Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Kilo almamak için mi gidiyorsunuz? Kinoa alayım o zaman çok teşekkürler
Evet canım hem kilo almamak hemde gebelik şekeri be kolesterol için özellikle kontrollü olmak için aslında kilom normal ama, sağlıklı besinler tüketeyim dedim, amino asit olan yiyecekler çok faydalı kinoada 9 amino asit içeriyormuş yine öğrendiklerimi paylaşırım

Çok iyi yapmışsınız. Çok teşekkürler. Bende eşimle akşamları yürüyorum daha başındayız ama. Sizinki kaç haftalık?

Ayyyy hayatım ikiz olduysa sen şuan dünyalık telaşlarla fark edemesen de vardır evrenin bir bildiği. Keşke benim de ikiz olsa çok istemiştik eşim de ben de. Biraz tevekkül etmelisin ve kendini böyle olduysa bi sebebi vardır diyerek sakinleştirmelisin. Çok çok çok güzel olacaktır her şey sana iki civciv

Çok iyi yapmışsınız. Çok teşekkürler. Bende eşimle akşamları yürüyorum daha başındayız ama. Sizinki kaç haftalık?
Benim bugün 4+3 ama daha doktora gitmedim, birazda korkuyorum bi önceki gebeliğimde kalbi durmuştu kendimi moda sokup bağ kuramıyorum, yarın gidicem muayeneye inşallah bu kez bende su gibi kolay güzel mutlu bi şekilde kucağıma alırım..

Bu arada yaşınız kaç? Olur olur merak etmeyin. Beta hcg kaç şuan

Naptiniz sonucunuz ciktimi

Yaaa öyle mi inşallah canım ya sağlıklı olsun kucağımıza alalım oğlanda olur sen kaç yaşındasın sana ne geliyor kız mı erkek mi
Benim kız gibi eğer döllenme haziranda olmadıysa Ama takvim tutarmı bilmiyorum. Kesede sağda, buna görede erkek. Sırf eğlencesine takılıyorum Bende 30

Benim kız gibi eğer döllenme haziranda olmadıysa Ama takvim tutarmı bilmiyorum. Kesede sağda, buna görede erkek. Sırf eğlencesine takılıyorum Bende 30
Bence bunlar heeep tatlı adetler işte biraz geçsin bıçak makaslar tuzlar denenir inşallah cinsiyet söylediğimiz günlerde gelir

Ben kesenin sağda solda oluşuna göre cinsiyet tahminine inanmıyorum ya kuzenimin sağdaydı kız oldu mesela değişiyor yani

Kız sizin. Direk yaştan bakılan var ordan gördüm
Evet bende iki farklı sitede otomatik hesaplama yaptım biri kız diğeri erkek dedi sanırım yaşa +1 eklenmesi gerekiyormuş Çin yılı farklı olduğundan. +1 eklersem erkek çıkıyor eklemezsem kız. Eşim kız bebek aşığı bana farketmiyor ama erkek hissetmeye başladım

Ben kesenin sağda solda oluşuna göre cinsiyet tahminine inanmıyorum ya kuzenimin sağdaydı kız oldu mesela değişiyor yani
Sizin kese nerdeydi :) Bana da hem kese hem çin mantıklı gelmiyor. O zaman tum 28 yasında olup mayıs ayında hamıle kalanlar kız mı olacak gibi. Ama eğlencesine bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…