Gün içinde hissetmezseniz ya da azalma olursa ne olur ne olmaz hemen gelin dedi. Daha doğrusu eğer hissetmezseniz hafif yürüyüş yapın ya da tatlı yiyip yan yatın hareket etmezse hemen gidinSana bakmak için girdim foruma ya aklıma takılmıştı. Ocak grubunda da gördüm mesajlarını hareketsiz diye ama çok şükür ultrasonda görmüşler hareketlerini çok sevindim. Acaba ne kadar süre beklemek gerekiyor hareketlerini hissetmediğimizde bı saat mi iki saat mi.artik sonlara yaklaştık iyice her şeyi stres yapmaya başladim. Çok sevindim bebeğinin ve senin iyi olmana geçmiş olsun
Strese veya pozisyona bağlı olabileceğini söyledi. Serum da bana şeker yüklemesi yapıp yapmadığımı söyledi yapmadım dedim sanırım basit tabirle şekerli bir sıvıydı.Çok şükür canım sonuca bakalım korkutmuş ama her şey yolunda ya şuan önemli olan da bu, geldiklerinde ısırmak lazım şunları yaa :) neden hareket etmemiş küçük afacan peki serum neydi de hareketlendi bilip ona göre davranırsınız davranırız
Evet evet o haftalarda dönebiliyormuşCanım çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına çok sevindim. Bu çocuklar bizi paranoyak ettiler gerçekten neyse canları sağolsunda.. Bazı günler çok hareketli bazı günler daha sakin olabiliyorlar. Birde artık büyüdüler belki içerde alanları daralmıştır hareketleri ondan az hissediliyordur bilemiyorum benimde ilk bebeğim tecrübeli değilim. Uygulamada 32-34. Haftalardaki pozisyonunun önemli olduğunu söylüyordu yani şuan sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış belki yarın gitsen baş aşağı olacak bilemezsin
Güncelledim 2 gündür deniyorum bildirimlerde sorun yok canım :)Ay evet ya çok iyi olur haberleri bekliyorum
Cok sukur hareket etmis, tekrari olmaz inşallah. Neden hareketsizmis bisey dediler mi?Kızlar bebeğim hareket etmiyor demiştim hatırlarsınız. Bu gün de hareket etmeyince öğlen acilden girdik nst ye bakladılar bebeğin hareketsiz dediler çok korktum serum taktılar bu onu harekete geçirir diye düşünüyoruz dediler gerçekten de serumun 10. Dk sında falan nst de hareket çıktı hemen serumu çıkarıp ultrasona aldılar orda da teğet ettiler hareket ettiğini. Beni soracak olursanız ben hâlâ hissetmiyorum stresten ya da bebeğin duruşundan olur dedi. İnanılmaz korktuğum bir gündü allah bir daha yaşatmasın.Olur da hareketsizlik hissederseniz beklemeden gidin bana çok kızdılar neden bu kadar geç geldin diye. Bu arada makat yazıyor e nabızda , dönmesi için daha erken sanırım ben de tam bilmiyorum ama
Canım benim geçmiş olsun kimbilir nasıl üzülüp panik olmuşsundur ama belkide bıdığım rahat pozisyon buldu bozmadı rahatını :) çok şükür iyiymiş Allahım tüm bebişlerimizi korusun güç kuvvet versin vaktinde kucağımıza almayı nasip etsinKızlar bebeğim hareket etmiyor demiştim hatırlarsınız. Bu gün de hareket etmeyince öğlen acilden girdik nst ye bakladılar bebeğin hareketsiz dediler çok korktum serum taktılar bu onu harekete geçirir diye düşünüyoruz dediler gerçekten de serumun 10. Dk sında falan nst de hareket çıktı hemen serumu çıkarıp ultrasona aldılar orda da teğet ettiler hareket ettiğini. Beni soracak olursanız ben hâlâ hissetmiyorum stresten ya da bebeğin duruşundan olur dedi. İnanılmaz korktuğum bir gündü allah bir daha yaşatmasın.Olur da hareketsizlik hissederseniz beklemeden gidin bana çok kızdılar neden bu kadar geç geldin diye. Bu arada makat yazıyor e nabızda , dönmesi için daha erken sanırım ben de tam bilmiyorum ama
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim bebişin dönmeside çok güzel bi işaret umarım plesanta da yukarı çıkar benimki de aşağıdaydı en son bir ay dolunca kontrole gideceğim sağlıklı olan nasılsa öyle olsun bizler için hiç endişelenmeMerhaba bizimde bugün kontrolümüz vardı. Bebişin kafası aşağı dönmüş ama bu bizim için bir şey ifade etmiyor çünkü plasentası hala aşağıda yani bize sezaryen yolları görünüyorbir sonraki ay nst ye girmeye başlayacakmışım yani 32. Haftada. Plasenta dışında herhangi bir problem görünmedi suyu vs normal çok şükür
Aynen öyle hayırlısı neyse o olsun yeterki onlar çok iyi olsunlarHakkınızda hayırlısı olsun canım benim bebişin dönmeside çok güzel bi işaret umarım plesanta da yukarı çıkar benimki de aşağıdaydı en son bir ay dolunca kontrole gideceğim sağlıklı olan nasılsa öyle olsun bizler için hiç endişelenme
Merhaba ne kadar süre hareket etmemişti bebeğiniz? Benim bebeğim en başından beri az hareket ediyordu ya da ben bütün hareketlerini hissetmiyorum, bu durum canımı sıkıyor ama sürekli koştur koştur acile de gitmek istemiyorum. Kızımın normali bu heralde diyorum. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ve bugünlere dönüp baktığımızda gülümseyerek hatırlarızKızlar bebeğim hareket etmiyor demiştim hatırlarsınız. Bu gün de hareket etmeyince öğlen acilden girdik nst ye bakladılar bebeğin hareketsiz dediler çok korktum serum taktılar bu onu harekete geçirir diye düşünüyoruz dediler gerçekten de serumun 10. Dk sında falan nst de hareket çıktı hemen serumu çıkarıp ultrasona aldılar orda da teğet ettiler hareket ettiğini. Beni soracak olursanız ben hâlâ hissetmiyorum stresten ya da bebeğin duruşundan olur dedi. İnanılmaz korktuğum bir gündü allah bir daha yaşatmasın.Olur da hareketsizlik hissederseniz beklemeden gidin bana çok kızdılar neden bu kadar geç geldin diye. Bu arada makat yazıyor e nabızda , dönmesi için daha erken sanırım ben de tam bilmiyorum ama
Stresli olup olmadığımı sordu stresli değildim. Bebeğin duruşundan o zaman dedi öyle yani.Cahtgpt de aynısını dedi zaten bakalım hayırlısı iyi olsun rahat olsun da önemli değilCok sukur hareket etmis, tekrari olmaz inşallah. Neden hareketsizmis bisey dediler mi?
Cogu bebek 30. Haftadan sonra donmeye baslarmis kagan kocatepenin videosundan bakmistim, bak bi istersen
Bize de görüş olsun dikkat edelim, tesekkurler paylastigin icinStresli olup olmadığımı sordu stresli değildim. Bebeğin duruşundan o zaman dedi öyle yani.Cahtgpt de aynısını dedi zaten bakalım hayırlısı iyi olsun rahat olsun da önemli değil
Normali oysa sorun yoktur bence. Benimki 27. Haftaya kadar aşırı hareketliydi ayaktayken otururken hep hissederdim, 28. Haftaya girdiğimde durdu bi anda çok minik hissettim günde 2 defa falan çok az yani. Dün de artık geceden öğlene kadar hiç hareket etmeyince gittim nst de hareketsiz çıktı zaten. Sizin normaliniz odur ama kontrole gittiğinizde söyleyin doktora ona göre her şeyi değerlendirsinlerMerhaba ne kadar süre hareket etmemişti bebeğiniz? Benim bebeğim en başından beri az hareket ediyordu ya da ben bütün hareketlerini hissetmiyorum, bu durum canımı sıkıyor ama sürekli koştur koştur acile de gitmek istemiyorum. Kızımın normali bu heralde diyorum. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ve bugünlere dönüp baktığımızda gülümseyerek hatırlarız
Evet dikkat edin takip edin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimizi umutmayalıöBize de görüş olsun dikkat edelim, tesekkurler paylastigin icin
Hepimiz saglikla kucagimiza alalim inşallah bebeklerimizi
Korkmam mı Allahım kimseye yaşatmasın. Zaten stresliydim bir de ebe gelip ne kadar sorumsuz davranmışsın karnında can taşıyorsun farkında mısın falan diyince ağladım baya çok üzüldümCanım benim geçmiş olsun kimbilir nasıl üzülüp panik olmuşsundur ama belkide bıdığım rahat pozisyon buldu bozmadı rahatını :) çok şükür iyiymiş Allahım tüm bebişlerimizi korusun güç kuvvet versin vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
Canım bende 27+2 iken 1 kilo 5 gr’dı. Bence normal boy kilosu. Şu andan doğuma kadar zaten büyüme atağı geçiriyormuş bebeklerKızlar tam 27+6 yım.Bebek çok iyi besleniyor, kilosu 1 kilo 80 gr dedi bpyu da 29,5 cm herşey uyumlu dedi. Ama internete baktım boyu 10 cm kısa gozukuyor haftasına göre
Şu an 29 haftalığım ben 27. Haftada bir kaç defa bebek cılız hareket ediyor diye acile gitmeyi düşündüm yeğenim doktor o zamanlar burdaydı kuvvetli olması gerekmiyor hissetmen yeter deyip içimi rahatlatmıştı ama o hafta kontrolümü erkene aldım kendi doktoruma gittim söyledim bir şey demedi gülümsedi sadece hissetmen yeterli dedi. Birde ben çok pinpirikli oldum hamileliğimde çünkü çok sorunlar yaşadım. Her hafta doktora gittim bir ara doktorum sık sık şehir dışına çıkıyor o yokken başkalarına gittim ve beni o kadar çok korkuttularki bir doktor 21. Haftada neredeyse çocuk kanala girmiş açılman var falan dedi. Sonra hem radyoloji hem de kendi doktorum açılmam olmadığını rahim ağzı uzunluğumunda iyi olduğunu falan söyledi. İşte bu köyü deneyimlerden dolayı da kendi doktorum dışında kimseye görünmek istemiyorum artık çünkü ömrümden ömür gidiyor. Doktorumda rahat olmamı kontrollerimi beklememi istiyor hep. Ben tabii daha hiç 4 hafta beklemedim ama her çıktığımda bekleyeceğime söz verip çıkıyorum doktordanNormali oysa sorun yoktur bence. Benimki 27. Haftaya kadar aşırı hareketliydi ayaktayken otururken hep hissederdim, 28. Haftaya girdiğimde durdu bi anda çok minik hissettim günde 2 defa falan çok az yani. Dün de artık geceden öğlene kadar hiç hareket etmeyince gittim nst de hareketsiz çıktı zaten. Sizin normaliniz odur ama kontrole gittiğinizde söyleyin doktora ona göre her şeyi değerlendirsinler
ilk fark fiyatı heraldeBraun ırt6525 modeli çok övülmüş ben onu alacağım ikisi arasındaki fark nedir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?