- 27 Mart 2025
- 27
- 34
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.161
Hayırlı olsun canım benim inşallah kandada pozitif görürsün, Allah güzel haberler duyursunKızlarr bunu nasıl söyleyebilirim bilmiyorumdün kız arkadaşımla test yapmıştım akşam 12 sularıydı negatif çıktı reglime o günle irtibaren 5 gün vardı ve bu sbah saat 5 de kalktım istemsizce ve bir ümit yoktu öylesine denedim ve pozitif çıktı 4 gün var reglime ve normal test yaptım erken gebelik testi yapmadım ve aşırı net çızgiler çıktı elim ayağım titriyor şuan
Aminnnn bacımın benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim inşallah kandada pozitif görürsün, Allah güzel haberler duyursun
Gözün aydın canıımmm maşallah maşallah 41 bin kereeeKızlar günaydınnÖnceki gece migrenim tuttuğu için hiç bakamadım buralara. Malum ilaç da içemediğim için öyle oturup geçmesini bekledim gece gündüz. Çok şükür dün ilk muayenemizi gittik. Kesemizi ve yolk sacı gördük 5+2’de On gün sonra kalp atışı için çağırdı. Aslında bir iki gün sonra oluşur ama sen çok takıntılısın göremezsek stres olursun o yüzden on gün sonra gel dedi Aspirine ve progestana devam, denize girebilirsin, kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi. Bir de vitamin vermesi sadece folik asite devam dedi. Keseleri bebişleri gören herkesin gözü aydın olsun maşallah
Ayy gözünüz aydınKızlar günaydınnÖnceki gece migrenim tuttuğu için hiç bakamadım buralara. Malum ilaç da içemediğim için öyle oturup geçmesini bekledim gece gündüz. Çok şükür dün ilk muayenemizi gittik. Kesemizi ve yolk sacı gördük 5+2’de On gün sonra kalp atışı için çağırdı. Aslında bir iki gün sonra oluşur ama sen çok takıntılısın göremezsek stres olursun o yüzden on gün sonra gel dedi Aspirine ve progestana devam, denize girebilirsin, kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi. Bir de vitamin vermesi sadece folik asite devam dedi. Keseleri bebişleri gören herkesin gözü aydın olsun maşallah
Benimki sadece ultrasonla karından baktı. Tahlil filan yapılmadı canım ama her doktor farklı tabiiAyy gözünüz aydınÇok heyecanlı ben de yarın gidecem inşallah İlk muayenede tahlil falan yapıyor mu doktor aç mı gitmek gerek acaba?
Yaaa canım benim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler, kıyamam ben sana ya ama hep derler ya onlar rıskı ile gelecekler bak gör sen bile şaşıracaksın hepimiz dua ederiz sana elimden geleni yaparımKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Canımm hayırlı olsunKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Canım benim çok çok teşekkür ederim kendimi çok güçsüz hissediyorum kısay boylu ufak tefek bi kızım doğumu nasıl yapıcam bişe olur mu onları bile düşünüyorum şuan gerçekten kafam durdu yaYaaa canım benim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler, kıyamam ben sana ya ama hep derler ya onlar rıskı ile gelecekler bak gör sen bile şaşıracaksın hepimiz dua ederiz sana elimden geleni yaparımçok sevindim ama böyle diyince de hüzünlendim inşallah onlar bereket kuşu ile güzelleştirecek herşeyi, Allah kalbini gönlünü biliyor merak etme, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim kuzum evet en azından bi kerede aradan çıkacak diye düşünüyorum ama bilmiyorum inşallah iyi hissedebilirimCanımm hayırlı olsunGerçekten maddi manevi çok zor özellikle günümüzde ama inşallah bereketi ile geleceklerdir İnsanlar ikinci evlat için neler neler yapıyor bak çok şükür sen sağlıkla kucağına alacaksın ikisini de. Şu an böyle hissetmen çok normal tabii ama zamanla daha iyi hissedeceksin diye düşünüyorum
Canım benim korkuların çok normal. Benim eşimin tarafında da bizim tarafta da ikiz çok fazla bende çok korkuyordum ikiz olursa diye. Allah onların rızkını mutlaka verir bunu hiç dert etme. Her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık vardırKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Benim ilk ultrasonla keseye baktı 5 haftalık falandı tahlil vs kalp atışını duyunca isticem dedi dün gittik 6 haftalıktı kalbini duydu tahlilleri istediAyy gözünüz aydınÇok heyecanlı ben de yarın gidecem inşallah İlk muayenede tahlil falan yapıyor mu doktor aç mı gitmek gerek acaba?
Benimde dün 6+5 olması gerekirken 6+0 çıktı ultrasonda dr bebeği ve kalp atışını gördü normal sıkıntı yok dedi. Sanırım 1 hafta ileri geri oluyormuş eğer böyle devam ederse fark kapanmazsa SAT değiştiriyomuş doktorlar.Az önce doktordan çıktım kese göründü yolk sac göründü embriyo yok. 5+2 yim adet tarihime göre ama bana verilwn ultrason kagıdında 4+0 yazıyor neden acava?
Amin canım inşallahCanım benim korkuların çok normal. Benim eşimin tarafında da bizim tarafta da ikiz çok fazla bende çok korkuyordum ikiz olursa diye. Allah onların rızkını mutlaka verir bunu hiç dert etme. Her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık vardır
Maşallah canım hiç korkma halledersiniz Allahın izniyleKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Maşallah canım hiç korkma halledersiniz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?