Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ah şu aşama insanın içini eritiyor kaç haftalık oldunuz şimdi

Kızlar ya aklıma geldi sorayım, kıyafetleri yıkadıktan sonra kurutmada kurutan var mı
Kıyafetler zaten el kadar daha da küçülsün istemiyorum ama benim için uygun program hangisi ise onuda söylerseniz harika olur

Bu benimde aklima takiliyo, cunku normalde kurutma ile kurutuyorum. Ama hep sentetik ayarini kullaniyorum serviste ilk kurulumda bu cektirmez dediler hic cekmedi de ama bebek kiyafeti pamuk ya guvenemedim

Ben 32 de baslicam cok erken yikama dedi annemler, ama nasil sabirsizim kaldi 2 hafta
ben kıyafet alışverişi bitmişken kayınvalidemle yaptım burdaydı dahada ağırlaşmadan çıktı aradan şuan bile göbeğim zorluyor kendi hastane takımlarım kaldı 4 tane 1 tanede yedek alıcam 5 takım sabahlıkla yıkar ütülersem bu yıkama işi biticek inşallah

Ya ben başka gruplarıda okuyorumda kurutmaya atılan bebek kıyafetlerinin küçüldüğünden bahsetmişler cesaret edemedim sırf bu sebeple eve ikinci kurutma telini aldım kıyafetler yıkanınca sığmaz diye

Ya bebekler ilk doğunca cidden tatlı olmuyor Kapalı alanda kalmaktan büzüşüyorlar ama 1 aya falan palazlanıyor

Yardim eden varken yapmışsın çıkmış aradan iyi olmus :) ben kendi annemle ayni apartmanda oturdugum icin her turlu yardim eder diger haftalarda elimi surmem bile

Kurutmalik var da alan yok bende ya parca parca yaparim artik

Ne farkedecek ki yıkanabilir ya yaz günü kapı cam açık olsa toz alir mi falan derim de kış günü her yer kapalı ya birsey olmaz ki 32 de doğum çantalarını hazır edeyim diyorum ben de
Dolapta da dursa havasiz kaliyor ya, zaten kokusuz yikiyorurz bebek kiyafeti diye. Bizim buralar denize yakin cok nem sorunumuz var.
Kendi kiyafetlerim olsa hic dusunmem de bebis olunca en temiz hali olsun istiyorum chat gpt de 32-34 arasi dedi
Ama hastane cantami hazirlicam ufaktan yikamaya acil bisey olur diye ilk ondan baslicam

Tecrübeli sezaryen anneleri varsa bilgi verebilir mi acaba hastanede kaç gece kaldınız kaç gecelik/pijama yetti, gecelik mi daha kullanışlı geldi vs bi de kaç haftalık olunca planlanıyor 39+0 diyo chatgpt ama Dr a sormak aklıma gelmedi o an

32 bekleme konusu kesinse bence de çantadan baslamak mantıklı olur ben ağırlaşırım diye yapmak istedim. Eğer annesi yakında olan ya da başka yardım edecek kimsesi olan varsa hafta çok da farketmez tabi benim annem yakınımda ama ben kendim yapmaya heves ettim o yüzden ilerledikçe zorlanırım diye yaptım

Iyi yaptin icinde kalmasin, ben de kendim yapmak istiyorum cok guzel anlar biriktiriyoruz

Ayyy hemenceceik gelsin inşallah çok ihtiyacımız var bu konuşulan 20-24 hafta bile az ama napalim 16 dan çoktur sonuç olarak inşallah hemen artar
Valla yavrilerimizle geçireceğimiz bir hafta bile çok iyi gelecek inşAllah bu arada biz izne çıktıktan sonra onaylanırsa aksi bir madde konmazsa ki şu zamana kadar konmamış bizim izin otomatik olarak uzuyormuş bugün konuştum onaylanması marta uzayabilir diyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…