Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Merhabalar tüm bebek bekleyenlere hayırlı olsun, henüz olumlu sonuç alamayanlara ise diledikleri vakitte sağlıklı bebekleri olmasını gönülden dilerim. Ben de Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım, Sat: 15 Mayıs, Transfer: 5 Haziran ve ptesi günü beta hcg:668, dün ise:1524 çıktı Şimdi 7 Temmuzda keseyi ve kalp atışını görmeyi bekliyorum. İnşallah sağlıklı bebekler doğururuz

Hayırlı olsun canım Allah seninde kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin

Merhaba hanımlar benim sat 16 Mayıs dün hamile olduğumu öğrendim henüz değerim 374 yarın tekrar tahlil yapılacak kısmetse benimde 2 bebiş olacak

Merhaba benim de sat 17 mayıs.
Benim de 2.gebeliğim. Bir kez beta bakıldı. Takip etmedim sonra.

Dün dr.a gittim kese henüz gözükmedi.4+4’tü haftam. Kese oluşumu var dedi sadece. Pazartesi çağırdı.
Erkenden dr.a gitmek hiç iyi değil cidden. Önermiyorum. Ben biraz mecbur kalıp gittim.
Sizin de kısa zaman sonra kese görünür.
Satımız çok yakın diye yazmak istedim

Son düzenleme:
En belirgin hamilelik belirtileriniz neler oldu acaba? Benim iki gündür kasıklarımda, alt karında ağrı var ara ara ve bazen bele de vuruyor. Şu an kalçamda batma var ve komple sağ bacağım sızlıyor, ayağımın altı karıncalanıyor. Daha önce adet öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım. En geç bugün regl olmam gerekiyordu.

Benim kasık ağrılarım vardı ki hala devam ediyor 5. Haftada. Bacaklarıma da vurabiliyor ara ara dinlenince azalıyor. Bugün doktora sordum normal olduğunu söyledi

Kızlar selam benim 8 gebelik geçmişim oldu bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizdede oldu mu 4+4 üm genital bölgemde bi yanma var asırıııı bu normal mi ? Sizde de oldu mu?

Benim göğüs sızlaması en net belirtimdi

Benim göğüs uçlarında ağrı,yanma oldu ve hasta olmadığım halde burun tıkanıklığım vardı hala var. Onun dışında kasık ağrısı aynı regl olduğum zamandaki gibiydi

Merhaba herkese son regl 12 mayıs 2025 yaklaşık altı aydır düzenli ilişki oluyordu fakat reglim düzenli değildi hedefimde nisan ayına kadar hamile kalmak yazı hareketli geçirip ekim gibi tekrar denemelere başlarım diyordum ki 17 haziranda hamile olduğumu öğrendim 12 haziranda az bi kanamam oldu bende reglim başlıyor sandım ve 13-15 haziran arasında arkadaşlarımla tatile gittim sürekli hareket halinde ve sig ve alkl çok kullandım inş birşey olmaz. 17 sinde beta 1968 çıktı bugün tekrr kan verdim keseyi gördük iki hafta sonra twkrar dr a gideceğim. Belirtilerim meme ağrısı kasık ağrısı. Ama aşırı bir mide reflüsü hazımsızlık var. Onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum inş belirtiler böyle hafif geçer. Dileyen herkese nasip olsun.

Hayırlı olsun güzelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benim de tüp bebek

Kızlar selam benim 8 gebelik geçmişim oldu bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizdede oldu mu 4+4 üm genital bölgemde bi yanma var asırıııı bu normal mi ? Sizde de oldu mu?
Merhaba benimde yanma değil ama uyuşma ve sızlama oluyor arada bir olduğunda da uzun sürüyor ama korkmadım çünkü doktorum demişti adet belirtileri yaşarsın ben adet olduğumda ağrım çokken bu belirtiyi genelde yaşıyordum ama doktorunuza kesinlikle söyleyin ve yanma hissiniz geçti mi

Hayırlı olsun canım benimm

Çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Açıkcası be de kasıklarımda ara ara nadir iğne batması gibi oldu hafif yeni, bir iki gündür mem ucu hasasiyeti var ,akıntım biraz çok geliyordu ve ilk tefa bukadar uzun idrarım koktu ve çişimi tutuğumda enfeksiyon oluyordu hemen geçiyordu ve çok nadir baş dönmesi gibi hafif oluyordu

Amin inşallah Bacımm

Kızlarr bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum dün kız arkadaşımla test yapmıştım akşam 12 sularıydı negatif çıktı reglime o günle irtibaren 5 gün vardı ve bu sbah saat 5 de kalktım istemsizce ve bir ümit yoktu öylesine denedim ve pozitif çıktı 4 gün var reglime ve normal test yaptım erken gebelik testi yapmadım ve aşırı net çızgiler çıktı elim ayağım titriyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…