- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.141
Hayırlı olsun canım Allah seninde kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsinMerhabalar tüm bebek bekleyenlere hayırlı olsun, henüz olumlu sonuç alamayanlara ise diledikleri vakitte sağlıklı bebekleri olmasını gönülden dilerim. Ben de Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım, Sat: 15 Mayıs, Transfer: 5 Haziran ve ptesi günü beta hcg:668, dün ise:1524 çıktıŞimdi 7 Temmuzda keseyi ve kalp atışını görmeyi bekliyorum. İnşallah sağlıklı bebekler doğururuz
Merhaba hanımlar benim sat 16 Mayıs dün hamile olduğumu öğrendim henüz değerim 374 yarın tekrar tahlil yapılacak kısmetse benimde 2 bebiş olacak
Benim kasık ağrılarım vardı ki hala devam ediyor 5. Haftada. Bacaklarıma da vurabiliyor ara ara dinlenince azalıyor. Bugün doktora sordum normal olduğunu söylediEn belirgin hamilelik belirtileriniz neler oldu acaba? Benim iki gündür kasıklarımda, alt karında ağrı var ara ara ve bazen bele de vuruyor. Şu an kalçamda batma var ve komple sağ bacağım sızlıyor, ayağımın altı karıncalanıyor. Daha önce adet öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım. En geç bugün regl olmam gerekiyordu.
Benim göğüs sızlaması en net belirtimdiEn belirgin hamilelik belirtileriniz neler oldu acaba? Benim iki gündür kasıklarımda, alt karında ağrı var ara ara ve bazen bele de vuruyor. Şu an kalçamda batma var ve komple sağ bacağım sızlıyor, ayağımın altı karıncalanıyor. Daha önce adet öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım. En geç bugün regl olmam gerekiyordu.
Benim göğüs uçlarında ağrı,yanma oldu ve hasta olmadığım halde burun tıkanıklığım vardı hala var. Onun dışında kasık ağrısı aynı regl olduğum zamandaki gibiydiEn belirgin hamilelik belirtileriniz neler oldu acaba? Benim iki gündür kasıklarımda, alt karında ağrı var ara ara ve bazen bele de vuruyor. Şu an kalçamda batma var ve komple sağ bacağım sızlıyor, ayağımın altı karıncalanıyor. Daha önce adet öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım. En geç bugün regl olmam gerekiyordu.
Hayırlı olsun güzelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhabalar tüm bebek bekleyenlere hayırlı olsun, henüz olumlu sonuç alamayanlara ise diledikleri vakitte sağlıklı bebekleri olmasını gönülden dilerim. Ben de Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım, Sat: 15 Mayıs, Transfer: 5 Haziran ve ptesi günü beta hcg:668, dün ise:1524 çıktıŞimdi 7 Temmuzda keseyi ve kalp atışını görmeyi bekliyorum. İnşallah sağlıklı bebekler doğururuz
Merhaba benimde yanma değil ama uyuşma ve sızlama oluyor arada bir olduğunda da uzun sürüyor ama korkmadım çünkü doktorum demişti adet belirtileri yaşarsın ben adet olduğumda ağrım çokken bu belirtiyi genelde yaşıyordum ama doktorunuza kesinlikle söyleyin ve yanma hissiniz geçti miKızlar selam benim 8 gebelik geçmişim oldu bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizdede oldu mu 4+4 üm genital bölgemde bi yanma var asırııııbu normal mi ? Sizde de oldu mu?
Hayırlı olsun canım benimmMerhabalar tüm bebek bekleyenlere hayırlı olsun, henüz olumlu sonuç alamayanlara ise diledikleri vakitte sağlıklı bebekleri olmasını gönülden dilerim. Ben de Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım, Sat: 15 Mayıs, Transfer: 5 Haziran ve ptesi günü beta hcg:668, dün ise:1524 çıktıŞimdi 7 Temmuzda keseyi ve kalp atışını görmeyi bekliyorum. İnşallah sağlıklı bebekler doğururuz
Çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba benim de sat 17 mayıs.
Benim de 2.gebeliğim. Bir kez beta bakıldı. Takip etmedim sonra.
Dün dr.a gittim kese henüz gözükmedi.4+4’tü haftam. Kese oluşumu var dedi sadece. Pazartesi çağırdı.
Erkenden dr.a gitmek hiç iyi değil cidden. Önermiyorum. Ben biraz mecbur kalıp gittim.
Sizin de kısa zaman sonra kese görünür.
Satımız çok yakın diye yazmak istedim
Açıkcası be de kasıklarımda ara ara nadir iğne batması gibi oldu hafif yeni, bir iki gündür mem ucu hasasiyeti var ,akıntım biraz çok geliyordu ve ilk tefa bukadar uzun idrarım koktu ve çişimi tutuğumda enfeksiyon oluyordu hemen geçiyordu ve çok nadir baş dönmesi gibi hafif oluyorduEn belirgin hamilelik belirtileriniz neler oldu acaba? Benim iki gündür kasıklarımda, alt karında ağrı var ara ara ve bazen bele de vuruyor. Şu an kalçamda batma var ve komple sağ bacağım sızlıyor, ayağımın altı karıncalanıyor. Daha önce adet öncesi böyle bir şey hiç yaşamadım. En geç bugün regl olmam gerekiyordu.
Bende enfeksiyon varken oluyor ama normaşde olması hakkında pek fikrim yokKızlar selam benim 8 gebelik geçmişim oldu bilmiyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizdede oldu mu 4+4 üm genital bölgemde bi yanma var asırııııbu normal mi ? Sizde de oldu mu?
Amin inşallah BacımmMerhaba herkese son regl 12 mayıs 2025 yaklaşık altı aydır düzenli ilişki oluyordu fakat reglim düzenli değildi hedefimde nisan ayına kadar hamile kalmak yazı hareketli geçirip ekim gibi tekrar denemelere başlarım diyordum ki 17 haziranda hamile olduğumu öğrendim 12 haziranda az bi kanamam oldu bende reglim başlıyor sandım ve 13-15 haziran arasında arkadaşlarımla tatile gittim sürekli hareket halinde ve sig ve alkl çok kullandım inş birşey olmaz. 17 sinde beta 1968 çıktı bugün tekrr kan verdim keseyi gördük iki hafta sonra twkrar dr a gideceğim. Belirtilerim meme ağrısı kasık ağrısı. Ama aşırı bir mide reflüsü hazımsızlık var. Onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum inş belirtiler böyle hafif geçer. Dileyen herkese nasip olsun.
Amin inşallah canımmSelam ben de düştüm yine yeniden bu sayfaya :) Allah isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?