Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Anladom benimde karın önde. Bir de bir doktorda kilosu 1300 çıktı diğerinde 1540 Cihaza göre de değişiyor bence. Bizimkinin bacak boyu daha kısa ama genetik olarak geliyor bence. Bizim de öyle çünkü Neyse doğuma az kaldı canlıda görelim inşallah

Amin canımm dediğin gibi cihaza göre de değişebiliyor, sağsalim kucağımıza alalım inşallah

Bana da tam tersi risklisin erken doğar falan bir an önce ol diyip durdu. Sonra da bu tarz konuşmaları yüzünden gitmek istemedim. Benim de vurdurasim gelmiyor tek doz olayım demiştim halbuki bilmiyorum yani napsam

İşte tespit yapıyor kendince. Her meslekte var kendini geliştiren ve yerinde sayan.. Bize böylesi denk geldi şansa

Kızlar karnının içinde atım ya da seyirme gibi ritmik hareket hisseden var mı? Benim 3 gündür oluyor evham yapmaya başladım artık ilk gün 2-3 dk sürdü yazmıştım hatta hıçkırık diye düşünmüştüm. Arkasından karnımda sertleşme ve bi tarafta şişkinlik oldu bebek toplanıyor diye düşündüm. Buraya da yazmıştım hatta böyle düşündüğümü. Sonra aynı gün bi kez daha oldu 8-10 dk sürdü aynı tablo. Ama dün ve bugün yine o seyirne mi atım mi adını koyamadığım şey oluyor. 3 gündür bebegi hıçkırık mi tutuyor yoksa bende damar atımı gibi birsey mi oluyor, bebek ya da benim rahmimle ilgili başka birsey mi bilemiyorum ya bilgisi olan ya da yaşayan var mı? Ağrı olmuyor ama hissiyat rahatsız edici yani

Benimde 34 görünüyor ,birşey de demedi ,korkmalimiyiz anlamadım ,3.hamileligim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım benim bebeğim erkek
Aynıyız seninle canım benimde 3.gebeliğim ve benim de erkek doktorlar sorun olsa söylerdi diyip teselli etmeye çalışıyorum kendimi :))

Ne açıdan olumsuz konuştu canım kafasının önden girmesinden dolayı mı ? 3 hafta önde olmasına rağmen doktor birşey olmaz diyor bana sizinki niye böyle pimpiriklendi acaba ?

Ben de öyle Bugün 30 olduk. Benimki sezeryan olcağı için daha az kaldı

Hepsi aynı gibi benimle bacak boyu 1 hafta geride, 30 olduk bugün, kilo 1300 lerde ve sezaryen muhtemelen

Bende cumartesi doktora gideceğim bir aydır gitmedim meraktan ölecem

Bu arada kızlar sizi hangi sıklıkta çağırdı doktor 2 hafta da bire döndük mü

Ben 29 da gitmiştim en son çalışabilir raporu için 32 de gitmem gerekiyor o yüzden 32 de gideceğim ama rapor olmasa bence yine 4 hafta yapar 33 te çağırırdı. Muhtemelen gittiğimde nst de olacak 32 den sonra oluyormuş bizim hastanede

Benim zaten 2 haftada 1 di riskli başladığım için, sonradan da evham edip giderim dayanamam diye hiç ayda 1 e çıkmayı teklif edememis olabilir dr um

Ne açıdan olumsuz konuştu canım kafasının önden girmesinden dolayı mı ? 3 hafta önde olmasına rağmen doktor birşey olmaz diyor bana sizinki niye böyle pimpiriklendi acaba ?
Canım inan bende anlayamadım açıkçası, önden gitmesi bazen iyi bile değerlendiriliyor, yukarıda paylaştım böyle konuştu benimle, her muayenede farklı bir şey söylüyor nasip deyip Allaha dua ediyorum sağlıklı sıhhatli sağ salim gelsinler inşallah

Bana hıçkırık gibi geldi aynı şeyi bende yaşıyorum bazı günler

Ay bunu ben de yaşıyorum hıçkırık olduğunu düşündüm hep. Çünkü tüm vücudu sarsılır ya bebeklerin hıçkırınca ben de hem sol altta hem sağ üstte hissettim hep seyirmeleri. Hatta benimkinin ayakları bazen çok anormal yerlerde oluyor rahatsız ediyor dün gece tuvaletim var sandım. Hani insan afedersin aşırı ishal olur bağırsağının bitimine doğru bi gaz hareketi gibi bağırsak hareketi hisseder ya. Ay noluyo dedim pıt pıt pıt bağırsklarım hareket ediyor meğerse bıdık vuruyormuş bağırsaklarıma sonradan anladım hıçkırık ben kesin hıçkırık olduğunu düşünüyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…