftalıkken yapalım dedi ay sonunda yaptıracağım benKızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Bir süredir giremiyorum konuşmaları okuyordum aslında ancak yetişemedim
Bence kesinlikle detaylıya girin. Bir bebek için en önemli muayene bu bence. Kalbinde delik var mı böbreklerinde beyninde yüzünde vs her şeye ayrıntılı bakılıyor. Randevu bulamıyorsanız bunun için özele gidip o para verilir değer…Merhaba,ikili ve üçlü tarama testimde yaştan dolayı risk yüksek çıktı.37 yaşındayım.perinatolojiye 20. Haftada git dedim doktorum hem detaylıyi da bakar diye.Ama Sivasta detaylı için 4 hafta oldu perinatolojiye randevu bulamadım.radyolojiden detaylıyi yaptırdım bende.hersey normaldi.Kadin dogumcuma haftaya gideceğim.İlk gebelikte de 35 yaşındaydım ozamanki doktorum yaş riski yüksek çıkabilir ona çok takılma demişti ve perinatolojiye yönlendirilmemiştim. Benimle aynı şekilde yaştan dolayı riski yüksek çıkıp da perinatolojiye muayene olan var mıdır perinatoloji bu aşamada nasıl bir işlem yapıyor acaba bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?