Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar selam bugün 31. Hafta olduk kontolümüz vardı, kilosu 1760 gram çıktı boyu 41 cm, artık 3 hafta da bir gitmeye başlayacağız ve Nst ye 3 hafta sonra gireceğim, artık baş aşağıya dönmeye başlamış, ama yüzünü her defasında kapatıyor 1 kere gördük sadece ( kasık agırısı, bel, kaburga ağrısı artar dedi sertleşme hissedersin dedi, o yüzden böyle ağrılarımız olabilir, zamanımız azaldı hayırlısı bakalım, şimdilik normal ilerliyoruz,

Bence raporu yeni yıldan sonra başlatmak daha mantıklı geliyo herşey ona göre daha fazla ödeme çıkar maddi olarak yani

Bende de gebelik şekeri var. Valla ilk başta sağlıkocağındaki hemşire beni işkillendirdi, senin riskli gebeliğin var boğmacalı yapalım mı diye doktoruna danış dedi, aslında doktorum yaptırabilirsin dediği halde çevremde bir kaç sağlıkçı gerek yok deyince sadece Tetenoz yaptırdım ama inşallah yanlış yapmamışımdır Allah pişman etmesin.

Endişelenmeyin hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Kızlar selam, günlük bebiş hareketlerini sayıyor musunuz takip ediyor musunuz
Ben çalıştığım için bazen gün işinde fark edemiyorum ama akşam geldiğimde hareketlerini izlemlemeye çalışıyorum ama bazen çok bazen az oluyor, sizde durumlar nasıl

Bende cok hareketli oldugum gunlerde aksam takip ediyorum gunduz cok fark etmiyorum. Uzanip sayiyorum 10 hareket 2 saatte oluyormu diye. Pespese hareketler sayilmamaliymis 10 saniye arayla olanlar sayilmaliymis sanirim.
Gecen aksam biraz az hissettim tedirgin oldum yani hareket vardi ama zayif givi geldi sabah doktora gittim nst vs yapildi sorun yok dedi ama nst yapan ebe iki saat hissetmezsen ucuncu saat direkt gel 7-24 dogumhane acik geciktirme niye sabahi bekledin dedi.

Benım aksamlaro oluyor genelde. Ama ben saymadım şahsen hiç. Bazen daha az oluyor ama.

Ben saymadım hiç, dediğin gibi bazen hareketli bazen sakin geçiyor sayarsam stres yaparım diye pek saymıyorum açıkçası

Ben de saymıyorum zaten hatırlatıyor kendini unutsam bile. Ama ileriki zamanlarda sanırım hareketler azlaşıp yavaslıyormus o zaman sayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…