Kızlar selam bugün 31. Hafta olduk kontolümüz vardı, kilosu 1760 gram çıktı boyu 41 cm, artık 3 hafta da bir gitmeye başlayacağız ve Nst ye 3 hafta sonra gireceğim, artık baş aşağıya dönmeye başlamış, ama yüzünü her defasında kapatıyor 1 kere gördük sadece ( kasık agırısı, bel, kaburga ağrısı artar dedi sertleşme hissedersin dedi, o yüzden böyle ağrılarımız olabilir, zamanımız azaldı hayırlısı bakalım, şimdilik normal ilerliyoruz,
Ben 29 da gitmiştim en son çalışabilir raporu için 32 de gitmem gerekiyor o yüzden 32 de gideceğim ama rapor olmasa bence yine 4 hafta yapar 33 te çağırırdı. Muhtemelen gittiğimde nst de olacak 32 den sonra oluyormuş bizim hastanede
Bende gebelik şekeri ve erken doğum riski var. Geçen sene tetanoz aşısı olmustum. Tek doz tetanoz aşısı yapılsın hatırlatma dozu gibi demişti doktorum. Bir de ben kışları çok hasta olurum ebe senin bağışıklığın da çok düşük sana boğmacalı yapalım dedi. Bu sebeple 28. haftada boğmacalı tetanoz oldum. Şükür iyiyiz.
Bende de gebelik şekeri var. Valla ilk başta sağlıkocağındaki hemşire beni işkillendirdi, senin riskli gebeliğin var boğmacalı yapalım mı diye doktoruna danış dedi, aslında doktorum yaptırabilirsin dediği halde çevremde bir kaç sağlıkçı gerek yok deyince sadece Tetenoz yaptırdım ama inşallah yanlış yapmamışımdır Allah pişman etmesin.
Bende de gebelik şekeri var. Valla ilk başta sağlıkocağındaki hemşire beni işkillendirdi, senin riskli gebeliğin var boğmacalı yapalım mı diye doktoruna danış dedi, aslında doktorum yaptırabilirsin dediği halde çevremde bir kaç sağlıkçı gerek yok deyince sadece Tetenoz yaptırdım ama inşallah yanlış yapmamışımdır Allah pişman etmesin.
Kızlar selam, günlük bebiş hareketlerini sayıyor musunuz takip ediyor musunuz
Ben çalıştığım için bazen gün işinde fark edemiyorum ama akşam geldiğimde hareketlerini izlemlemeye çalışıyorum ama bazen çok bazen az oluyor, sizde durumlar nasıl
Ben çalıştığım için bazen gün işinde fark edemiyorum ama akşam geldiğimde hareketlerini izlemlemeye çalışıyorum ama bazen çok bazen az oluyor, sizde durumlar nasıl
Bende cok hareketli oldugum gunlerde aksam takip ediyorum gunduz cok fark etmiyorum. Uzanip sayiyorum 10 hareket 2 saatte oluyormu diye. Pespese hareketler sayilmamaliymis 10 saniye arayla olanlar sayilmaliymis sanirim.
Gecen aksam biraz az hissettim tedirgin oldum yani hareket vardi ama zayif givi geldi sabah doktora gittim nst vs yapildi sorun yok dedi ama nst yapan ebe iki saat hissetmezsen ucuncu saat direkt gel 7-24 dogumhane acik geciktirme niye sabahi bekledin dedi.