Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Yöreden değil de ince düşünmekten
Yani imkanı olmayana diyecek bir şey yok tabi ama imkanı olup da yapmayanlar ayıp ediyor insan maddiyatında değil işin önemsenmek değer görmek istiyor

Teşekkür ederim. Sıcak su torbasını aşağılara koymayın ama ne olur ne olmaz göbek öne çekip ağırlık yaptıkça şikayetlerimiz artabilir ama sabretmekten başka çare yok

yaa çok normal ama garip şeyleri kafaya takıp duygusallasıyoruz geçen annemlere gittiğimizde eşim annemin gönlü hoş olsun diye dedi ki torunun bi de burda kalcam diye tutturup eve dönmem istemezmis falan. Ben kafaya taktım ya beni sevmezse gerçekten orda kalmak isterse ben işe gidip gelirken annemler bakacağı zaman diye saçma sapan yani ne alakaysa sonradan saçma olduğunu farkettim ama o an hormonlar dalgaliymis demek ki

Teşekkür ederim. Sıcak su torbasını aşağılara koymayın ama ne olur ne olmaz göbek öne çekip ağırlık yaptıkça şikayetlerimiz artabilir ama sabretmekten başka çare yok
Yok yok sirtima boynuma koyuyorum sadece bnim 110 kiloya cikmisligim var suan 89 um bana koymamasi lazim gobek büyümesinin aslinda sjskk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…