Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Kızlar ben aşırı halsizim midem bulanıyor bide afedersiniz ishal var 3 4 gündür. Gebelikten mi hasta mı oluyorum bilmiyorum. Daha doktorada gitmedim randevum perşembe günü

Kızlar bende 4+3 teyim daha adet günümede vardı 23 ü normalde beta hızlı yükseliyor dedi 25 haziran çarşamba tanışmaya gidiyoruz yavrucukla veya yavrucuklarla dur bakalım

Kızlar benimki 5 haftalık mide bulantısı başlamadı daha. Sizde başladı mı? Benim dişim iltihap oldu yüzüm şişti, gebelikte oluyormuş. Sizde var mı bu tarz sorun?

6. haftada başlıyo diyolardı zaten. Kişiye göre değişiyormuş. Bendende diş eti sorunu oluştu. Hamilelikte oluşuyormuş. Umarım kolay atlatırız Siz embriyoyu gordunuz mu?
Hayır görmedik sadece keseyi gördük çarşamba günü tekrar randevumuz var. Valla bilmiyorum ama banada erken başladı gibi geldi. İştahsızlığım hamile olduğumu bilmiyorken başlamıştı zaten. Şimdi de bulantı başladı hiçbir şey yiyemiyorum

Umarım bulantı hafifler ama malesef hamileliğin süreci Ama en azından yemeye çalışsanız iyi olurdu, doktor bana 3 öğün beslen bebek oluşma aşamasında şuan dedi.

Umarım bulantı hafifler ama malesef hamileliğin süreci Ama en azından yemeye çalışsanız iyi olurdu, doktor bana 3 öğün beslen bebek oluşma aşamasında şuan dedi.
Kızçeler selam, ben diyetisyene gidiyorum sağlıklı takip için, bu süreçte kinoa çok aşırı faydalıymış bebek oluşumunda aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…