• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar ya ultrason fotoğraflarına takılmayın ben yüzünü henüz göremedim hanımefendinin ama bir ara sadece burnu görünmüştü o da bana çok büyük gelmişti 😂😂 ama boşuna demiyorlar kargaya bile yavrusu anka gorunurmus. Her türlü bizim güzel prenseslerimiz olacaklar😂en güzel bebeği biz dogurduk diyeceğiz emin olun bence hahahaha

Başlayacağım çocuğun yatağı gelecek cumartesi günü onu bir kursunlar evde toz kaldıracak iş kalmasın istiyorum haftaya bende yıkamış olurum kıyafetleri🥰🥰
Ben hala dolap bakıyorum çok işim var ya benim daha yıkama aşamasına geçmeyi düşünmemiştim bile siz başlayınca gaza geldim bu hafta sonu dolap alırsam hemen bende başlayacağım 🥰😊👍

Günaydın kızlar benim bebişin kıyafetlerini sonunda yıkayabildim tahmin ettiğimden fazla almışım 3 postada anca bitirdim,bunları bir de ütülemesi var sizde başlayın bel ağrısından dayanamazsın daha fazla bekletmeyin tecrübe ile sabittir:) rabbim içlerinde görmeyi nasip etsin 🤲
Aminnn🤲😊 Ben de yıkayıp utuledim dizdim azar azar aldığım için çabuk bitmişti ama renklere göre ayırınca mecbur 3 posta oldu benim de😅 ütüleme işini bir günde bitiremedim az olmasına rağmen gerçekten ben de katılıyorum çok sonlara bırakmak zorlayabilir😅

Aminnn🤲😊 Ben de yıkayıp utuledim dizdim azar azar aldığım için çabuk bitmişti ama renklere göre ayırınca mecbur 3 posta oldu benim de😅 ütüleme işini bir günde bitiremedim az olmasına rağmen gerçekten ben de katılıyorum çok sonlara bırakmak zorlayabilir😅
ay resmen okudukça bebeklerimin kıyafetlerini yıkamaya aşeriyorum 😅😅😅

Ben hala dolap bakıyorum çok işim var ya benim daha yıkama aşamasına geçmeyi düşünmemiştim bile siz başlayınca gaza geldim bu hafta sonu dolap alırsam hemen bende başlayacağım 🥰😊👍
Ayy evet bir an önce alın bence biz yatağı alalı 50 gün oldu hala gelmedi. Mobilyaları getirmeleri uzun sürüyor

Selamlar ben aldım. Priam çok büyük sürekli dağ bayır gezmeyeceğimiz için hiç düşünmedim.
mios - eezy s twist arasında kalmıştım. Kabin boy özelliğinden dolayı eezy tercih ettim. Komple kaldırmadan tam dönebiliyor ve hafifliği tercih sebebim oldu. Ben arabayla bebişle çok gezeceğimi düşünüyorum. Bagaja kaldır indir eşim yokken zorlanırım diye direkt ona karar verdim çok da beğendim. Renk olarak bej yoktu yurtdışından hallettim. Anakucağı olarak da cloud t isize plus aldım terletmeyenden. Onu de yine bej tercih ettim. Oldukça geniş rahat bebiş içinde rahat yatsın istedim. 1 yaşa kadar sığar duruyor.

İkisi arasında kaldıysanız mios bence :) ben denedim hepsini. Mios aklıma yatmıştı hatta sonradan daha da hafifini istedim. Tekken de kullanacağız, bebekler olacak yanımızda tüm bunları da düşünün. Zaten markadan dolayı konforlu hepsi. Bana verilen akıl hep ne kadar hafif o kadar iyi şeklindeydi.
Merhabalar, bizde priamı çok beğendik ancak kullanışsız duruyor çok ağır o yüzden vazgeçtik. Yakın bir arkadaşımsa eezy s twist tercih etti tamda söylediğiniz özelliklerden, o da çok kullanışlı duruyor fakat biraz hafif geldi bana devrilir mi vs dikkatli olmam lazım diye endişelendim siz deneyimlediniz elinizde de vae o kadar hafif mi? Mios ile arasında kg var sanırım aldığınızın. Bende yurtdışından alacağım şimdi bej olanları şık duruyor bulursam alacağım. Söylediğiniz ana kucağı direk çok güzel bende onu alıyorum. Bence de en az 1 yaşına kadar kullanır klavuzunda 18 ay diyor ama o da biraz fazla geldi:) 13-14 ay kullansa bile güzel bazıları 6 ay kullanılıp boşa gidiyor ya bu daha mantıklı

Günaydın kızlar benim bebişin kıyafetlerini sonunda yıkayabildim tahmin ettiğimden fazla almışım 3 postada anca bitirdim,bunları bir de ütülemesi var sizde başlayın bel ağrısından dayanamazsın daha fazla bekletmeyin tecrübe ile sabittir:) rabbim içlerinde görmeyi nasip etsin 🤲

Ayy evet bir an önce alın bence biz yatağı alalı 50 gün oldu hala gelmedi. Mobilyaları getirmeleri uzun sürüyor
Bizdee tüm kıyafetleri yıkayıp ütüledik annem sağolsun ilk torun olunca hepsini 4-5 posta yıkadı ütüledi. Hurçlara yerleştirdik bebişi
Beklemek kaldı hepimiz sağlıka kucağımıza alalım inşallah 🌸🤍 mobilya konusunda da çok haklısınız ben aldım 40 gün oldu hala gelmedi verdikleri söz 25 gündü o yüzden bir an önce alın ancak gelir zorla binbir görüşme sonucu bu cuma geleceğine dair teyit aldık ama inanmıyorum:) yapılcak ufak tefek çok iş var bazen hangisini halletsem diye şaşırıyorum

Bizdee tüm kıyafetleri yıkayıp ütüledik annem sağolsun ilk torun olunca hepsini 4-5 posta yıkadı ütüledi. Hurçlara yerleştirdik bebişi
Beklemek kaldı hepimiz sağlıka kucağımıza alalım inşallah 🌸🤍 mobilya konusunda da çok haklısınız ben aldım 40 gün oldu hala gelmedi verdikleri söz 25 gündü o yüzden bir an önce alın ancak gelir zorla binbir görüşme sonucu bu cuma geleceğine dair teyit aldık ama inanmıyorum:) yapılcak ufak tefek çok iş var bazen hangisini halletsem diye şaşırıyorum
Bize de güya bu cumartesi getireceklerini söylediler ama bende hiç inanmıyorum 🤦🏼‍♀️

Birde bu grupta seni özlüyorum munzevimsi munzevimsi , lütfen şubatta doğurucaz şubata gel 🥰❤️🙏🫠
Ya canımsın 🥰 doğru söylüyorsun. Şubat bebesi olacak bizimkiler. Arada okuyorum zaten burayı da 😁🙈 devam ederim inşallah. Çok teşekkür ederim

ay resmen okudukça bebeklerimin kıyafetlerini yıkamaya aşeriyorum 😅😅😅
biz yıkayıp ütüleyip yerleştirdik. 6 posta çamaşır yıkandı 🙈 bunlar küçüldüğü gibi ihtiyaç sahibine vereceğim fazla oldu gelen hediyelerin bazısıda fişsizdi paketlenmiş ama değiştirmedim derken derken bi sürü kıyafet oldu hediye çeki olsa ne eksikler görülürdü🤣 bunada şükür. benim oda işi nerdeyse bitti artıı biraz dinlenme zamanı…

bugün gebe okuluna katıldım. 4 hafta sürecek 33 de olan bebim gibi 28 içinde olanlarda vardı çok etkili ve çok güzel buldum eğitimi takipli hastanelerinizde varsa katılmanızı öneririm. Birde ayrıca gebelik herkese delilik getiriyomuş herkesin kafasında deli sorular ben mi evham queenim diyodum😂

Back
X