İstememekten oluyor doğru diyorsun ve isteyen insanları aşırı kınardım Allah işte böyle büyük konuşmayı yediriyor ya bizim kuzenler falan hep kız tarafı odayı aldı erkek tarafıda bebek arabası ve geline bilezik aldı geldi ama ben bilezik olmıycagını bildiğimden park beşiği ve bebek arabasını onlara aldırıcam yöreden yöreye mi değişiyo bilemedim
Yöreden değil de ince düşünmekten
Yani imkanı olmayana diyecek bir şey yok tabi ama imkanı olup da yapmayanlar ayıp ediyor insan maddiyatında değil işin önemsenmek değer görmek istiyor
Yaa gecmis olsun sana da bende de skolyoz var ama cok ileri degil, boyun fitigi ve duzlesmesi de var calisirken baslayan. Hepsi tetikliyor iste demek ki. Kaburgalar genisliyormus hamilelikte oyle dedi chatgpt. Sinir kas spazmi oluyormus Ovdurdum simdi esime, sicak su torbasi da denicem.
Teşekkür ederim. Sıcak su torbasını aşağılara koymayın ama ne olur ne olmaz göbek öne çekip ağırlık yaptıkça şikayetlerimiz artabilir ama sabretmekten başka çare yok
Ay benimki de öyle gargamel gibiydi yaa kesinlikle haklsın duygularım o kadar git gelli ki dünden beri bunu düşünüyordum sizinle paylaşınca iyi geldi sağlıklı olsun tabi öncelikle ama duygusallık insana çokfarklı şeyler düşündürtüyormuş yaa
yaa çok normal ama garip şeyleri kafaya takıp duygusallasıyoruz geçen annemlere gittiğimizde eşim annemin gönlü hoş olsun diye dedi ki torunun bi de burda kalcam diye tutturup eve dönmem istemezmis falan. Ben kafaya taktım ya beni sevmezse gerçekten orda kalmak isterse ben işe gidip gelirken annemler bakacağı zaman diye saçma sapan yani ne alakaysa sonradan saçma olduğunu farkettim ama o an hormonlar dalgaliymis demek ki
Teşekkür ederim. Sıcak su torbasını aşağılara koymayın ama ne olur ne olmaz göbek öne çekip ağırlık yaptıkça şikayetlerimiz artabilir ama sabretmekten başka çare yok